Únos Vlasty Parkanové

Nebude-li restituce, zbude nám jen prostituce. Takto demonstrovaly řádové sestry Ódésky a Topky před Strakovou akademií. Křesťanům Nečasovi a Kalouskovi nezbylo, než ty církevní restituce schválit. Proti vůli většiny ateistů tohoto bezbožného národa, tedy nás všech. Pojďme se podívat, co se kolem tohoto kontroverzního zákona dělo v zákulisí.

Druhý únos Vlasty Parkanové

Na počátku nebylo slovo ale Kalousek. Církevní restituce znamenají navrácení státem zabaveného majetku zpět do vlastnictví církví. Slovo vlastnictví není možná na místě, ve středověku byl hlavním vlastníkem král a spoustu majetku měla církev de facto v pronájmu.  Z hlediska získávání církevního majetku to nebylo až tak úplně košer. Byly tam desátky, majetek se často získal vydíráním atd.

Nejvýživnější pro církev se mi ovšem jeví nástup roku 1000 našeho letopočtu. Tehdy s přelomem milénia zavládla ve společnosti panika větší, než s Mayským kalendářem (21. 12. 2012), nebo s přechodem počítačů na datum 1. 1. 2000. Já mám dokonce podezření, že to církev živila uměle. Proč ne. Měla přece zprávy z první ruky a dobře věděla, že konec světa nenastane. Šlechta a ti co něco vlastnili, se hromadně zbavovali majetku, který ve velkém odkazovali právě církvi. Nechtěl bych vidět ty kyselé a protažené obličeje, když zjistili, že 1. 1. 1000 se konec světa nekonal a jim zůstaly oči pro pláč a holé zadky. Církev jim jejich štědrost jistě tisícinásobně vynahradila. No jo, ale jak?

Současný restituční zákon začal platit od roku 2013. Církvím se má vrátit majetek v hodnotě 75 miliard korun a během následujících třiceti let jim bude vyplaceno dalších 59 miliard korun jako náhrada za majetek, který jim z různých důvodů vrácen být nemůže. Celkem je evidováno necelých 73 000 výzev k vydání „církevního“ majetku. Jedná se nejen o pozemky a stavby ale i o movité památky. Obrazy, prsteny, koberce, prostě muzejní věci. Některé památky jsou i na seznamu UNESCO. Třeba kostel svatého Jana Nepomuckého na Zelené hoře či zámek v Kroměříži.

Existují dva nesmiřitelné tábory. Pro restituce a proti. Můj názor je, že pravda je jako obvykle někde uprostřed. Něco by církve dostat měly, ale ne v takovém rozsahu. To, jak byl zákon připravován, respektive nepřipravován, je možná na hraně úmyslného trestného činu. Je naprosto jasné, že podklady dodané zákonodárcům při tvorbě restitučního zákona byly neúplné a zmatené. Jako vždy v Česku. Lemplovství? Úmysl? Ani to se nikdy nedovíme. Cesta zpět je obtížná, ne-li nemožná. Toto vše zde ale nehodlám řešit a nechávám to na bedrech odborníků i „odborníků“ přes restituce.

Mám jen malý, inovativní návrh. Žiji nedaleko Olomouce, tak se mé nekonvenční konstrukci nedivte. Možná by církvím jako restituční náhradu mohl stát dát své pohledávky - vytunelované miliardy. Třeba by si je církve vymodlily a byly by úspěšnější, než státní zástupce Ivo Ištvan. Ten se už také jen modlí, aby následky jeho realizací praskly co nejpozději.

Nevím, zda jste si toho povšimli. Od památné obhajoby brilantně prskajícím poslancem Kalouskem v Parlamentu se po Vlastě Parkanové slehla zem. Média se celou dobu nemohla dopátrat, kam se poděla. Přírodní katastrofa, kterou při křtu z neznámých důvodů nazvali Miroslavem Kalouskem, mlčela, culila se a na dotazy neodpovídala. Pokud za odpověď nepovažujeme jeho výrok: „Někam nám ta ovečka zabloudila.“ Pravda byla ovšem šokující a drsná. Okolnosti temné a děsivé. Vlasta byla unesena!

Do hry proto vstoupilo několik tajných agentů. Tím prvním byl agent Vatikánu, kardinál Dominik Dýka. Tím dalším nikdo jiný, než agent TOP 009. Jenže ten už je v důchodovém věku, zdraví mu příliš nesloužilo. Při střelbě měl nejistou mušku, ruka se mu třásla. Vlastně už ani neudržel bouchačku. Na řadu tak přišel další v pořadí, který jen čekal na uvolněný agentský trůn. Byl to náš starý známý, nový agent TOP 009+1 MK. Agent s povolením zvyšovat daně. To MK je zkratka, aby totožnost agenta byla dokonale utajena.

Agent 009+1 MK chtěl hledat Vlastu nejdřív ve Vatikánu, kde by mohla dostat církevní azyl nebo prát italské mafii peníze. Nebo obojí současně. Ta úvaha byla celkem logická. Bylo potřeba použít dvojí identitu, ale to se jevilo jako obtížný úkol. Převlek za papeže by nebyl příliš vhodný. Maskovat se za koledníka také nešlo. To už tu jednou bylo, když se svými dalšími dvěma komplici (TOP 009 se děje velká křivda) loudil v Olomouci almužny. Prokurátor Ištvan tenkrát fotografie falešných koledníků poslal Interpolu. S tak mezinárodně profláknutým obličejem by již nešlo ani koledovat, ani prodávat odpustky, ale ani jen tak chodit po městě. Naštěstí se do Vatikánu nemuselo.

Agent Vatikánu Dýka totiž agentovi TOP 009+1 MK poskytl tajné informace. To se mezi spřátelenými mocnostmi dělá běžně. Jeho vzkaz zněl: „Vlasta je v nebi.“ Ne, nebojte se. Nezemřela. Ona je tam zaživa. Jak došlo k nanebevzetí Vlasty Parkanové, to neví ani ti nejinformovanější lidé z Vatikánu. Tak je to tajné nebo to byl opravdu zázrak. Kdo ji unesl do ráje, není dodnes jasné. Údajně byli do této záležitosti zapleteni lidé, pro které jsou únosy denním chlebíčkem a kteří se pohybují kolem Ivety Bartošové. Ano, šlo o pana Macuru a pana Rychtáře. Ti ale měli tak pevné alibi, že všechna podezření padla. Když ne oni, tak to museli být Ilumináti Karla Gotta nebo Paroubkovi Marťané. Toto my řešit nyní nebudeme.

Nás bude zajímat až ten druhý únos. Únos Parkanové z ráje zpět do slzavého údolí, do reality České republiky. Každý si položí otázku. Kdo by chtěl Vlastičku unést, když nikomu neschází? Ale schází. Schází JUDr. Ištvanovi. Ten jí chtěl položit jednu zásadní otázku. Když se na ní dozví správnou odpověď, vyřeší z jedné vody nejen kauzu CASA, ale i Rittiga a Janouška a vraždu Otýlie Vranské z roku 1933.

Ivo Ištvan je chytrý. Ví, jaké potíže jsou s vydáváním zločince Krejčíře z JAR. A aby Nebe vydalo poctivou Parkanovou, tak to by bylo úplně nad síly české justice. Proto dal panu Kalouskovi nůž na krk. Buď prý ve vazbě skončí on, nebo Parkanová. Agent TOP 009+1 MK tak neměl na výběr. Musel jednat.

Inspiraci našel v minulosti Benita Mussoliniho, kterého unesl dobrodruh Otto Skorzeny z hotelu Villeta za druhé světové války. Rozdíl byl jen jeden. Skorzeny použil kluzáky, Agent MK použil letouny CASA. Odlet na misi byl dojemný. Historici lžou, když tvrdí, že poslední křižáckou výpravu organizoval počátkem 16. století papež Lev X. Poslední kruciátu organizoval Agent TOP 009+1 MK proti samému Nebi. Jak drzé. Jak troufalé. Jako sama TOP 009.

Novodobým křižákům požehnal kardinál Dýka. Po krátké, ale horoucí modlitbě jejich zbraně posvětil.  V hororech se proti temným silám lze bránit různě. Česnekem, škapulířem, svatým obrázkem, křížem, svěcenou vodou. Výběr je značně široký, takže se člověk bez rady odborníka těžko orientuje. Nutno ale dodat, že tyto zbraně doporučované katolickou církví nejsou úředně schválené a už vůbec ne registrované. Když nefungují, nemáte je u koho reklamovat.

V tomto případě to bylo ještě složitější. Jak se bránit pozitivním silám bránícím vydání svaté Vlasty? „No problem,“ ucedil suše náš agent. V levé ruce (je to levák, levota i levičák) držel text referenda žádající zrušení církevních restitucí. A kdyby bylo nejhůř, v pravé ruce třímal volební program hnutí „Bradou vzhůru!“ MK je ovšem i křesťan. Proto to, co měl ve své pravačce, chtěl použít jen v krajní nouzi. Věděl, že by takovou zbraní hromadného ničení rozpoutal v Nebi úplné peklo. Byla by to totální genocida andělů. A uznejte, bez andělů by Nebe bylo v úplné pr…..

Jenže MK byl rozhodnutý. Jeho zachmuřená tvář nevěštila nic dobrého. Tvářil se jak čert. Než Ištvanova vazba, to raději vyhubí všechny anděly. Nenechte se proto zmást jeho veselým výrazem v obličeji na obrázku. Ten nasadil, až když se mise podařila a bylo jasné, že Ištvan zavře Parkanovou a ne MK. Všimněte si, že tak slastně se netvářil, ani když zvýšil DPH o 1%.

Ale to předbíhám. Vráťme se proto zpět na letiště k našim moderním křižákům. Právě včas. Odhodlaní křesťané nasedli do bitevníků CASA. Přetížené stroje se těžce odlepily od země a odletěly směr Nebe. Muži mlčeli. Z jejich politicky zodpovědných tváří čišela odhodlanost, zanícení, ale i křesťanská láska. Moře lásky. A víra. Víra v jejich vůdce, agenta MK. I kdyby měli upsat své duše Peklu, Vlastu dostanou. Rozkaz zněl jasně. Dopravit Parkanovou na Vrchní státní zastupitelství v Olomouci i za ztrátu svých duší.

Aby oklamali radary, tak poslední úsek cesty, po opuštění paluby leteckého křižníku CASA, křižáci absolvovali na Kalouskových padácích s plochou drahou letu. Jsou dobře ovladatelné, tiché a radarem nezjistitelné. Skvělá, zákeřná zbraň. Protivzdušná obrana Ráje naprosto selhala.

Akce komanda byla rychlá a profesionální. Než se Svatý Petr vzpamatoval (nestihl ani spustit alarm), nasadili mu zakuklení křižáci tzv. medvěda. Jestli nevíte, co to je, zeptejte se paní Nagyové. Nebeská brána byla poté vyražena dvoumužným beranidlem. Kalouskovi ozbrojenci zuřivě vtrhli do Ráje. Střelba, řev: „Křižáci České republiky, ruce vzhůru,“ dýmovnice, dávky ze samopalů, domovní prohlídky, zesměšňování andělů, vulgární nadávky, bití zadržených, zneužití pravomoci úřední osoby. To byly jejich zbraně. Vše, co se hýbalo, bylo nemilosrdně zlikvidováno. Vlastu naštěstí nalezli blízko hlavního vchodu. Zrovna tam s Bambini di Praga zkoušela svůj hit „Dobrý den, radare, já ti tleskám.“

Než by řekla Amen, dostala i ona medvěda. Agent MK hraje vždy na jistotu. Poté si Vlastu připoutal za opasek a seskočil z nejbližšího obláčku. Volným pádem se řítil přímo do Olomouce. Nemusím snad připomínat, že všechny své muže nechal v Nebi svému osudu. Jako vždy. Počítalo se předem, že z akce se vrátí pouze jeden muž, MK, plus podruhé unesená Vlasta Parkanová.

Ptáte se, proč to vše, proč tolik úsilí. Jak již víte, Vlasta musela podat vysvětlení. Pan Ištvan chtěl vědět, zda letoun CASA létá na natural, normal nebo naftu. Byla to rafinovaná past. Kdyby Vlasta řekla, že CASA létá na biopalivo, do kterého se přimíchává Babišův řepkový olej, byl by to konec tohoto miliardáře. Agilní olomoucký prokurátor by ho okamžitě zrealizoval i s celým Agrofertem. Pan Babiš unikl o fous. Kdyby Vlasta zazpívala, Ištvan by mu přišil všechno. I tu Vranskou.

Ale ona nezpívala. Odmítla vypovídat. Neznala totiž správnou odpověď. Celou dobu se domnívala, náměstci jí pravdu neřekli, že CASA má elektrický pohon a stačí ji napájet baterií z telefonu Nokia. Prý vydrží i dva týdny intenzivního létání, než je potřeba vložit baterii do nabíječky. Tato nevědomost Parkanové zachránila Babišovi život a akce KOBLIHA byla olomouckými prokurátory se skřípěním zubů odtroubena.  Ale pan Babiš ještě nemá vyhráno. Všichni víme, jak je Ištvan houževnatý, a proto nikoho nepřekvapí, že se za zdmi VSZ Olomouc rodí další realizační projekt s krycím jménem KUŘE. No, uvidíme, čím zpackají i KUŘE.

V archívech Vatikánu byla nalezena tato historická fotografie ultra klerikální a militantní organizace „DER VATER UND DAS REICH“. Byla to nejspíš taková Al Kajda katolické církve. Ze snímku je jisté pouze jedno. Ti lidé někoho zdraví a možná i na někoho čekají. Že by čekali na stráž? To se již asi nikdy nedozvíme. Pokud na této fotografii někdo pozná své předky, nechť dá laskavě vědět autorovi tohoto článku nebo ještě lépe, ať se rovnou obrátí na MF DNES. V každém případě vznikne o jeho příbuzných reportáž i protokol. Eventuálně může dát vědět přímo lovci nacistů, panu Stanislavu Motlovi. Ten má třeba ve svém archívu i další fotografie hledaných předků. Bude to taková „Pošta pro tebe“. Dojemné setkání s minulostí po mnoha letech.

Nádoby plné hříchu tu sveřepost církve nechápou. Ale křesťané si jen vzpomněli na staré, neodčiněné křivdy, kdy byli ve starověkém Římě předhazováni lvům. Dnešní křesťané měli proto obrovské štěstí, že LEV 21, Národní socialisté, tedy NS, ježíšmarjá, dál nemůžu ve zkratce pokračovat… Tedy LEV 21 vypelichal a následně chcípl, takže ani nešel do voleb.

Kde ty partaje na ty názvy chodí? Za chvíli si exekutoři založí demokratickou stranu SUP 666 (Sociálně Ubližující Pakáž 666).

Jinak nevím. Vyhrát LEV, kdoví, jak by to dopadlo s církevními restitucemi a hlavně, jak by to dopadlo se samotnými křesťany. Nomen Omen.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Navrátil | neděle 12.1.2014 14:03 | karma článku: 19,41 | přečteno: 1179x