Nad dopisy čtenářů

Vlastně to nejsou přímo dopisy, ale komentáře k některým mým blogům. Autoři poznámek občas byli nápadití a dali si dost záležet. Z jejich šlehů prostě sálá optimismus. Satirou nešetřili. Je to nezvedená veselá cháska, která ke mně nebyla právě vstřícná.

Právem rozhořčený čtenář

Některé glosy se mi tak líbily, že jsem je začal sbírat. Vesměs jsou to komentáře z jiných portálů, kde převzali mé články. Čtenáři na iDNES by se měli nad sebou zamyslet, protože jim chybí ona zde uváděná razance. Je to téma mírně silvestrovské. Doufám, že se autoři těchto komentářů v novém roce napraví a budou ještě vtipnější. Z mé strany slibuji, že příležitost dostanou.

Blog jak Ištvan zatkl Červíčka: taku volovinu jsem dlouho nečetl

 

 

 

 

Blog o deprivantech:

Zajímalo by mě, kdy ti různí pisálci aspoň jednou vynechají pana Zemana ve svých blábolech, nemá to hlavu, ani patu, jenom ostouzení jim jde dobře. Naši novináři v převážné většině jsou ubožáci, kteří štěkají, jak pán poručí, je to hnus!

Máte stoprocentní pravdu, když nemá deprimant o čem psát, tak napíše vele obsáhlý článek o deprivaci.

Jsem deprimant, jen ostouzení mi jde dobře. Celý prezident Zeman, jen se mi zatím nepodařilo urazit tolik lidí, jako jemu. Ale snažím se.

Blog o komunistech, ne příliš lichotivý:

Volili jste zloděje, máte holé prdele. Meleš hovadiny, a proto ti nevěřím ani nos mezi očima cipe.

Autor přesvědčivě dokázal, že je dutý jak pařez!!! Kydy autora o srovnávání KSSS s NSDAP jsou přímou poukázkou do Bohnic !!! (mé srovnání bylo pravdivé)

Blogy o Okamurovi:

Autore, to je ubohost, že vás za takové bláboly vůbec platí. Toho Chocholouška byste potřeboval Vy. No ano, kde nic není, ani smrt nebere.

Že se nestydíte!

Kdo to psal... aha Navrátil. Tady by bylo dobré vědět, kdo ho za to platí. Další důkaz intelektuálního zmetku… řekl pán s vizáží milicionáře

Co dodat k článku a pisálkovi Navrátilovi, UBOHOST!

Gauner Navrátil. Navrátile Tobě a Tvé rodině je třeba rozbít HUBU za to, že zplodila IDIOTA COMMUNI. At žije Tomio Okamura.

A také si myslím, že nemáte dobré úmysly. Patrně kopete za "pravicové" darebáky…. Já si myslím, že neví vůbec za koho kope… připojil se další okamurovec

Bloger Dušan Navrátil je multikulti 3,14čus!... kritik zná Ludolfovo číslo

 

 

Blog o Schwarzenbergovi:

Cizopasníku, melete z cesty.

 

Blog o Nečasovi:

Milý blbý autore, Nečas si dosud ještě svou velezradu NEODPYKAL (podpis církevních restitucí, podpis amnestie, LHANÍ (!)...a další svinstva). Navíc je DRZÝ, jako by se mu křivdilo. Takže, milý blbý autore, držte hubu!

Navrátile, styďte se! Hloupý Navrátile, už raději nic nepiš… Poté začal hanět i Nečase, ale to již byly běžné nadávky, bez fantazie.

Na závěr část diskuse pod článkem o komunistech. Do tohoto mini sborníku nepatří, uvádím to jen jako vtipnou improvizaci, ke které došlo díky technickým problémům a která se týkala problematiky:

Pan Pivarník, zoufale zvolal: „Nejdou mi smajlíci :)“, pan Hrdlička kontroval: „Za to můžou komoušové. “… Jemu smajlíci fungovali.

Autor: Dušan Navrátil | úterý 31.12.2013 11:59 | karma článku: 7,97 | přečteno: 347x