Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

1. 1. 2014 vznikla nová politická strana

Nebyla založena U Kaštanu, ale pod rozkvetlou japonskou sakurou v Praze Břevnově. Jak již plyne z jejího názvu „Der Sturm und Paběda“, jedná se o demokratické hnutí, široce rozkročené zprava doleva. Tak široce, že již nikde nezbyl žádný volný prostor.

Logo budoucího vítěze voleb

Tato národní fronta je určena opravdu pro každého. Konečně dojte ke kolektivizaci všech roztříštěných politických subjektů. A bude to pro blaho nás občanů. Na dobu, kdy zemi vládly slabé koalice, budeme vzpomínat jako na zlou noční můru.

Toto nové hnutí používá zkratku DSUP – FF, což znamená „Der Sturm Und Paběda – Fšechno Fšem“. Jak vidět, hnutí je mezinárodní, ale současně navazuje na tradici Haškovy Strany mírného pokroku v mezích zákona, je tedy i české. Krédem vzpomínané strany byla zásada: Řekněte, co vám nabízí politická konkurence a my slíbíme víc. Zní to rozumně a je to logické. Proto jsme tento princip plně převzali tak, jak nám to doporučil pan Tvrdík z ČSSD, který nám s programem pomáhal.

Do této jedné věty je zhuštěn veškerý program DSUP - FF. Víc ani není potřeba, protože je tam opravdu fšechno. Tři Okamurovy věty, které mele stále dokola, jsou proti tomu pokleslým románem. I kdyby politická konkurence přišla s úplně něčím novým a neotřelým, má smůlu. My vždy slíbíme z principu víc. Tomu nejde čelit. Politolog a bakalář Kydal z institutu CEVRO našemu hnutí ve volbách předpověděl úspěch začínající minimálně na 99 procentech.

Člena strany DSUP - FF na veřejnosti poznáte snadno již z dálky. Vždy je široce rozkročen. Když se přiblížíte blíž, zjistíte, že na klopě hrdě nosí náš odznak. Vždy má při sobě průkazku s evidenčním číslem, tzv. pinem člena. Je doporučováno průkazku i PIN držet odděleně. Takto lze spolehlivě rozlišit pravého dsupáka od falešného. I takoví vetřelci se snažili do naší strany infiltrovat, protože čichali koryta. Demokratičtí komisaři se s tím ale dokázali rázně vypořádat, aby byl klid na poctivou práci.

Dalším poznávacím znakem, s ohledem na ono široké rozkročení je, že pravověrný dsupák nikdy neopustí domov bez pořádného suspenzoru. Žel, tato ochrana se ukázala v praxi nedostatečnou. Proto pan Tvrdík přišel s dalším užitečným nápadem. Ty mu nikdy nechyběly. Je to tzv. Tvrdíkův pás politické cudnosti. Velmi levně vyráběný v Číně z nerez oceli.

Nejenže chrání před fyzickým útokem, ale je účinnější než jakýkoliv kodex cti člena strany. Ke každému pásu existuje totiž sedm originálních klíčů. Jeden vlastní předseda, tj. má osoba, další klíče vlastní šest místopředsedů. Tímto je jednoduše a prakticky zabráněno tzv. politickému turismu nebo chcete-li přeběhlictví. Žádné směnky, smlouvy, sliby, podpisy, atd. Stačí sedm klíčů. Možnost selhání politika či korupce je tak sedmkráte snížena. Díky pane Tvrdíku. Je to jen dočasné opatření. Až vyhrajeme volby, nebude kam utíkat a mimo mnoho dalšího zrušíme i tyto Tvrdíkovy pásy cudnosti.

Důležitým tmelem stranické příslušnosti je i vlastní oslovení mezi členy strany. Jelikož slova soudruh, přítel, bratr, soukmenovec jsou již registrována, zvolilo naše hnutí oslovení „kmotr“, u žen mazlivě „kmotřička“. Pohoršovat se nad tím je zbytečné. Registrovaný kmotr je pod neustálým dohledem a snadno řiditelný. Díky legalizaci a očištění tohoto slova je tak naše financování zcela transparentní.

Myslíme i na budoucnost. Nezletilí kmotři jsou polovojensky organizováni v odnoži DSUP - FF, ve sdružení Mladí kmotři, které slouží jako inkubátor stranických kádrů. Pro ty nejlepší z nich byla založena VŠMK (Vysoká Škola Mladých Kmotrů) v Plzni. Po tříměsíčním intenzivním studiu smí každý absolvent používat titul KMTr.

Strana je demokraticky otevřená opravdu všem. Členy se staly i takové celebrity jako je batole Čenda nebo ještě populárnější důchodce Karl. Starší lidé jsou často podceňováni. To se jim u nás nestane. Mají přece spoustu životních zkušeností. Např. při soustředění krajských gauleiterů ve vojenském prostoru Libavá (kursy politického teambuildingu) byl Karl nejlepším při střelbě z pancéřové pěsti na pohyblivý cíl. Těžko říct, čím to. Buď to již někdy dělal nebo to má v genech.

Vraťme se k názvu strany Der Sturm Und Paběda – Fšechno Fšem (DSUP - FF). Slova mají nesmírnou sílu. Při lanaření nových členů z ostatních politických stran zkratka FF (Fšechno Fšem) působila přímo jako feromon. Pravdoláskařům připomínala staré zlaté časy, kdy OF (Občanské Fórum) bylo na vrcholu. Strany, jako Bobošíkovci, SPOZ či Svobodní zkratku špatně pochopily. Vysvětlovaly si ji svérázně a po svém jako Furt F pr…., takže jim změna partaje přišla naprosto přirozená, nečekaly nic nového, co by je zneklidňovalo.

Stát se členem naší (mojí) strany je snadné. Žádná kritéria nejsou. Bereme opravdu fšechny. Jakmile podepíšete vázací dokument, je vám přidělen řídící důstojník a nasazen Tvrdíkův pás politické cudnosti. A máte to na furt. Vstupní poplatek je nulový a i RPSN (roční procentní sazba nákladů) je příznivá. Stranické poplatky jsou citlivě nastaveny podle sociální situace. Aby si nikdo nestěžoval, je fšem zabaven fšechen majetek. Je to přísně demokratické. Nikdo potom nemůže tvrdit, že bohatý člověk je na tom ve straně lépe, než ten chudší.

Každý člen strany má jen jeden úkol a tím je absolvovat krátké, ale intenzivní školení. Politická školení dsupáků byla s ohledem na masový nábor členů z konspiračních bytů přesunuta do konspiračních paneláků. Zde, pod dozorem zkušených instruktorů proděláte základní výcvik. Je to docela jednoduché, žádné obavy.  Trénuje se vložení volebního lístku strany DSUP – FF do obálky a vhození této do volební urny. Stokrát, tisíckrát. Stále dokola. Musí se vám to dostat pod kůži. Po školení to většinou zvládne i absolvent základní školy. I Karl se to konečně naučil.

Každý si položí otázku, proč by měl volit zrovna DSUP – FF. Odpověď je nasnadě. Ostatní, rádoby demokratické strany, vás každé čtyři roky obtěžují a nutí jít k volbám. To vám u nás vůbec nehrozí. Garantujeme, že když budete volit naši stranu, budete volit naposledy. K tomu všemu si jako bonus připočtěte náš atraktivní volební program – Fšechno Fšem. Jelikož zrušíme úplně fšechno, je logické, že budou zrušeny i ty věci, které vás dnes bolí a rozčilují. Která jiná strana vám to může nabídnout? Přemýšlejte. DSUP - FF je tu pro vás.  Myslíme to upřímně i poctivě. DSUP - FF zdar.

Autor: Dušan Navrátil | pondělí 17.2.2014 14:08 | karma článku: 10,87 | přečteno: 653x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3946x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Fanoušci versus hooligans. Do kotle chodí tátové, Jude Slavie je štve

17. května 2024  17:36

Fotbalová liga vrcholí, v sobotu se hrálo pražské derby, v úterý zase vypjatý zápas Sparty s...

Vatikán jde s dobou, vydal nová pravidla pro potvrzování zjevení

17. května 2024  16:51

Vatikán vydal nová pravidla pro potvrzování, ověřování a případné zamítání nadpřirozených jevů,...

Děti se ztratily v davu u hokejové haly, hledali je policisté i se čtyřkolkou

17. května 2024  16:40

Dvě malé děti hledali ostravští policisté ve čtvrtek večer u ostravské hokejové haly, kde se hrají...

Izraelští vojáci ukazují ponižující záběry Palestinců, může jít o válečný zločin

17. května 2024  16:38

Izraelští vojáci zveřejňují dehonestující videa a fotografie ze zadržování Palestinců na Západním...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2285x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.