Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Na mezinárodní akci se hovoří takovým jazykem, u kterého je předpoklad že mu bude rozumět nejvíce lidí.

Autore, myslíte, že ve světě je větší znalost angličtiny nebo češtiny?

2 0
možnosti
HH

Autora hlavně štve, že to nebyla ruština...

1 1
možnosti
MV

Takže zase všechno špatně. Nebo skoro všechno, abych vám neškodil. Ale kouzlem zřejmě nechtěného jste se charakterizoval přesně: help a yesterday...

7 2
možnosti
Foto

Pan stěžovatel. Ničemu nerozumí, ale všechno kritizuje.

3 3
možnosti
Foto

Brynzožrouti prohráli a nejhokejovější země světa udolala Finsko. Za mě dvojí spokojenost.

2 1
možnosti
Foto

J35i26r69i 54C78i55z

11. 5. 2024 13:05

Vase blogy pravidelne ctu, protoze patrite k uzke skupince blogeru, kteri nepisi koniny. Zahajovaci ceremonialy nesleduji jiz z toho principu, aby mi sport neznechutily trapne politicke figury co se na nem prizivuji. O vystupu socialistickeho generala v.v. a toho casu prezidenta CR nic nevim a nezajima me to. Hokej byl ovsem velmi dobry na prvni zapas turnaje od domaciho mancaftu. Chybely goly a ten hrace Palata rozhodci neuznali, s tim se neda nic delat. Rozhodci vyhodnotili postaveni ceskeho hrace Tomaska v brankovisti jako braneni ve hre a asi spravne. Zapas byl celkem vedeny fair az na brutalni zakrok hrace Gudase, kdy pred koncem zapasu zezadu kroscekem smetl Fina pred nasi brankou. V NHL by mu hrac k tomu urceny urcite za "odmenu" prohrabl jeho plnovous, ale to je NHL. Vy se bavte sportem a uzdravte se!

3 16
možnosti
Foto

J48i79r61i 71C72i66z

11. 5. 2024 13:23

Jeste doplnim takovou drobnost, totiz jakmile hokej komentuje novodoby Gabo Zelenay alias Robert Zaruba, tak vypinam zvuk. Jeho jeceni "Goooool!" dela velky problem memu sluchu a stejne to, co on mele, vidim na obrazovce taky. O jeho odbornych kvalitach si myslim svoje. Poskozovat si sluch neni zdravi prospesne.

2 10
možnosti

Proč ze sebe děláte dobrovolně takového ignoranta? Ta zpěvačka byla Lenny (úspěšná dcera Lenky Filipové) a zpívala svůj největší hit Hell.o, se kterým slavila úspěchy i v zahraničí. Pokud jde o tu naši neuznanou branku, i odborníci a bývalí hráči ve studiu se nakonec shodli na tom, že rozhodčí postupovali správně.

7 0
možnosti
Foto

Je to zvláštní, ale jsou prostě lidé, kteří se chlubí tím, že něco nevědí, neznají, nebo neumí, ale nebrání jim to v tom, kritizovat ty, kteří to umí, ale podle nich špatně. Proč to dělají, je otázka pro pana profesora Höschla.

6 5
možnosti
Foto

Zasvěcený komentář od člověka, který tomu vůbec nerozumí a ještě se tím chlubí.

4 8
možnosti
PK

Nevím, ale ty tři věty, které řekl prezident ČR, opravdu nepotřebují překlad. Tomu snad v dnešní době rozumí každý, kdo dostudoval dříve, než v roce 1989. A i ten starší, by měl ve svém vlastním zájmu, pár základních slov dát dohromady.

Že prezident hokejové federace hovořil Anglicky, je samozřejmost. Ale v češtině pozdravil celou halu.

No a že Hadamczik nebyl slyšet? Tak to je jen dobře.

10 4
možnosti

A to ještě všichni nevědí, jakou pověst má Hadamczik na Opavsku. Ten pískot byl beztak od diváků z tohoto regionu.

4 0
možnosti
JZ

MS v hokeji je akcí pořádanou IIHF. Jedná se o mezinárodní akci, nikoliv českou. A jazykem IIHF je angličtina, takže projev pana prezidenta v angličtině byl v pořádku.

9 0
možnosti
RK

Škoda pane Ďurane, že neděláte kreativního producenta vy. Jen tak mimochodem, přišli jsme tam na hokej a ne na papaláše s lední revue.

3 5
možnosti
Foto

Angličtina je oficiální jazyk IHF, takže s tou ruštinou jste to nesmyslně zazdil.

13 0
možnosti
Foto

Tak můžeme být rádi, že tam nenamontoval Fialovou vládu.

7 4
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 1448x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik