Foto

Kdysi dávno když jsem ještě hrál za žáky Čechie Karlín, tak s náma Kvašňák občas jezdil na zápasy, protože s náma hrál i jeho syn, jen si nepamatuju který. Jinak Andrej většinu dne strávil v místní nálevně Experiment.

Do třídy jsem chodil s mladším jeho synem - Jardou. Měl poměrně silné brýle, fotbal, pokud vím, nehrál. Vím, že měl staršího bráchu, mimochodem hrával maličké role v některých českých filmech.

Foto

Jsem od školních let slávista, byť nikoli skalní. Pokud jde o nynější Euro, potěšilo mě, že během prvních dvou dnů padlo 16 gólů. Pokud by tomu bylo tak i nadále (asi ne), bylo by to přesně to, co na fotbale chceme vidět. Hlavně aby nepadaly do naší sítě... Přeji fajn fotbalový večer.

MK

Máte tam faktickou chybu. Na ME 1976 v Jugoslávie v zápase Českodlovensko - Holandsko nevstřelil Ondruš 3 góly, ale jen dva. Zápas skončil 3:1 a naše góly dali Ondruš, Nehoda a František Veselý. Gól Holanďanů dal Ondruš.

Zůstává však záhadou, co jste viděl na té tabuli. Ale občas se stává, že se lidskému oku ty předměty nějak záhadně pomnoží.

Můžete mít pravdu, já si pamatuju tu ceduli, kdy byl Ondruš uvedenej třikrát. Je to ale mraky let.

  • Počet článků 415
  • Celková karma 24,29
  • Průměrná čtenost 1457x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik