Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím pořád stejný - vím koho volit nebudu. Ani ANO, ani Spolu, ani Pirstan, ani komanče, ani čssd. Podle volební kalkulačky mi vyšla Švýcarská demokracie - ale ti jsou úplně maličcí. Tak nevím, snad se do soboty nějak rozhodnu.

0 0
možnosti
Foto

Tak nejvíc členů mají komunisté a Vám se nejvíc líbil komunista....to jim to mám jako hodit?:-) Diskuze už naznačuje, že dost lidí vidělo to co chtělo vidět a každý viděl něco jiného. I já jsem byl spokojený s tím co jsem viděl.Co to bylo? Nic. Žádnou debatu jsem neviděl až vždy mě překvapují lidé, kteří zcela ignorují co různí politici čtyři roky dělají nebo říkají a rozhodují se podle posledních dní podle toho co kdo říká v jakési debatě....

0 0
možnosti

Zuzana Majerová Zahradníková byla úžasná: co s důchodovou reformou? - Snížíme daně! Zdravotnictví? - Snížíme daně! Bytová politika? - Snížíme daně! Plíseň mezi prsty u nohou? - Snížíme daně!;-D

8 0
možnosti
Foto

J74a50n 89P16e41l13c93l

7. 10. 2021 23:36

Filip, jo ?

Tak to jsme se asi divali kazdy na jinou debatu ...

11 0
možnosti

Souhlas s vašim názorem na debatu a karma.

3 4
možnosti

I16v27a24n 56L11a94c24k57o

7. 10. 2021 19:20

S tou spoluprací dvou koalic jste objevil Ameriku. A k nešťastnému Babišovi. Je to protřelý, všehoschopný oportunista, nicméně nepříliš inteligentní. Nevím, zda jste ho někdy slyšel mluvit francouzsky či anglicky. Babiš nemá základní slovní zásobu ani ve slovenštině, cizí řečí sice mluví plynule, ale obsah je žalostný, stejně jako u jeho husákovské češtiny.

11 1
možnosti

J56a95n 32M15a24r86e30š

8. 10. 2021 0:19

We are working very hardly...

Ten přízvuk taky nic moc. Jste mne vyvedl z omylu, jsem myslel, že je na tom lépe :).

0 0
možnosti
Foto

hned k první větě....Samozřejmě, to jsem věděl dopředu a věnoval se místo toho a vůbec všech předvolebních tanečků, ještě zábavnější činnosti:-)

0 0
možnosti

Zajimave jak to kdo vidi. Za me byl nejhorsi Babis a v tesnem zaveru Okamura, ktery jen placa ty svoje fraze a je porad strasne utocnej. Ten ikdyz zdravi, tak to zni jako kdyz druhemu chce rozbit hubu.

15 0
možnosti

Když si představím, co je čeká - zelenizace ekonomiky, hádky s EU, úpadek životní úrovně - tak moc nechápu, proč se tam cpou. I když na druhé straně 90tisícový plat a levný bufet, auto zadarmo pro klub, náhrady nájemného a dopravy atd., to není špatná trafika. ...Nakonec i když bude hůř, politik se vymluví na EU a její Green Deal a pak taky na globální krizi, která asi už začala o covidu nemluvě. Ale proč miliardáři chtějí do politiky, se těžko vysvětluje - inteligentní Matyldu tahle otázka nenapadla.-

7 0
možnosti

Popsal jste to přesně tak, jak to vidím také já. Na včerejší Superdebatu jsem se, spíše však ze zvědavosti, podíval.

Do té chvíle jsem vnímal TSS jako snad jedinou možnou volitelnou variantu z těch politických uskupení, která mají šanci dostat se do PS.

Když však paní Majerová prohlásila, že možnou spolupráci vidí se spletencem SPOLU, nadzvedlo mě to ze židle natolik, že jsem se opět utvrdil v tom, že nelze nikomu z nich věřit.

Ale co rád přiznám, ten závěr (30 vteřin) měla nejlepší. Jako jediná bez frází.

Vám karmaR^

4 7
možnosti

L77i57b48o60r 47H97a10n88á36k

7. 10. 2021 14:56

Dobrý den, neustále mě překvapuje kolik lidí je nahluchlých. jak čtu diskuse po této debatě, tak v tom je vás opravdu spousta a obávám se, že tato nahluchlost může způsobit TSS nemalé potíže. Majerová dostala otázku zda je pro ni programově bližší ANO nebo ODS. Řekla, že ODS. To je vše. Moderátorka ji pak jako vždy hned vypla mikrofon, takže její dodatek, že ale v případě paktování s Piráty je jakákoliv spolupráce vyloučená

6 0
možnosti