Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Nevím, ale divím se každému, kdo volí na základě toho, jak někdo kecá v TV.

6 0
možnosti
JH

Když čtu tu chválu na paní Světlanu, v souvislosti s heterosexualitou, tak si říkám, jestli snad na té heterosexualitě není něco špatně.

Jinak povětšinou souhlas.

3 0
možnosti
AN

A38l68e46š 21N29o11v54á89k

7. 10. 2021 11:13

závěrečná řeč Zuzany Majerové-Zahradníkové se mi líbila, oprostila se od prázdných frází, které použili ostatní kolegové a pojala tvých 30 vteřin osobitě, osobně...

Věřím, že se TSS dostane do sněmovny.

8 3
možnosti

Víte co? Těch posledních jejích třicet vteřin bylo to nejlepší, co ze celý večer dala ven. Řekla, že je především máma. Já doufám, i když ODS opravdu nefandím, že Trikolóra se do PS dostane. Moc bych jí to přál.

5 1
možnosti

A omlouvám se, zapomněl jsem ten graf "ozdrojovat" - čerpal jsem především odtud:

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3344058-clenska-zakladna-ods-je-vetsi-nez-cssd-z-mladych-uskupeni-nejvice-roste-spd

Já jsem ta čísla nějak i zaokrouhloval, ale v podstatě to sedí.

0 0
možnosti

Ten počet členů politických stran ukazuje hlavní příčinu neblahého stavu (nejen) naší politiky: 99% voličů jsou, řekněme si otevřeně bez zbytečných eufemismů, političtí paraziti, kteří se nenamáhají zúčastnit se vnitrostranických primárek a pak se před volbami strašně diví, že není koho volt.

0 0
možnosti
Foto

Poněkud mne překvapil graf popisující členské základny stran. Tak vládnoucí hnutí ANO má zhruba stejně tolik členů jako TOP 09, tj cca 2.500. Ale vzhledem k tomu, že hnutí ANO je spíše jednou firem Andreje Babiše než skutečným politickým hnutím, až tak moc překvapivé to zase není.

8 4
možnosti

Ačkoli považuji politologii díky Petru Fialovi za zcela podvodnou vědní disciplínu, pak právě politologové se vyjádřili k tomu, že počet členů strany nemusí vůbec nic znamenat. Evidentně neznamená.

6 2
možnosti
  • Počet článků 411
  • Celková karma 25,47
  • Průměrná čtenost 1464x
Je mi 62 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik