Foto

Nejveselejší je, jak nejvíce řeší pětikoalici její nevoliči .

Foto

A kdo nejvíce řeší ANO a Babiše:

Tomáš Flaška: Nejde o nic jiného, než abych z toho něco měl(a), Petiční humbuk ANO, aneb srovnání Čechů a Slováků, Tak tohle je už opravdu síla, pane Babiši

Zbyšek Hlinka: Důchodci, i vám Babiš lže, Babiš si dělá ze svých voličů legraci

Vlastík Fürst: Andreji, jak docílíš toho míru?, Dojde po vítězství ANO k resuscitaci StB?

OK

O33t77t74o 52K53a86m45m

7. 5. 2024 18:54

nominace Nerudové není trafika, ale rovnou fabrika na tabák...jak veselé...

JH

J66a94n 72H76u65r21k50a

8. 5. 2024 5:08

RYCHLOTUNEL tahle mafie practic wumen protlačit své (ne)čisté pařáty (špička ledovce prodávání titulů...nevěděla jen podepisovala...)do všech odpadů a kanálů moci a jejich arogance vůči lidem je neuvěřitelná...

Foto

Předpokládám, že strany pětikoalice ve volbách do EP možná zaznamenají nějaké ztráty, nicméně k nějakému zemětřesení nedojde.

Kandidatura Danuše Nerudové je v pořádku.

AK

Jsou to jistě důležité volby, volit europoslance.

Jenže koalice bude nominovat - bez ohledu na výsledek voleb do Evropského parlamentu - eurokomisaře / eurokomisařku.

Grýndýl i migrační pakt jsou schválené a na komisařích je, aby v souladu s nimi provedli další devastaci zbytků našeho zemědělství a průmyslu a změnili složení našeho obyvatelstva.

Když si uvědomím jak mizerně se nominace povedla Babišovi s Věrou Jourovou, tak se jen modlím, aby to teď nedopadlo ještě hůř...

DR

"A SPOLU? Už i v ODS si štěbetají vrabci, že TOP 09 a KDU-ČSL, nejsou pro jejich stranu přínosem, ale závažím."

Tak to není nic nového, že. Ovšem v případě voleb evropských, je tohle uměle slepené Bratrstvo kočičí pracky snad ještě více pro smích než u voleb parlamentních. Kecy o neutuchající jednotě a den po volbách se všichni ze společné kandidátky rozprchnou každý úplně jinam. Čili totální výsměch voličům.

Ani se proto nedivím, že i na ČT často slyším názory, že tomuto nelogickému spojení nerozumí vůbec nikdo. A pokud toto zaznívá už i na této "nestranné a objektivní televizi", tak to už je co říct.

Foto

Kandidují spolu ti, co říkají, že "Brusel jsme my, nadávat na Brusel může jen neschopný" (Pekarová Adamová) s těmi, kdo tvrdí, že "byrokratický Brusel je úhlavní nepřítel a jeho špatná politika vede od krize ke krizi" (P. Fiala). Jeden diskutér mi už vysvětlil, že Petr Fiala už tak nemluví, aby nedráždil zbylé vládní strany.

RK

Volby do EP nejsou žádnou zkouškou. Jsou zkreslené už jen tím, že je značná část elektorátu ignoruje.

MK

SPOLU, s tak nesmyslnou kandidátkou, dostane na zádel. Nerudová, další nastrčená figura, se stačí ještě dostatečně znemožnit, TOP 00 nic, je už jen parazit na zádech ODS. Tak co bych měl volit??

Foto

Mám do voleb 3 kritéria: jak hlasovali v minulém období, do jaké frakce chtějí patřit, jaké mají sponzory.

Samozřejmě. Až je Fiala projede, nic jiného neřekne. Nepůjde o nic. Jenomže pak půjde o fiasko ve volbách krajských (řekne, že to není důležité, že rozhodující jsou volby parlamentní), aby projel i ty. Honzo, vzpomeňte si na to, co jsem Vám teď napsal!

LP

Doufám, že Danuše se tam dostane. Má v plánu tam bojovat proti populistům.

  • Počet článků 409
  • Celková karma 25,39
  • Průměrná čtenost 1468x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik