Hanba! Prezidentské volby byly zmanipulovány!

Zmanipulované prezidentské volby! Za těmi tentokrát kupodivu nestojí ani tak Rus jako software. Důkazem je brzká návštěva Čaputové a, o tom se neví, také já. Přiznám se!

Obávám se, že po každých volbách se najde někdo z tábora, jehož názor neuspěl, kdo výsledek voleb zpochybní. V minulosti za to občas mohli ruští hackeři, tentokrát měl být na sčítání hlasů použit v Čechách, ve Francii a na Slovensku stejný software, který výsledky ovlivnil. A pak to vyšlo všude v podstatě stejně.

Třeba ZDE

Já teda nevím jak ve Francii nebo na Slovensku, ale u nás se při sčítání hlasů žádný manipulativní software nepoužívá. Šiřitelům výše uvedených blábolů bych upřímně doporučil, aby se jednou stali členy volební komise, která jediná je s to výsledek svého volebního okrsku zmanipulovat. I to je problém, protože by v ní museli sedět nesporní géniové, což – také vzhledem ke kvalitě honoráře za dva dny strávené u voleb - nesedí. Zápis výsledků voleb je totiž velice rafinovaný dokument, do něhož se zanáší počet vydaných a odevzdaných obálek, počet platných (popř. neplatných) hlasů, přičemž se to všechno rozličně sčítá a odčítá a ve finále to musí sedět. I jeden jediný hlas nejen cíleně, ale i omylem nesprávně zanesený v tomto systému udělá takový binec, že ho zkrátka nepustí dál. Aby tohle někdo jakkoli ovlivnil, musel by být matematickým géniem – a se vší úctou ke všem volebním komisím v naší zemi, moc takových mezi sebou nemají.

A propos: když jsem se zmínil o mizerném ohodnocení členů volebních komisí (nevím to přesně, ale roky je to cca stejné, tedy zhruba tisícovka za den + jedno jídlo), pak by možná nebylo od věci tyhle „příjmy“ – neboť i ve stávkujícím Nexenu si nespokojení zaměstnanci vydělají výrazně víc, aniž by plnili odpovědnější úkoly – přehodnotit. Upřímně řečeno nevidím jediný důvod, proč by tito (byť jen na chvíli…) „zaměstnanci státu“ neměli brát průměrný plat, který ČSÚ pro naší zemi uvádí. Možná by to přispělo k tomu, že bychom k volbám neběhali v jednom kuse, téměř každý rok, v mnoha případech i dvakrát za sebou. Například v přímé prezidentské volbě je to evidentně zbytečné, neboť v krátké historii přímé volby prezidenta u nás ti, kteří uspěli v prvním kole, uspěli následně i v kole druhém.

Velmi podivné pak mělo být, že prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová dorazila nově zvolenému prezidentu ČR Petru Pavlovi pogratulovat dřív, než mohly být v sobotu výsledky voleb známy. Ještě podivnější pak je v souvislosti s tím ten fakt, že já (slíbil jsem na začátku, že se „napráším“) jsem si jako kronikář našeho města už týden před druhým kolem volby prezidenta z internetu stáhnul pro potřeby kronikářského zápisu ušlechtilou fotografii a životopis Petra Pavla a nikoli Andreje Babiše.

A bylo mi jasné, že zbytečnou práci nedělám. Možná jsem to měl nějak publikovat, byl by to jednoznačný (další) důkaz o zmanipulovanosti českých prezidentských voleb.

Prezidentem České republiky se stal Petr Pavel. Žvásty o jakékoli neregulérnosti této volby odmítám. Čaputová v mých očích silně zabodovala, protože nepotřebovala přijet na jakoukoli oficiální návštěvu, ale dorazila jako kamarádka. Jako přítelkyně ČR.

Autor: Pavel Ďuran | středa 1.2.2023 8:51 | karma článku: 37,38 | přečteno: 5482x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Jsme na tom dobře

19.4.2024 v 1:37 | Karma: 34,09

Pavel Ďuran

Výpověď bez udání důvodů

8.4.2024 v 16:50 | Karma: 29,37

Pavel Ďuran

Vyvedla nás Prima Aprílem?

2.4.2024 v 5:57 | Karma: 25,30