Uprchlíky přijímat, ale přísně rozlišovat, které

Myslím, že bychom měli přijímat lidi bez vyznání, protože ti jsou v islámských zemích občany 3. kategorie, tedy nemají právo na život. V mnoha těchto zemích je za odmítnutí islámu trest smrti ( Saudská Arábie) a v mnoha dalších se tato genocida nazývá vraždami ze cti a vykonává ji příbuzenstvo. 

  Dále bychom mohli přijímat křesťany, ti jsou také v mnoha zemích pronásledováni mnohem více než dříve, ale jsou organizováni, takže se o nich ví, zatímco o lidech, kteří odmítli islám, téměř vůbec nic.

Potom bychom mohli přijímat budhisty i hinduisty, ale muslimy ne, protože tam nelze spolehlivě určit, kdo je muslim a kdo islamista nebo džihádista.  Nezapomeňme na to,že teroristé z 11. září se školili v Německu a létat s velkými letadly se naučili v USA.
 Třetí světová totiž už začala, jenže je úplně jiná, než ty dvě předchozí. Probíhá uvnitř států, často nemá frontové linie a také nebývá jasné, kdo je s kým a kdo proti. Ale tvářit se, že se nás to netýká,  by bylo  velmi prostoduché.
  Je ovšem jasné, že za nevěřícího se může prohlásit kdokoliv. Proto by bylo nutné při udělování povolení k pobytu používat detektory lži a křížové výslechy, a toto povolení udělovat pouze podmíněně, nikdy trvale, a to ani pro děti uprchlíků. A pokud by někdo později změnil názor, povolení by padlo.
To, co zde navrhuji má ovšem také velmi praktický a užitečný význam pro nás. Tito uprchlíci by za nás bojovali mnohem víc než my, občané tohoto státu, až půjde do tuhého, protože oni by si toho, co zde máme, vážili rozhodně víc než my.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Dudr | neděle 14.12.2014 23:04 | karma článku: 19,37 | přečteno: 694x