Trpká ironie prezidenta Zemana ve vánočním projevu: kriminalita severských zemí

Pan prezident ve svém vánočním projevu zřejmě nechtěl urazit další velvyslance, a tak řekl, že si váží nízké kriminality v severských zemích. A tak se podívejme, jak to nyní v těchto zemích s kriminalitou vypadá.

Teror a účast v teroristických organizacích

Zde (1) jsou počty občanů těchto mírumilovných zemí, kteří se přidali k Islámskému státu : Dánsko : 125,   Finsko : 70,   Norsko : 81,   Švédsko : 300.
Faktem ovšem je , že dva z nich už byli odsouzeni na doživotí (4). Usvědčil je záznam, který si přivezli domů do Švédska.

Znásilnění

V tomto oboru je v Evropě naprosto bezkonkurenční Švédsko a po Lesothu je druhé na světě.  Loni tam bylo 6620 znásilnění což je asi 16 x více než u nás, v přepočtu na počet obyvatel (2).
V říjnu 2015 Stockholm otevřel to, co je snad první na světě, kliniku znásilnění pro chlapce a muže. Stále více a více mužů se stává obětí homosexuálního znásilnění v multikulturním Švédsku: 370 sexuálních zločinů proti chlapcům a mužům bylo zaregistrováno v roce 2014, i když skutečný počet incidentů je pravděpodobně podstatně vyšší.....
Policejní dokumenty také ukazují, že 70% žadatelů o azyl, jejichž žádosti jsou zamítnuty, ignorují rozhodnutí a zůstávají nelegálně ve Švédsku.(3) O tom, jak se budou živit, zpráva nehovoří, ale naznačuje to další odstavec.

Daň džizja
„ Řada domácností v několika švédských městech obdržela minulý týden anonymní výhrůžné dopisy podepsané islámským státem a s vlajkou této teroristické organizace. Anonym vyhrožuje "nevěřícím", že pokud nekonvertují k islámu nebo nezaplatí náboženskou daň podle práva šaría pod názvem džizja, budou popraveni.“ (4). Policie už případ šetří, podezřelých je asi 200 000.

Únosy
V této mezinárodní statistice únosů (5) se Norsko a Švédsko vůbec nevyskytují, ale podařilo se nám najít něco podobného: tato zpráva (6) říká, že ve Švédsku se v letech 2002 až 2012 počet hlášených případů únosů dětí zdvojnásobil z 936 na 1829. Jedná se hlavně o případy rozvodů, kdy podle práva šárija připadají děti otci, zatímco podle evropského práva připadnou častěji děti matce, pokud je o ně schopna pečovat. A v takových případech tyto děti často mizí v zahraničí.

Prameny:
(1) http://soufangroup.com/wp-content/uploads/2015/12/TSG_ForeignFightersUpdate3.pdf(2)http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63568760-svedsko-znasilnene-hlavni-mesto-zapadu(3) http://www.gatestoneinstitute.org/6940/sweden-islam-multiculturalism-october(4) http://www.securitymagazin.cz/zpravy/svedska-policie-vysetruje-serii-vyhruznych-dopisu-islamiste-hrozi-svedum-popravami-1404048466.html(5) http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Kidnappings(6)  http://www.saknadebarn.org/

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Dudr | pondělí 28.12.2015 18:56 | karma článku: 36,78 | přečteno: 1897x