Stát, který zabíjí své děti, bude zlikvidován

Jako první stát na světě uzákonil interrupci Sovětský Svaz v roce 1957 a dnes už neexistuje. Byl zlikvidován v roce 1991. Ukrajina byla jeho součástí a co se týče interrupcí, je na tom obdobně, je jich tam v přepočtu na počet obyvatel asi 3x víc než u nás, a je v likvidaci dnes. Nemá lidi, kteří, by byli ochotni hájit její územní celistvost, když je ohrožena, protože je vyvraždila..

  Lze jistě namítnout, že tak jednoduché to není. Samozřejmě že ta morální devastace prostupuje celou zemí, začíná systematickým rozkrádáním národního majetku, korupcí  která to kryje, odlivem kapitálu i lidí do zahraničí, daňovými úniky atd. A potom také záleží na množství nepřátel vnitřních i vnějších, kteří se rozhodnou nějakou lukrativní část daného území oddělit.

Myslím, že není pochyb o tom, že interrupce nese mnohé znaky státem organizované genocidy. Organizace Genocide Watch (1) popisuje deset stupňů genocidy, z nichž některé můžeme připomenout:
1. Klasifikace – rozdělení na „My“ a „Oni“. / Němci – Židé, Hutuové – Tutsiové,... zákonodárci – nechtěné děti.

4. Dehumanizace – prohlášení o tom, že „Oni“ nejsou lidé. Dehumanizace překonává normální lidský odpor proti vraždě. Pokud genocidu organizuje stát, obvykle se toto tvrzení i uzákoní. Podle našich zákonů 11-týdenní plod není člověk, zatímco 12-týdenní už je, má zákonem zaručeno právo na život, pokud je zdravotně v pořádku.

5. Organizace – to jsou zákony a předpisy, které genocidu řídí a organizují. Stát tedy za toto zabíjení přebírá zodpovědnost, takže lidé, kteří se na tom nějakým způsobem podílejí, se cítí a také jsou podle platných zákonů nevinni.

A který další stát je ohrožen v blízké budoucnosti? Zdá se, že vše nasvědčuje tomu, že to bude Rusko. Za dobu platnosti interrupčního zákona dokázalo vyvraždit více než 200 miliónů nechtěných dětí, viz (2), což je několikanásobně více, než kolik lidí zahynulo v obou světových válkách. A tito lidé mu rozhodně budou chybět, až dojde k lámání chleba.

Časopis The Economist nedávno napsal: „ Ruští ekonomové se nyní dohadují, za jak dlouho čeká hospodářství krach. Většina z nich soudí, že se ekonomika udrží nad vodou ještě přibližně dva roky “ (3).

Vlastní likvidaci nebo dehumanizaci pak provedou džihádisté, na jih od Ruska je jich nepochybně dost, ale i v Rusku jich přibývá geometrickou řadou. Podle (4) je dnes v Rusku 19 %, tj. 27 miliónů muslimů. Když však uvážíme, že naprostá většina z nich žije v evropské části Ruska, potom v této evropské části jich je 24 %. A to nepočítáme ilegální imigranty.

Prameny:

(1) http://www.genocidewatch.org/

(2) http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/ab-russia.html

(3) U konce s dechem, Respekt č.49/2014

(4) www.muslimpopulation.com

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Dudr | středa 10.12.2014 13:26 | karma článku: 13,02 | přečteno: 1164x