Máme co bránit: ČR je pátou nejpokojnější zemí světa

Server pro cestovatelky (1) zveřejnil žebříček 15 nejklidnějších zemí světa, ve kterém ČR umístili na 5. místo na světě. Píší tam, že je to podle Global Peace Index, ale podle svých  kritérií to poněkud upravili.

. Jejich pořadí je následující: 

1. Island                2. Nový Zéland             3. Japonsko                   4. Dánsko

5. ČR                    6. Rakousko                 7. Finsko                        8. Kanada
9. Norsko             10. Slovinsko                 11. Švýcarsko               12. Singapur

13. Švédsko          14. Irsko                       15. Belgie
 

      A také server Amerikanki.com zveřejnil podobný žebříček 20 nejklidnějších zemí světa, ve kterém ČR umístili na 8. místo, viz (2). Zde je ovšem na 5. místě Švédsko, a to je velmi pozoruhodné. Tak třeba nárůst znásilnění zaznamenala i policie ČR, ale Švédsko je v tomto směru unikát.
      Josef Zbořil k tomu uvádí: “ V roce 1975 tam bylo hlášeno policii 421 znásilnění a v roce 2014 to bylo 6620. To je nárůst o 1472 %. Švédsko je tak nyní na druhém místě na světovém seznamu zemí ve znásilněních.“ (3)

      K dokreslení situace snad ještě tento titulek:“ Znásilnění a vražda švédské multikulturní aktivistky etiopským imigrantem“.(4)
    Nevím jak ve Švédsku, ale u nás máme jedno varující lidové rčení: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.
    Minule jsme zde nadhodili, že EU je snad spojencem Islámského státu a kupodivu se objevil zdroj, který tuto tezi nepřímo podporuje (5). Je to džihádisty vypracovaný seznam nepřátel IS, na kterém jsou USA, Izrael, NATO, Austrálie atd., zato tam chybí vlajka EU, Itálie a Řecka, které s otevřenými hranicemi ilegální imigranty přijímají a pak také balkánské státy, přes které invaze postupuje dále na sever. Rakousko a Německo jsou také docela vstřícné k imigrantům. ČR jim asi nic neříká a Slovensko si možná pletou se Slovinskem. Jsme tedy svědky invaze spojenecké armády, mnozí z nás si ještě pamatují rok 68, s tím rozdílem, že dnes je kryta humanitární katastrofou, záměrně k tomu účelu vytvořenou a organizovanou.

    Říká se, že kdo chce rozdávat, ať rozdává, ale ze svého, ne z cizího. Protože ten, kdo rozdává z cizího, není dobroděj, ale zloděj. A ta relativní pohoda, kterou zde zatím máme, není majetkem nikoho z nás. Nemůžeme ji tedy ani rozdat, ani promrhat.
    PS: Nárůst počtu znásilnění ve Švédsku není způsoben změnou legislativy, ale počtem imigrantů. Zde (6) jsou grafy, které to názorně ukazují.

    Prameny:

    1. http://travel.allwomenstalk.com/of-the-worlds-most-peaceful-countries
    2. http://travel.amerikanki.com/most-peaceful-countries-in-the-world/
    3. http://zboril.blog.ihned.cz/c1-63568760-svedsko-znasilnene-hlavni-mesto-zapadu
    4. http://zboril.blog.ihned.cz/c1-64208050-znasilneni-a-vrazda-svedske-multikulturni-aktivistky-elin-krantz-etiopskym-imigrantem
    5.  http://tn.nova.cz/clanek/islamska-propaganda-isis-ukazaly-vlajky-nepratel-je-tam-cesko.html

         6.  https://themuslimissue.wordpress.com/2014/04/14/muslim-rapists-in-sweden-enjoy-impunity-amnesty-international/

    Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

    Autor: Pavel Dudr | čtvrtek 9.7.2015 17:41 | karma článku: 32,45 | přečteno: 1547x