Hidžra, náboženská emigrace – tentokrát do Evropy

4.9.2015, Robert Spencer, Jihadwatch.com,  Hidžra, neboli džihád emigrací, je podle islámské tradice migrace nebo cesta Mohameda a jeho stoupenců z Mekky do Yathrib, v roce 622 přejmenované  na Medínu . 

 Tehdy se Mohamed poprvé stal nejen kazatelem náboženských idejí, ale také politickým a vojenský vůdcem....

Přibližně 104.460 žadatelů o azyl přijelo do Německa v průběhu měsíce srpna a vytvořilo nový rekord. To činí 413,535 registrovaných uprchlíků a migrantů přicházejících do Německa v roce 2015. Země očekává, že celkem asi 800.000 lidí bude hledat azyl v Německu v letošním roce. A to je jen Německo. Celý kontinent Evropa je zaplaven uprchlíky tempem bezprecedentním ve světových dějinách. To už není jen "uprchlická krize." Tohle je Hidžra.

Emigrovat na cestě Alláhově - to je přestěhovat se do nové země s cílem přinést tam islám - to je považováno v islámu za velmi záslužný čin. "A kdo emigruje na stezce Alláhově, najde na zemi mnoho míst a hojnosti," říká Korán. "A kdo opouští svůj domov jako emigrant k Alláhovi a Jeho poslu a pak smrt ho zastihne, jeho odměna se již stala povinností Alláha. Alláh je odpouštějící, slitovný. "(4: 100)
Vznešené postavení těchto emigrantů vedla britskou džihád skupinu, která získala proslulost (a zákaz vládou Británie) před pár lety kvůli oslavě 9/11, k názvu Al- Muhajiroun - Emigranti.
A teď Hidžra mnohem větší velikosti je u nás. Důkaz, že se jedná o Hidžru, a ne jednoduše o humanitární krizi, přišel loni v únoru, ale byl málo uváděn v té době a téměř okamžitě zapomenut. Islámský stát zveřejnil dokument s názvem "Libye:. Strategická Brána islámského státu", je to brána do Evropy: dokument vyzýval muslimy, aby šli do Libye a dostali se odtamtud s uprchlíky do Evropy. Tento dokument vypráví rádoby džihádistům, že zbraně z Kaddáfího arzenálu jsou bohaté a lze je snadno získat v Libyi - a že země "má dlouhé pobřeží a vyhlíží na jižní státy křižáka, kterých může být dosaženo s lehkostí byť jen obyčejnou lodi. "

Islámský stát neměl na mysli jen pár džihádistů připlovajících z Libye: také se objevilo v únoru loňského roku, že džihádisté ??plánovali zaplavit Evropu mezi asi 500.000 uprchlíky. Nyní se počet odhaduje hodně nad rámec toho jen v Německu. Samozřejmě, že ne všichni z těchto uprchlíků jsou islámští džihádisté. Ne všichni jsou i muslimové, i když většina z nich je. Nicméně, neexistuje žádné úsilí zjistit dodržování uprchlíků šaría a touhu přivést ji do své nové země. Každé takové úsilí by bylo "islamofobní." Přesto existují již náznaky, že islámský stát uvádí svůj plán ve skutečnost: džihádisté ??již byly nalezeni mezi uprchlíky, kteří se snaží dostat do Evropy. Tam bude mnoho dalších takových objevů.
  

Osm set tisíc muslimských uprchlíků jen v jednom roce. To bude transformovat Německo a Evropu, a to navždy, přetěžovat sociální ekonomomiky jejich nejbohatších států a změní to kulturní krajinu k nepoznání. Přesto seriózní veřejná diskuse, které je třeba, je srážena dolů obvyklými nesmysly: Washington Post ve středu zveřejnil pobuřující a nezodpovědný kus přirovnávající tyto obavy z masivního muslimského přílivu do Evropy k roku 1930 a nacistickou přípravu spálit milióny Židů. Hollywoodská hvězda Emma Thompsonová obvinila britské úřady z rasismu za to, že brání přijetí více uprchlíků -, jako kdyby britské úřady dosud neučinily dost pro zničení jejich národa.
A tak to je. Pokud nechcete přijmout Odvážný nový svět, který určitě přinese větší džihád a více šaría do Evropy, jste nacista a rasista. Zatím nikdo se neobtěžoval ani zeptat, natož mít odpověď, na jednu hlavní otázku: proč je povinností Evropy vstřebat všechny tyto imigranty? Proč ne Saúdská Arábie nebo další muslimské země, které jsou na ropu bohaté a mají dostatek prostoru? Odpověď je nevyslovená, protože nemuslimské orgány jí odmítají uvěřit a muslimové ji nechtějí uvádět, neboť je známá: tito uprchlíci chtějí jít do Evropy, protože se jedná o Hidžru.

To je také umíráček Evropy.

Prameny:

  http://www.jihadwatch.org/2015/09/robert-spencer-in-frontpage-the-hijrah-into-europe

 

 

 

Autor: Pavel Dudr | neděle 6.9.2015 18:41 | karma článku: 30,26 | přečteno: 1095x