Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Jo, jinak také dávám samozřejmě karmu , za vynikající článek. I když velice znepokojivý. Bohužel, jsem přesvědčen, že je to přesně popsaná skutečnost..

2 0
možnosti
BL

Vážený pane Dudře, mluvíte mi z duše. Je sice šílené, toto konstatovat (že se jedná o jihad emigrací..) a zároveň sledovat nejen nečinnost a apatii Evropy, ale přímo sebevražednou vřelost a pohostinnost vůči novodobým dobyvatelům, ale.. Ano, octli jsme se v rukou šílenců. Vskutku nevyléčitelných a velmi nebezpečných pomatenců. Velmi se obávám, že opravdu není cesty zpět.EURv

4 0
možnosti
JM

Doufám, že muslimové budou dostatečně nedočkaví a otevřeně zaútočí co nejdříve. Zatím bychom je měli zvládnout, technologie je na naší straně. Zatím.

2 0
možnosti
BL

Víte, mám sklony uvažovat podobně, ale tady nepůjde o nějaký otevřený, přehledný konflikt, ale o teror ve vlacích, v ulicích, na koncertech, společenských akcích, v obchodech. Tak, jak se tomu ostatně již děje řadu let. A podřezávání, či střelbě v davu, najíždění do lidí auty na pěších zónách, tomu zabránit nelze. Navíc má miliony muslimů již pasy té které země. Nejsme schopni vyhostit ani ty s cizími pasy, co absolvovali výcvik ISIS v Jemenu, Libyii-natož pak ty, co mají "naše" (mám na mysli Evropu) občanství.. Jsme na dně..

3 0
možnosti
  • Počet článků 197
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1031x
Vystudoval strojní fakultu VUT Brno, bývalý konstruktér a projektant obuvnických strojů, potom podnikatel ve strojírenství, nyní důchodce, bydlí ve Zlíně,nezávislý publicista publikující v Pravém prostoru a EP Shark, amatérský klimatolog se zaměřením na klimatické změny a Nový zelený úděl, atd.
 Nyní řeší hlavně původ nových variant koronaviru SARS-CoV-2, tedy  příčiny pokračování  pandemie. 

Seznam rubrik