Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi zajímavé a poučné, karma R^

2 5
možnosti
MS

Pro vás je taky zajímavá a poučná kdejaká kravina. ;-D

3 1
možnosti
MR

M40i10l76a34n 68R51a44d42e28k

6. 11. 2015 21:02

to bude tim ze Rusko uz sice neni SSSR, ale stale neni garant demokracie. Stale plati, bohuzel, ze lepe pod americou botou nez v neznem ruskem objeti.

A v USA zahranicni politika jde podle toho kdo je presidentem. Ale to nemuze trvat dlouho, 4 roky, v nejhorsim pripade 8. A po Obamovi to bude jine. V Kremlu jak nekdo zasedne, tak ho nevytahnou ani heverem. A to nedela v politice dobre, ono staci kdyz Merkel uz presluhuje. Mit velkou moc dlouho leze na mozek

7 3
možnosti
VM

Pokud tam nebude Hillary Clinton,to by bylo ještě horší.

2 0
možnosti
PD

Děkuji Vám, otevřela jste mi oči. Já hlupák jsem plánoval se na zbytek života usadit v některém US státu a teprve nyní si uvědomuji, jak tragického omylu bych se dopustil. Kterou oblast v Rusku byste mi doporučila, abych si proti Česku nepohoršil?

7 1
možnosti
Foto

Zkuste to v gulagu Norilsk.

4 0
možnosti
BT

to máte tak pokud by vyvstala ta nutnost vybrat si zemi ve které žít a rozhodovat se mezi USA a Ruskem já půjdu do USA přestože se to tam k zemi řítí, nevím kde je Rusko ale tam bych žít nechtěl  jedině nutnost vybrat si zemi kde chcete pokračovat v žití by byla relevantním argumentem, možná bychom se divili kolik antiamerických bijců by škemralo o vízum

váš článek je tendenční až demagogický tudíž pokud je nutno na obhajobu Ruska lhát asi nebude něco v pořádku

7 1
možnosti
Foto

V článku snad není o Rusku ani slovo. Je to o USA a poměru USA k Rusku.

3 1
možnosti
JF

Drunecká/Dreyová je ruská láskačka??:-P

2 6
možnosti
JR

J48a27r71a 40R64a66n27k

6. 11. 2015 19:45

Predevsi nemiluje USA a uz v dobe niku to dokazovala:-)

1 3
možnosti
Foto

Chvíli jsem zíral, pak jsem si přečetl vaše CV. O vás asi vypovídá nejvíc poslední věta: „Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.“ To když jsem spojil s tím co jste splodila, tak se mi rozsvítilo, další fanatická Semelka jak vyšitá!

8 6
možnosti
VM

Ona chválí Gottwalda?Vy nechápete,že tu větu mohla myslet obrazně?

2 2
možnosti
VR

Máte Rusko jako fetiš?8-o Pořádně úchylné...:-PPotřeboval bych vysvětlit vaše tvrzení " Nezaměstnanost v USA je 23% i když statistiky udávají jen 8%." Mimochodem, statistiky udávají 5,5%

4 2
možnosti
VV

Ono se to tam temy nesmysly jen hemzi. Zajimalo by mne, co teba autorka povazuje za vlastni bydleni? Samozrejme ze nevim kolik % americanu (autorko, co je to? Jsou to i treba Brazilci, Chilane, Mexikani? Nebo myslite jen US Americany?) zije v pojizdnycha vlastnich domovech. Za mesty je pro ne pripravena infrastruktura, a tak se mohou jednoduse stehovat za praci, a pritom jsou porad ve svem domove.

2 3
možnosti
TN

Hokejky nikdy nepatřily mezi elitu inteligence. Ale chápete někdo, proč jsou ti chlapi až tak hloupí, že se neusadili někde u Soči?

http://hokej.idnes.cz/florida-raj-ceskych-hokejovych-veteranu-fdr-/nhl.aspx?c=A151018_114222_nhl_tof

2 1
možnosti
JR

J94a61r57a 46R17a25n11k

6. 11. 2015 19:43

Vtipny prispevekR^, Tomasi.

0 1
možnosti
RM

R91o30m24a32n 78M37á26c37a

6. 11. 2015 19:01

Jeste jednou dobry vecer, pozorovatelko Evo, navazuji na prispevek o nekolikanasobnem poruseni kodexu blogera viz nize... prevaznou cast calnku tvori anglicky text, ktery nijak nezdrojujete... ale podivejme se, co rika napr. kodex o pouziti napr. anglickeho texto v clanku:

Cizojazyčné texty (vyjma slovenštiny) - pokud bloger zveřejní článek v cizím jazyce, vždy musí zároveň ve stejném článku zveřejnit jeho českou verzi. Pokud obě verze zveřejní jako samostatné články, musí v cizojazyčné verzi odkázat hyperlinkem na česky psanou variantu. Česká verze musí být překladem cizojazyčné verze; pokud obsahuje částečně odlišný text, čtenář na to musí být v textu upozorněn. Na články psané slovensky se tento bod Kodexu nevztahuje.  

tedy smele do toho...

ve svem popisku pisete: "Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky." dostanu jimi?

4 3
možnosti
Foto

Vy jste musel v minulém životě dělat cenzora.

4 1
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 777x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-