Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi zajímavé a poučné, karma R^

2 5
možnosti
MS

Pro vás je taky zajímavá a poučná kdejaká kravina. ;-D

3 1
možnosti
MR

M85i75l79a48n 66R90a82d75e94k

6. 11. 2015 21:02

to bude tim ze Rusko uz sice neni SSSR, ale stale neni garant demokracie. Stale plati, bohuzel, ze lepe pod americou botou nez v neznem ruskem objeti.

A v USA zahranicni politika jde podle toho kdo je presidentem. Ale to nemuze trvat dlouho, 4 roky, v nejhorsim pripade 8. A po Obamovi to bude jine. V Kremlu jak nekdo zasedne, tak ho nevytahnou ani heverem. A to nedela v politice dobre, ono staci kdyz Merkel uz presluhuje. Mit velkou moc dlouho leze na mozek

7 3
možnosti
VM

Pokud tam nebude Hillary Clinton,to by bylo ještě horší.

2 0
možnosti
PD

Děkuji Vám, otevřela jste mi oči. Já hlupák jsem plánoval se na zbytek života usadit v některém US státu a teprve nyní si uvědomuji, jak tragického omylu bych se dopustil. Kterou oblast v Rusku byste mi doporučila, abych si proti Česku nepohoršil?

7 1
možnosti
Foto

Zkuste to v gulagu Norilsk.

4 0
možnosti
BT

to máte tak pokud by vyvstala ta nutnost vybrat si zemi ve které žít a rozhodovat se mezi USA a Ruskem já půjdu do USA přestože se to tam k zemi řítí, nevím kde je Rusko ale tam bych žít nechtěl  jedině nutnost vybrat si zemi kde chcete pokračovat v žití by byla relevantním argumentem, možná bychom se divili kolik antiamerických bijců by škemralo o vízum

váš článek je tendenční až demagogický tudíž pokud je nutno na obhajobu Ruska lhát asi nebude něco v pořádku

7 1
možnosti
Foto

V článku snad není o Rusku ani slovo. Je to o USA a poměru USA k Rusku.

3 1
možnosti
JF

Drunecká/Dreyová je ruská láskačka??:-P

2 6
možnosti
JR

J31a68r59a 70R94a57n42k

6. 11. 2015 19:45

Predevsi nemiluje USA a uz v dobe niku to dokazovala:-)

1 3
možnosti
Foto

Chvíli jsem zíral, pak jsem si přečetl vaše CV. O vás asi vypovídá nejvíc poslední věta: „Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.“ To když jsem spojil s tím co jste splodila, tak se mi rozsvítilo, další fanatická Semelka jak vyšitá!

8 6
možnosti
VM

Ona chválí Gottwalda?Vy nechápete,že tu větu mohla myslet obrazně?

2 2
možnosti
VR

Máte Rusko jako fetiš?8-o Pořádně úchylné...:-PPotřeboval bych vysvětlit vaše tvrzení " Nezaměstnanost v USA je 23% i když statistiky udávají jen 8%." Mimochodem, statistiky udávají 5,5%

4 2
možnosti
VV

Ono se to tam temy nesmysly jen hemzi. Zajimalo by mne, co teba autorka povazuje za vlastni bydleni? Samozrejme ze nevim kolik % americanu (autorko, co je to? Jsou to i treba Brazilci, Chilane, Mexikani? Nebo myslite jen US Americany?) zije v pojizdnycha vlastnich domovech. Za mesty je pro ne pripravena infrastruktura, a tak se mohou jednoduse stehovat za praci, a pritom jsou porad ve svem domove.

2 3
možnosti
TN

Hokejky nikdy nepatřily mezi elitu inteligence. Ale chápete někdo, proč jsou ti chlapi až tak hloupí, že se neusadili někde u Soči?

http://hokej.idnes.cz/florida-raj-ceskych-hokejovych-veteranu-fdr-/nhl.aspx?c=A151018_114222_nhl_tof

2 1
možnosti
JR

J77a42r40a 77R47a35n91k

6. 11. 2015 19:43

Vtipny prispevekR^, Tomasi.

0 1
možnosti
RM

R60o10m94a64n 39M88á57c15a

6. 11. 2015 19:01

Jeste jednou dobry vecer, pozorovatelko Evo, navazuji na prispevek o nekolikanasobnem poruseni kodexu blogera viz nize... prevaznou cast calnku tvori anglicky text, ktery nijak nezdrojujete... ale podivejme se, co rika napr. kodex o pouziti napr. anglickeho texto v clanku:

Cizojazyčné texty (vyjma slovenštiny) - pokud bloger zveřejní článek v cizím jazyce, vždy musí zároveň ve stejném článku zveřejnit jeho českou verzi. Pokud obě verze zveřejní jako samostatné články, musí v cizojazyčné verzi odkázat hyperlinkem na česky psanou variantu. Česká verze musí být překladem cizojazyčné verze; pokud obsahuje částečně odlišný text, čtenář na to musí být v textu upozorněn. Na články psané slovensky se tento bod Kodexu nevztahuje.  

tedy smele do toho...

ve svem popisku pisete: "Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky." dostanu jimi?

4 3
možnosti
Foto

Vy jste musel v minulém životě dělat cenzora.

4 1
možnosti