Připitomělí alkalbové versus život bez obojku

 17. listopad 2015 bude dnem, kdy se budou konat akce v Praze. Některé budou v duchu alkalbů a jiné v duchu bez obojku. Všechny akce budou mít jedno ústřední téma – migrace.

 

   17. listopad bude dnem spousty hnutí. Ráno 17. listopadu vyjdou všichni stoupenci Bloku proti Islámu a sejdou se na Hradčanském náměstí. Protest bude zaměřen proti islamizaci Evropy. V půl druhé odpoledne vystaví Spolek Podhradí box pro hlasování o prezidentu republiky na Národní třídě. Mezi jedenáctou až osmnáctou hodinou bude Prahou pochodovat průvod, který povede hudebník Přikryl proti nesnášenlivosti vůči uprchlíkům. Od dvanácti do dvaceti hodin se bude konat mítink Dělnické strany proti migraci v centru Prahy. Po celý den se bude konat shromáždění na podporu prezidenta Zemana na Albertově.

Akcí bude požehnaně, všichni mají volbu jaké akce se zúčastní. Do ulic matičky Prahy dokonce vykročí i studenti Univerzity Jana A. Komenského, protože jim byl zrušen jeden obor a tak jsou nespokojení (čti - hodně nas....í) a přijdou to dát najevo. V deset hodin dopoledne dojde i na připomínkovou akci, že máme už 26 let svobodu a demokracii. Samozřejmě na venclu pod ocasem, kdo by jako zabloudil. Starým městem projede taky masopust, což bude zase přehlídka všech možných masek, ani maska Vladimíra Putina prý nebude chybět. S maskami pojede Prahou Loď bláznů tažená smrtkou. Loď bláznů bude symbolizovat bezradnou Evropu v době uprchlické krize. Takže recesistický masopust bude docela prima pokoukáníčko.

Recesisté z Iniciativy „For um“ budou zřejmě zábavnější než agitace a propaganda hnutí umělce Přikryla s jeho boxem. Do boxu prý každý bude moci na červenou kartu napsat toho, koho by si na Hradě představoval jako prezidenta. Můžete tam klidně napsat i vílu Amálku nebo Spidermana, Hudebník Přikryl tuhle infantilní zábavu považuje za účinný protest proti prezidentu Zemanovi a proti všem, kteří se nechtějí stát alkalby. Tak uvidíme, koho si zvolí kalbové, jestli vyhraje spiderman.

Většina plánovaných akcí je zaměřena proti přílivu běženců do Evropy. Jen jedna akce je zaměřena pro přijímání běženců. To máme 3:1 a když připočtu shromáždění na podporu nynější hlavy našeho státu, je to 4:1. Už to samo o sobě vypovídá mnohé o tom, jak smýšlí většina našich občanů o migrační krizi. Samozřejmě někdo může namítnout, že akce jsou pražské a že se tedy jedná hlavně o Pražany. Myslím si, že na akce se sjedou i lidé z jiných měst či vesniček, takže účast bude celostátní nikoliv jen samotní Pražané. Takže Praha Vás čeká a určitě si každý z Vás vyberte, kudy tudy cesta pro Česko i pro Evropu a která akce je nejblíže Vašemu smýšlení. Hlavně se nenechte ovlivnit, soustřeďte se na to, co sami chcete a přidejte se k té akci, která je pro vaši svobodnou vůli zásadní. Já mám vybráno a co Vy?  

                                                                         -ed-

Autor: Eva Dreyová | čtvrtek 5.11.2015 12:23 | karma článku: 20,18 | přečteno: 738x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77