Kdo je větší satan?

Četla jsem si článek na PL „Rusko je dnes satan..“, historie a současnost očima Vlastimila Ondrušky, říkala jsem si přečteš si to a půjdeš spát.. čtu ty řádky..

..a pak se to zjevilo v plné obludnosti, v celé své rozšklebené příšernosti, můj mozek šrotoval na plné obrátky.. ospalost je ta tam..jak že to bylo podle té legendy, přece Konstantin Velký před bitvou u Mulvijského mostu uviděl zjevení – na nebi zjevilo se křížové znamení a neznámý hlas promluvil: „V tomto znamení zvítězíš!“

Ne, to není poprvé, co je Rusko zase zváno satanem! Když bylo naposledy zváno satanem, byla z toho krvavá drastická 2. světová válka. Ta slova, tak podobná v dnešní propagandě, já je znám! Ta krutá vášeň s jakou hřímal kdysi jeden muž, ke kterému upíral zrak i jeho vůdce, který zrovna slavil narozeniny: „Bůh odmrští Lucifera, jako již mnohokrát, když stál před branami moci nad národy, znovu zpět do hlubiny, ze které přišel..“ Jaký to vůdce, ten reakcionář! Ruskou otázku má zcela mimo..Itálie a Anglie přirození spojenci. Strašné! Naším úkolem je rozdrcení bolševismu. Bolševismus je židovským podvodem. Musíme zdědit Rusko! 180 milionů! Zúčtovat se židovstvem, které se skrývá za útočícími sovětskými hordami, jako nejďábelštějším fermentem dekompozice, který pociťuje přímo cynické zadostiučinění v tom, že uvrhne svět do hluboké anarchie a přivodí zánik tisíciletých kultur. Kdo to hřímá? Panebože už zas, vrátil se? Goebbels. Goebbels. Goebbels!

Nejperverznější a nejchytřejší programátor propagandy. Ta neotřesitelná víra, které věřil a s jakou vášní ji prosazoval. Mnohem lépe a obratněji než sám Hitler. Z té neotřesitelné víry vlastní „logika“ mu vyplynula, že k lepšímu světu vede cesta jedině přes existenční boj proti „mezinárodnímu židovstvu“ a Rusku. Splenglere, ty sám si už dávno psal, že zánik Západu bude přechodem od „kultury“ k bezduchému materialistickému konečnému období „civilizací“! Tak to je ten nový světový řád? Kdo ještě převzal tvoje myšlenky? Snad četl tě i Goebbels? Snad znají tvé myšlenky i dnešní multikulturalisti a propagandisti? Jaké zvrácenosti jsou ještě přichystány? Tak proto je i dnes Rusko Antikrist a Evropa v zoufalém sevření? Snad francouz Gobineau, když dospěl k poznání, že existují na světě jen dvě rasy – árijská a židovská, mohl-li předvídat, jak zvrácená ideologie z jeho myšlenek vznikne?

Kdy začaly ty zvrácenosti v Goebbelsově mozku, jenž zoufale postrádal kapitál, materiálně strádal, přec byl výborný student a měl i jako mladý židovské přátele? Čí dílo udělá v mozku takovou paseku, že z toho vznikne holocaust v tak obludném rozsahu a krvelačná nenávist k Rusku. Rozum a znalosti v životě národů hrajou podřadnou, druhořadou roli a tak to zůstane navěky.. kdo to řekl, snad Dostojevský? Já říkám ne, materialismus není kořenem všeho utrpení, je jím hloupost, bezbřehá hloupost, tupost, neznalost, nerozumnost, stádnost. A proto jsou národy utvářeny jinou silou, jejíž původ pro mě (ne)zůstává neznámý a záhadný. A proto Rusko není satan, nikdy nebylo. Jen chorá mysl hledá nepřítele tam, kde ztratila svůj rozum.

-ed-

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Dreyová | pondělí 20.6.2016 1:41 | karma článku: 28,99 | přečteno: 1010x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77