Jaká to "šlechta" !

Český zámecký pán Berwid-Buquoy se opravdu předvedl. Nakydal na Brity ve svém vznětlivém projevu opravdu hromadu hnoje.  

K hysterickému výlevu zámeckého pána, který jsem si mohla díky Parlamentním listům v klidu přečíst, bych uvedla asi následující. Pokud by zámecký pán chtěl hledat nespolehlivé spojence pro své "řady", tak samozřejmě po Brexitu zacílil na Angličany. Z prostého důvodu, protože se trhli od „světonázorové války“ proti ostatním státům EU. Co se týče toho, že Angličané se domnívali, že Hitler je radikální politik, se kterým to budou péct proti Rusku, tak musím zámeckému pánovi připomenout, že díky anglickým tajným službám utrpěl Hitler velmi zásadní zásahy, na které tehdejší německé tajné služby prostě neměly dech. Co se týče jeho historického výčtu ohledně SSSR, tak bych opět chtěla zámeckému pánovi připomenout, že nebýt sovětských tajných služeb, nebyl by dnes pan Berwid-Buquoy žádným českým zámeckým pánem. Možná byl ani nežil.

Také bych chtěla ještě dodat, že Hitler nebyl schizofrenik ani šílenec. Hitler byl hlavně neurotik a nejrozšířenější neurózou je hysterie a ta se vyznačuje vznětlivostí, nevyrovnaností a kolísavostí. U neurotiků je patrný vnitřní nesoulad. Navíc se hysterici vyznačují chorobnou lhavostí, bývají to egocentrici a hypochondři. Hitler netrpěl duševní chorobou v medicínském smyslu. Hitler měl chorobně založenou osobnost. A takoví jedinci jsou daleko nebezpečnější lidské společnosti než skuteční šílenci čili lidé duševně choří. Hitler byl silně emočně nabitý, proto se u něho vyskytovala taková vášeň a fanatismus, emoční kolísavost ho uvrhovala do euforických stavů, které pak vystřídala deprese. Hitler byl psychoneurotik s hysterickými projevy. Ostatně ukázku hysterického projevu předvedl na PL i sám zámecký pán Berwid-Buquoy. Co se týče zlatého kočáru a toho, koho v něm vozí britská královna, i kdyby v tom kočáru vozila mimozemšťana, tak je to její výsostné právo. My také nepoukazujeme na to, s kým se stýká a koho vozí zámecký pán, že?

Doufám, že se zámecký pán hluboce omluví za ten hysterický výlev Jejímu Veličenstvu britské královně a taktéž jejímu lidu, který nazval idiotským národem.

 

Baronesa komtesa

-ed-

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Dreyová | pondělí 27.6.2016 1:21 | karma článku: 33,91 | přečteno: 1571x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77