Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zabiju tě svým dítětem, uhni..

Drama se stupňuje, utečenci nyní prolomili v Maďarsku plot.. Stále nemáte strach? Vždyť to nejsou žádní chudáci, to jsou bojovníci.. Začala válka, chápete? Stále se sluníčkáři poťouchle usmívají?

     Co si myslíš? Já jsem tady a ty mě nezastavíš. Koukej uhnout, nebo budeš moci za smrt.. Koho?  Všech.. a pro tuto chvíli právě tady toho dítěte. Nevěříš? Věř.. Žádný život pro nás nemá vůbec žádnou hodnotu.. My jdeme stále dopředu.. jsme síla..

     Mírumilovní běženci, co si chtějí zachránit vlastní holý život - pálí na Srbsko-maďarské hranici dnes pneumatiky. Tito mladí lidé v plné síle, s mobilními telefony, naditými peněženkami a vybaveni doklady různé kvality a různé pravosti - přehodili dvě děti přes žiletkový plot. Zatím jen dvě. Zřejmě z humanity. Zřejmě je toto v jejich životním nastavení běžné.

     Co si z toho průměrný Evropan má vydedukovat? Snad, že život dítěte nemá pro tyto běžence žádnou hodnotu. Jde tu o citové vydírání, které doplňuje sílu a nátlak davu, nebo ne? Jde o podtržení situace, výhrůžku. Přitom si tito lidé představují, že u průměrného Evropana tímto činem vzbudí lítost. Že si vynutí, o co jim jde - průchod a život, kdy je ti bílí blbečci budou bezpracně živit a zabezepčí jim pohodlný život - tak jim to přeci Frau Merkel celou dobu slibuje!! Tak koukejte přestat dělat problémy!

     Kde jste, sluníčkáři, ty děti, co jsou nyní hospitalizované v nemocnici (podle mě i kvůli vám) - za nic přeci nemohou? Byly jen nástrojem v rukou „svých“..  Těch, kteří nemají žádné zábrany, chápete?

     Žádný z našich životů pro ně nemá hodnotu - o tom mě přesvědčila opakovaná znásilnění žen nejen ve Švédsku (mohli jsme o nich číst zde na iDNES i jinde, třeba na facebooku..).  Co nás čeká, co čeká naše děti? Co čeká jejich děti, tedy děti těch, o kterých se nás snaží přesvědčit určité skupiny, že jsou v nebezpečí a že s nimi máme soucítit, jinak jsme skrz naskrz všichni špatní? Nemají pro ně hodnotu ani jejich vlastní děti, chápete?  Co, nebo čím je ten, kdo dokáže zabít či vážně zranit vlastní dítě? Zmrzačit vlastní dítě kvůli tomu, aby mohl dál reprodukovat jakýsi svůj pozemský život ve větším pohodlí?   „Člověk“, co mu je jedno, co se s jeho dítětem stane? Ďáble, vystup a směj se, daří se ti, s pokorou to přiznávám. Jde ještě vůbec o „lidi“?

     Co je horší, nás masírují i naše média - propaganda se snaží nás naklonit situaci. Příkladem je i malý Ajlan, nad jehož smrtí  máme všichni slzet. Nebylo v plánu, abychom se dozvěděli, že ho vlastně zabil tento jeho otec. Ambice jeho otce. Cítíte ten puch? Hromadí se - protože jak se snaží vše skrýt a zmanipulovat pravdu, tak jen to aroma smradu nabírá na intenzitě.

     Píšeme blogy, vyjadřujeme se. Články o uprchlících mají vysokou čtenost. Tedy nám toto téma není lhostejné. Ale zamysleli jste se nad tím, jaké jsou výsledky? Jestli nás někdo vůbec bere na vědomí?

     Ne, jsme všem jedno. Těm, kteří byli zvoleni a mají hájit zájmy většiny národa - jsme naprosto  jedno.. jsme vzduch, obtížný hmyz. Mám v puse hořkou příchuť života. Vy se radujete?

     Včera jsem prošla náš byt a rozdělila ho na zóny - zde budeme „my“ - a „tam“ budou ti lidé, co nám je sem za chvíli nuceně nastěhují. Na nějakou dobu, pochopitelně, jak to bude dál?  Že bydlíme v bytě 3+kk s dětmi? No a co? Vždyť se sem vejdou..  Tedy,  my půjdeme postupně ven do stanu  (v lepším případě na ubytovnu, pokud ještě pro nás, Čechy, nějaké zbydou) a „oni“ se sem (do našich bytů) vejdou, na nějakou přechodnou dobu - protože „oni“ takto podřadně, jako žijeme my, přece žít nemohou. Přece takto, jak žijeme my, nemůžeme chtít po uprchlících, aby žili (byť přechodně). Musíme je zabezpečit - oni přece pracovat nemohou a nebudou. Skrčme se a konejme v jejich prospěch - to se po nás chce. Nemáme mít názory, máme se jen smekat podle režie.

     Došlo vám to už? Zatím tu nejsou, protože náš sociální systém je pod jejich životní úroveň,  oni se usmívají tomu, jak žijeme my a míří za Angelou, která se sice v posledních dnech lekla, ale dosud slibovala pečené holuby do huby každého příchozího? Nechápu, jak ta paní mohla mít odvahu mluvit za všechny - tedy nejen za Němce, ale i za nás…  Kdo, či co ji k tomu vedlo? Kdo, či co ji donutilo??

     Drama se stupňuje, utečenci nyní prolomili v Maďarsku plot.. Stále nemáte strach? Vždyť to nejsou žádní chudáci, to jsou bojovníci.. Začala válka, chápete? V roce 1968 babička vzala kárku a šla do krámku ke svojanovským nakoupit mouku a krupky.. Co budeme teď dělat my??? Tenkrát to byla hrůza, dnes.. to je APOKALYPSA..

     Nebo ne?

Tvrdá síla. Plně podporuji zásahy a rozhodnutí našich Maďarských sousedů. Brání nejen své, ale i naše zájmy, život náš i život našich dětí. Lidi, co by potřebovali naši pomoc a soucit - přeci vypadají, a hlavně se chovají - dočista jinak.. Někdo tu z nás dělá blbce. Pitomce. Voly... Ne, to nejsou tvrdé výrazy, to píši velice umírněně... Naši maďarští sousedé jsou hrdinové, vnímáte to? Držím jim palce. Maďaři mají koule.

Autor: Dagmar Drobná Kubalík | středa 16.9.2015 22:29 | karma článku: 44,83 | přečteno: 4331x
  • Další články autora

Dagmar Drobná Kubalík

Pravda a láska nějak uklouzly..

Prý vítězí.. Ale i tak mám ze všeho mrazení, že nás ty proklamace slabomyslných dovedly tak akorát do zadele.. Vážení - přiznejme si už konečně, že jsme si jen hloupě naběhli...

10.11.2016 v 23:46 | Karma: 37,96 | Přečteno: 709x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

V zrcátku

Zaspala jsem. Otevřu oči a ty nikde.....................................................................................!!

3.11.2016 v 16:44 | Karma: 39,44 | Přečteno: 834x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Někdy stačí lidem naslouchat, abychom pochopili, jaká je Pravda...

Rusové války nezačínají, Rusové války končí.. řekl jen tak mezi řečí a já se jen zvědavě ohlédla, abych viděla, kdo to promluvil..

27.9.2016 v 10:43 | Karma: 43,29 | Přečteno: 1235x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Nechci, aby mé děti někdo jednou učil, že "ježíšek" je sprosté slovo...

Když někdo řekne např. o panu prezidentovi, či o komkoliv jiném, že je "populista" - co tím ve skutečnosti míní?

9.9.2016 v 13:11 | Karma: 44,79 | Přečteno: 1637x | Diskuse| Ostatní

Dagmar Drobná Kubalík

Můj dárek pro Merkelbabu..

Dámy mají dostávat dárky, nemyslíte? Všechny dámy, bez rozdílu. Jaký dárek ale pro paní Angelu? Jeden jsem přeci jenom našla.. Tak ať se jí líbí..

25.8.2016 v 15:36 | Karma: 45,18 | Přečteno: 2942x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Americký podmořský dron inspirovaný rejnokem už není jen vize, prošel testy

2. května 2024  19:28

Americká společnost Northrop Grumman dokončila testy podvodního plavidla bez posádky (UUV) s...

Vlak bez strojvůdce ujel několik kilometrů, pak vykolejil. Řítil se stovkou

2. května 2024  14:51,  aktualizováno  19:28

Na železniční trati mezi obcemi Čisovice a Měchenice v okrese Praha-západ vykolejil vlak. V...

Jako v komunistickém Československu. Britský novinář obviňuje vlast z cenzury

2. května 2024  19:20

Velká Británie má problémy se svobodou slova, lidé se bojí říkat nahlas názory o kontroverzních...

Škodlivé ruské aktivity mimo jiné v Česku nás znepokojují, uvedlo NATO

2. května 2024  19:12

Severoatlantickou alianci znepokojují nedávné škodlivé aktivity na území členských států bloku,...

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4961x
dayen@seznam.cz