Kupa exkrementů, psychiatrická diagnóza, ale co dál pane hejtmane?

V sobotu vyšel rozhovor s novým hejtmanem našeho kraje po dvou měsících jeho úřadování. Kdo čekal nějaké oznámení, co chce koalice komunistů a socialistů v kraji dělat, byl zklamán. Pouze jsme se dozvěděli, že pan Palas našel na krajském úřadu „spoustu sraček“ a že jeden komunista je „idiot“.

Pokud tou spoustou exkrementů, které na kraji pan Palas našel, myslí přebytek hospodaření kraje za vlády ODS ve výši cca 500 mil. Kč a dostatek prostředků na účtech kraje, připravené projekty pro čerpání prostředků z fondů EU (včetně funkčního systému jejich administrace), výborné vztahy s investory v kraji a kvalitně fungující krajské školství a zdravotnictví, tak jsem zvědav, jakou hromádku a čeho předá on svým nástupcům … Pokud se páně Palasova vyjádření na adresu (některých) komunistů týče, potom musím říci, pane hejtmane, že plně platí: čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. Nejsou totiž žádní hodní komunisté, kteří uznávají, že v této zemi zavedli zločinný režim a jimž se komunistické koncentráky nelíbí (a líbí seriál Zdivočelá země) a zlí komunisté, kteří se těší až nás všechny okolo pošlou do těch svých gulagů (a nenávidí seriál Zdivočelá země). Jsou pouze komunisté se svou pomatenou ideologií. A běda, když se jim postavíš. Podáš jim ruku (vstup do krajských vlád) a už by určovali, kdo smí přijít diskutovat se žáky o historii naší země ve 20. století …

 

Je smutné poslouchat významné sociální demokraty, jak s vážnou tváří při obhajobě svých koalic s komunisty říkají, že dvacet let po revoluci už lidi nezajímá, co se v Česku dělo  před rokem 1989. I kdyby to byla pravda, je povinností všech politiků demokratických stran, právě na to, co komunisté vyvedli této zemi a jejím občanům, stále a dokola poukazovat. Ten „idiot“ o němž pane Palasi hovoříte, totiž není v řadách komunistů ojedinělý zjev. Přečtěte si jejich web a Haló noviny. Tolik koncentrované nenávisti ke stávajícímu režimu jen tak někde nenajdete.

 

Přeji členům rady kraje za ČSSD, kteří ještě chtějí v politice něco dokázat, aby, až jednou budou vyplňovat ve svém životopisu kolonku s obdobím 2008 až 2012, nemuseli o své osobní účasti v radě kraje s komunisty zahanbeně mlčet.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Drobil | pondělí 9.2.2009 18:18 | karma článku: 35,87 | přečteno: 2008x
  • Další články autora

Pavel Drobil

FBI zasáhne v Lidovém domě!

8.4.2010 v 11:41 | Karma: 30,58

Pavel Drobil

Česko podle Jiřího Paroubka

30.3.2010 v 13:25 | Karma: 40,08