Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

I ty....Gaidžine?

Přečetl jsem si blog českojaponského míšence na serveru iDnes cz. s názvem Buďme politicky nekorektní ! a žasl nad megakarmou a nad tím, že tento výplod choré mysli válcuje všechny žebříčky inkriminovaného serveru. V diskuzi pod článkem je 600 příspěvků a valná většina se s názorem pisatele ztotožňuje. Vyberu teda nějakou tu perlu z tohoto článku a budu reagovat

Tomio Okamura:

„V téhle souvislosti mám ještě jednu připomínku. O Dělnické straně píšeme, že je extrémistická, ale čím doopravdy? V čem je například extrémní názor, že Cikáni by si měli založit vlastní stát a že Česká republika by měla podpořit jejich vystěhovalectví“

 

Romové nejsou v této zemi imigranti, kteří si to za ostnatým drátem v Červeném újezdu odkroutili a pak se nezačlenili do společnosti s obdobou zelené karty v kapse. Romové jsou právoplatní občané ČR s pasem, občanským průkazem, rodným listem atd. Občana ČR nelze deportovat do jiného státu, ani ho vyhostit. :-) takže na Indickou anabázi prosím zapomeňte.

Jestli mají někteří jedinci potřebu zakládat Romastán tak je to jejich věc a na Antarktidě, nebo nějakém ostrůvku v Barensově moři by to snad i šlo. Můj případ to není. Já se tu narodil stejně jako moji rodiče a prarodiče a tak veškeré Okamurovi výroky v tomto slova smyslu vnímám jako scestné a proti Ústavní. Jsem občan ČR a tak se cítím být velice dotčen tím, že někdo jako pan Okamura hovoří na mou adresu o vystěhování.....

 

Takhle se nepíše konstruktivně kritický blog. Takhle se dělá tendenční a velice nebezpečné ovlivňování veřejného mínění.

 

Tomio Okamura:

„Mám na mysli rodinu plnohodnotnou - tedy rodinu s dětmi a s tátou a mámou. Ne proto, že jsem křesťan, ale prostě proto, že jinak tady za pár let nebudeme. Dvě lesbičky ani dva homosexuálové prostě z tohoto pohledu plnohodnotná rodina nejsou a být nemohou. Homosexuální pár bohužel děti nezplodí, ale důchod bude potřebovat taky. Proti homosexuálům v zásadě nic nemám, v médiích jich pracuje mnoho a mám mezi nimi přátele.  Ale rodina v tom pravém slova smyslu, to je táta máma, babička a dědeček, strejda a teta.  Dvě holky s dítětem mohou být fajn rodina, ale tátu prckovi nenahradí. Dá se žít s jednou rukou, ale netvrďte mi proboha, že vám druhá nebude chybět.“

No, od člověka, který se sám rozvedl s manželkou se kterou má děti to zní velice úsměvně. Navíc homosexuální páry mohou adoptovat děti a tím pádem ulehčit státu a dát těm dětem mnohem kvalitnější a pozornější péči, než kterou nabízí dětský domov. Jenže to nepochybně není pro pana Okamuru extra podstatné, když píše: Dvě holky s dítětem mohou být fajn rodina, ale tátu prckovi nenahradí.

Nechci křivdit všem čtenářů blogu pana Okamury a tak v rámci objektivity kopíruji dva komentáře, které si zaslouží pozornost:

 

XY:

„Pokud panu Okamurovi nestálo vlastní dítě za to, aby udržel manželství a synovi přítomnost obou rodičů, jeho argument o homosexuálních rodičích padá na ne úrodnou půdu. Je to otázka priorit, takže selhal a nepřísluší mu kritika jiných manželství,  včetně homosexuálních.

Celý příspěvek je populistický,   rasistický a neinteligentně napsaný. Romové se tu narodili, nemají kam jít, nemají svoji zemi. Toto je jejich země a jakým způsobem se asimilují, záleží na nás všech. Tedy méně dělnických stran, zato více příležitostí pro

právě tyto spoluobčany.“

YX:

„Pan Okamura klame tělem. Tváří se velmi kultivovaně, přitom obsah článku je stejně rasisticky hloupý jako svého času Sládkovy projevy. A nepomůže ani "chytré" přirovnání Romů k Židům, pokud jde o vlastní stát. Do úvahy se totiž vloudila chybička - Romové o vlastní stát neusilují ani náhodou. Věta "Cikáni by si měli založit vlastní stát" je pak nenápadnou výzvou k vystěhování nepohodlné rasy do stanoveného území bez možnosti návratu - a to už připomíná úplně jinou kapitolu osudu židovského národa. Ty plamenné výzvy, co Cikáni MUSÍ jsou fajn - akorát, že oni nemusí. Bohužel pak logicky následuje druhá část úvahy, se kterou se již rasisté nechlubí - když to neudělají dobrovolně, tak je k tomu donutíme. Nicméně klobouk dolů za eleganci, s jakou je rasismus prezentován jako "politicky nekorektní úvaha". Legrační je druhá půlka - sám Okamura se asi lekl své "politické nekorektnosti" a přilepil téma "muži jsou diskriminovanou menšinou", která nijak nesouvisí, není ani nekorektní, jen směšná.“

 

Pan Tomio Okamura nepochybně ve slabé chvilce zavzpomínal na císaře Hirohita a jeho fašoidní mentalitu. Napříště, až se bude pan expert na cestovní ruch chvíli cítit být japoncem tak nechť prostuduje trochu filozofii BUŠIDO a její základní cnosti. Tímto blogem se jen a pouze pasoval do pozice Gaidžina a nikoliv potomka střídmých a pokorných Samurajů. Získal jste mnoho příznivců a nohsledů, ale jako muž jste ztratil tvář, ale taková hanba Vám zřejmě vrásky nedělá. Koukám na Katanu, která je na dosah ruky a zjišťuji, že Váš blog ve mně nevyvolal hněv, ale lítost nad Vaším pokrytectvím a populizmem.

Autor: Drahomír Radek Horváth | pátek 18.2.2011 18:40 | karma článku: 23,65 | přečteno: 2501x
  • Další články autora

Drahomír Radek Horváth

Nevím jak se k tomu postavit

Nejsem paranoik, nepaušalizuji, lidi posuzuji podle kvality charakteru a nikoliv podle barvy kůže, toleruji jiné názory, jiná náboženství, jiné sexuální orientace, atd.

21.7.2015 v 7:26 | Karma: 25,03 | Přečteno: 874x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové jsou zlatý důl

V první řadě bych nerad, aby vznikl dojem, že Romové obecně jsou sociálně vyčlenění a že jejich/naše integrace do společnosti se týká celé jedné národnostní menšiny občanů ČR. Mnozí z nás jsou integrováni do společnosti.

11.7.2015 v 11:04 | Karma: 34,07 | Přečteno: 1883x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Ruce pryč od Děčína, pseudoaktivisté

Takže jsem si otevřel na internetu Deník Referendum s vidinou načerpání objektivních informací v té záplavě on-line bulváru to byl doposud můj elixír vyváženosti a pravdivosti. Celkem natěšený jsem se začetl do komentáře slečny Čonkové (Sousedské vztahy ohrožené nenávistí: Ty černá hubo, co tady děláš?), který pojednává o drsné reakci majitele pozemku v Děčíně, po té, co mu do zahrady „přepadl“ sedmiletý chlapec. Autorka sama píše, že poskládala vedle sebe výpovědi, aniž by je hodnotila. Myslí navíc, že právě tak získáme obrázek.

11.7.2014 v 21:26 | Karma: 13,52 | Přečteno: 951x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové, ukažte laskavost a solidaritu!

My Romové jsme právoplatní občané České republiky a jako tací, krom práv a povinností z toho vyplývajících, máme také (nebo bychom měli mít), jisté soucítění se všemi spoluobčany tohoto státu, kteří právě v těchto dnech zažívají nejhorší životní období. Tisíce lidí v této zemi bylo ohroženo na zdraví a majetku a spousta z nich přišla v důsledku živelné katastrofy o veškerý majetek, nebo o jeho velkou část. Tito lidé jsou nyní odkázáni na pomoc svého okolí a na míře solidarity všech lidí bez rozdílu etnicity, kteří mají srdce na správném místě. Romové, prosím vás ukažte všem, že jste to právě vy, kdo má srdce a dovede pomoci v nouzi.

8.6.2013 v 12:19 | Karma: 36,56 | Přečteno: 5376x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

My a oni

Facebook je plný svinstva to je známá věc. Je však s podivem, že nechutnosti se tam dělí na ty, které jsou přijatelné, vtipné a humorně parodující a na ty ostatní. Jádro pudla však vězí v tom, že pokud se to přímo netýká mé osoby tak je mi to vuřt a jestli se to trefí do nějaké skupiny vůči které, mám nějakou zjevnou, nebo latentní zášť, vůči které cítím nevraživost, tak se tomu směji a sdílím na svou stránku jak smyslu zbavený. Urážky a hanlivé texty dostaly svůj etnický kabátek a tím pádem také řadu obhájců.

17.4.2013 v 20:08 | Karma: 15,89 | Přečteno: 856x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Kamion na Rozvadovské spojce skončil ve svodidlech, vyprošťovali ho jeřábem

30. dubna 2024  11:59

Pražští hasiči v úterý v noci vyprošťovali kamion, který na Rozvadovské spojce na západě Prahy...

Měl jsem dát do stanov TOP 09 právo zakladatele ji rozpustit, píše Kalousek

30. dubna 2024  11:12,  aktualizováno  11:57

Zakladatel TOP 09 Miroslav Kalousek, tvrdě zkritizoval vedení strany a na sociální síti X dokonce...

Na Prachaticku se zřítil paraglidista, na louku spadl asi ze třiceti metrů

30. dubna 2024  11:52

K nehodě paraglidisty vyjížděli v pondělí záchranáři k obci Kahov poblíž Prachatic. Muž se zřítil...

Strach před africkou diktaturou a boj o důchody. SOCDEM slavila Svátek práce

30. dubna 2024  11:44

Zástupci sociální demokracie (SOCDEM) se v úterý společně s odboráři sešli na Střeleckém ostrově v...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik