Třetí Světová válka již započala

Ve světle posledních událostí je to zcela zřejmé. Stačí si něco přečíst mimo oficiální média, která jsou v područí globálních korporací a informují nás o naprostých blbostech, které nám sotva dají vizi do budoucnosti.

Jasné je, že skupina Vyvolených si nadělala z řadových občanů tzv. výživný Materiál, který se pod stupňujícím tlakem Vyvolených začíná formovat a bouřit, což by pro Vyvolené mohlo znamenat dost vážný problém, jelikož Vyvolených je maximálně 10%, zbytek je Materiál. Pokud se Materiál nasere, tak Vyvolené ubije jenom pohledem. Zajímavá je věc že Materiál, ikdyž je ho většina, je schopen Vyvoleným bezbřeze sloužit. Och ten paradox!

Jedna věc jistá. V rámci tzv. globalizace se vygenerovalo pár silných finančních skupin, na které je krátká celá EU, USA a možná ji Čína, natož vláda naší republiky. Všude vládne vliv tzv. bankéřů. Z lidí udělali účelový materiál pro své projekty, jejichž nezbytnost nám podsouvají nejrůznějšíma formami reklamy jak oficiální, tak i skryté: Žer a kupuj to, co vidíš v reklamě, když se z toho posereš tak tě vyléčíme, ale zaplať (Propojení nadnárodních potravinářských gigantů, která serou do chemopotravin škodlivá éčka, aby zase jel farmaceutický průmysl, je dlouhodobě známá).

Pokud chceš bydlet, vezmi si půjčku, ale když nezaplatíš tak jdeš do kytek. Půjčíme ti na cokoliv, ale jak promeškáš platební termín o den, tak jdeš do kytek. Dlužíš 1000Kč na pokutě za tramvaj? Neboj, my z toho uděláme 20 000Kč, a když nezaplatíš, tak jdeš do kytek. Ale to jsou jen třešinky na dortu!

Celkově vzato, v dnešním propojeném světě, kumuluje 80% celosvětového kapitálu velmi úzká skupinka Vyvolených. Já osobně bych proti této skupině nic neměl, kdyby vytvářela další projekty, investiční příležitosti a hlavně nová pracovní místa, pro každého kdo to s prací myslí vážně.

Na místo toho tu tyto nadnárodní korporace nastolily novodobý otrokářský řád, kde člověk v pracovním poměru nemá prakticky žádná práva, je nucen tvrdě pracovat (to je v pořádku), brát směšnou mzdu (homo material), nechat si líbit šikanu a nejrůznější tresty, a když se ozve, tak dostane rogalo (vyhazov), což není v pořádku, to i jistí hrůzovládci byli k pracantům spravedlivější.

Naši politici jsou jen loutkami těchto stratégů a je úplně jedno koho budete volit. Jedinou možností je, aby každý začal sám od sebe a byl soběstačný. Začal kupovat vše, co se dá z místních zdrojů a zcela ignoroval obchodní řetězce. To by se začali dít velmi neuvěřitelné věci!

Autor: Drahomír Hron | pátek 21.10.2011 6:00 | karma článku: 35,12 | přečteno: 2779x
  • Další články autora

Drahomír Hron

Je čas vyjít do ulic

16.11.2011 v 18:53 | Karma: 25,52

Drahomír Hron

Tak do mne definitivně dorazilo

15.11.2011 v 22:30 | Karma: 23,49