Když tepláky, tak pro všechny politické dacany

Tak jsem se opět vyžhavil. Pustil jsem si po dlouhé době zprávy na TV ZhNovna, kde jsem se během klasicky neobjektivně řízeného zpravodajství dozvěděl, že nějaký Škárka má jít za katr a Bárta dostal podmínku.

Jak jistě informovaní ví, tak tato strana je od voleb rozkládána z venčí. Určité signály byly patrny od ODS, TOP 09 a ČSSD. To víte, nový lidé jsou terčem v oku politických dinosaurů a jejich kmotrů, kteří si nepřejí, aby někdo narušoval jejich zlodějiny.

Nejjednodušší metoda je vyhmátnout z takové strany největší blbce, něco jim nabídnout a oni pak stranu jednoduše rozloží. V tomto případě byla nejvíce viditelná primitivní Kočí.

Dnešní rozhodnutí soudu je zcela bezprecedentní a asi spravedlivé, přesto absurdní, jelikož je to důsledek zcela většího spiknutí politických velkozlodějů a jejich kamarádíčků, kteří pohotově odstranili a zdiskreditovali ty, kteří by jim mohli ukousnout z jejich koláče.

Pokud spravedlnost existuje, měli být sedět všichni ti, kteří se podíleli od roku 1990 na politickém vedení naší republiky a jsou zodpovědní za současný žalostný stav. Já kdybych vedl soukromou firmu, jak politici vedli a vedou náš stát, tak bych asi dávno zemřel hlady.

Celá politika od roku 1990 je postavena na velkokrádežích za bílého dne, podvodech a mafiánských kamáradšoftech. Výsledek je dnes víc než viditelný- zlikvidované zemědělství, zlikvidovaná tradiční výroba, zlikvidované regiony, laciný dovoz odpadu z celého světa, nedostatek pracovních příležitostí a naprostá nesamostatnost v čemkoliv. Když po celé naší republice vidím spoustu nesmyslně uzavřených fabrik, které bez problému fungovali i za první republiky, tak mne jímá vztek a napadá mne jediné slovo, které trefně sedí na adresu všech politických prasat a za které byl dříve provaz- VLASTIZRADA

 

Autor: Drahomír Hron | pátek 13.4.2012 20:12 | karma článku: 18,55 | přečteno: 693x
  • Další články autora

Drahomír Hron

Je čas vyjít do ulic

16.11.2011 v 18:53 | Karma: 25,52

Drahomír Hron

Tak do mne definitivně dorazilo

15.11.2011 v 22:30 | Karma: 23,49