Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JB

J11a84n 19B83u37b33e32n

6. 4. 2014 15:08

No jestl jako finanční poradce považujete kreditní karty za plastové bomby, tak to jste opravdu špatný poradce. Kreditní karta, pakliže se umí používat, je naprosto fenomenání záležitost, na které její majitel může navíc ještě slušně vydělat. Český odpor k nim jsem nikdy nepochopil.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas, když se umí používat, dá se na tom i vydělat. A pro pana autora ještě jedna poznámka: Plastové lákadla?8-o Když už, tak plastová lákadla ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
????V oboru financí se aktivně pohybuji od roku 2008. První zkušenosti jsem získal jako konzultant a manager konzultačních týmů ve velkých poradenských společnostech. Zde jsem pochopil, že servis, který jsme klientům poskytovali, nevedl k jejich spokojenému finančnímu životu. Svým klientům pomáhám dlouhodobě dosahovat finančních cílů a pomocí speciálních seminářů učím lidi okolo sebe lépe porozumět finančnímu trhu. Jsem člověk, za kterým stojí velké množství dobře odvedené práce a spokojených klientů. Za nejdůležitější ve vztahu k mým klientům považuji upřímnost, férovost, spolehlivost a srozumitelnost. Mým cílem je poskytovat dlouhodobé poradenství se zaměřením na budování investičního majetku. www.finance-dragon.cz

Seznam rubrik