Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Mi se zdá, že paní Marie je ve skutečnosti sám pan Babiš , který popichuje ty diskuse kde se proti němu píše a úžasně se baví. A tu fotku si někde vypůjčil.

0 0
možnosti
VH

Franta okrádá lidi. No a co - víš, kolik je v republice zlodějů? (Tak jsem pochopil Váš blog.)

4 3
možnosti
VD

Tak to jste asi četl špatně. Zkuste to ještě jednou.

Na to co uvádíte, tam najdete přímo konkrétní větu ("Odmítám nařčení, že ....").

:-)

2 2
možnosti
Foto

R^lidi kradli za komoušů-kradou dnes-budou krást pokud jim to bude umožněno-něco jako vnitřní morální kodex asi neexistuje:-/

1 2
možnosti
Foto

vnitřní morální kodex existuje, ale lidé, kteří jej mají, by nikdy do současné politiky nevstoupili

2 0
možnosti

Tady je spíše ten problém, že Babiš jako vrcholný politik nyní může nastavovat právě taková dotační pravidla, aby nejvíce vyhovovala jeho vlastní firmě. Tím to celé posunul na další úroveň. Zatím jsem si nevšiml, že by se zasazoval za omezování dotací. Kdepak. Třeba když EU teď navrhuje omezit dotace na biopaliva ze řepky, je Česká republika nikoli překvapivě jako téměř jediná proti. Pročpak asi? Andrej Babiš na příkladu Čapího hnízda a na mnohých dalších příkladech ukázal, že sice káže vodu, ale pije víno. Kritizuje jiné za rozkrádání, ale když na to přijde, dělá totéž.

11 2
možnosti
VD

Proč si myslíte, že Babiš by tady měl být ten jediný čistý? V našem prostředí to není ani možné. Sám tady apriori u něj předjímáte, co všechno bude špatného dělat a kam se bude posouvat, a také co už měl udělat a neudělal ..... .

Vy snad neregistrujete např. solární business (nebo jiné)? Vždyť to je mega tunel státního rozpočtu na mnoho let, který tady platíme všichni. A kdo v něm jede? To nenastavili a nejsou naši vrcholoví politici?

O kauze Čapí hnízdo je blog.

Určitě je možné, že by Babiš mohl dělat ledacos. Ono ale bude také záležet na tom, co se skutečně stane (nemalovat čerty na zeď) a současně, co mu bude dovoleno. Ono takové změny, o kterých mluvíte, nejdou dělat o vůlí a rozhodnutím jen jedné osoby.

Koneckonců, všechny ty excesy, které se u nás za čtvrtstoletí uskutečnily, včetně hrůz jako metanol, by se nemohly stát bez součinnosti a nebo jen z posvěcení těch nejvyšších politických kruhů. Tak co chcete tady řešit?

:-)

6 4
možnosti
Foto

Kauza 1.700 hektarů je ještě slabší káva, než to ubohé Čapí hnízdo. Veřejně to vysvětlili nejen mluvčí Agrofertu p. Pavlík, ale i tajemník Agrární komory ČR Jan Doležal, jakož i ministr zemědělství Jurečka, kterého jistě nelze podezřívat ze sympatií k AB. Jedná se o hospodaření na pozemcích, které nemají majitele nebo je majitel nedohledatelný, a jsou přímo uprostřed již obdělávaných pozemků nebo k nim přiléhající. Takových pozemků je v ČR asi 50.000 ha. Mají snad zůstat ladem ? Zástupci Agrofertu několikrát ujistili, že po dohledání majitele nebo propadnutí pozemků státu, že firma je připravena zpětně zaplatit nájemné a pozemky řádně pronajmout, příp. odkoupit. Ministr zemědělství také vysvětlil, že vyplácení dotací je vázáno na toho, kdo na půdě hospodaří, nikoliv na vlastníka. " Pro oprávněnost výplaty není určující právní vztah žadatele k zemědělským pozemkům" /Marian Jurečka/. Nejedná se tedy o jakýsi zemědělský squating, jak se trochu škodolibě snažil kterýsi pisatel podsunout zmatené veřejnosti.

14 6
možnosti
Foto

Pokud zemře majitel pozemku a nemá dědice, pozemek připadne státu (odúmrť), a ten jej zpravidla nabídne na prodej. Tato procedura trvá tak rok, dva. Asi je i pár problémů s pozemky v restituci.

Nicméně pokud budu chtít hospodařit na pozemku, jehož vlastník není znám a pod., budu se snažit vlastnické vztahy nějak legalizovat a ne slibovat, až když to praskne.

Kromě toho existuje možnost, kdy na takovém pozemku lze hospodařit, a to je ošetřeno zákonem, i když v něm lze najít jisté rozpory.

Že je tolik pozemků s nevyjasněným vlastnictví, je ovšem ostuda státu.

3 0
možnosti
MB

p. Dorotík, všechno se to komplikuje - (z náhledu @ korespondence Babiš - Faltýnek) - "Hlavně musí být pořádek ! Kterápak jste osoba · Musíte se snažit pane správče ! Vždyť mi hrozí - No tak že bych ještě sklidil, na zimu bych prodal kravku

a na jaře už nezaseju" ... :-)

1 2
možnosti
PT

P23e34t55r 79T91o80m53e52k

29. 11. 2017 17:11

"Bylo to v souladu s tehdejší platnou legislativou?" No a co? Kde potom bral tu drzost lézt do politiky? Mohl si domyslet, že se na to přijde. Je to odporné, chtivé a bezohledné individuum.

11 4
možnosti
Foto

Proč by nešel do politiky, jestliže zákony neporušil?

5 1
možnosti
MB

Chlapcům z Anofertu se to začíná nějak hroutit. Vedle Hnízda čapího, je zde zase bezdůvodné obohacování se na na polích, (1.700 ha), které jim nepatří nebo k nim nemají žádnou smlouvu. Navíc za ně pobírají zemědělské dotace. Vidím avšak řešení ! Všechna čapí hnízda v naší zemi + půda se převede do majetku A.Babiše. Tak se předejde zvrhlosti naší politické scény. Policii + Judikaturu + Finance, pod Agrofert - Pak není možné, aby se objevovaly další skandály a konečně bude lépe, že ano ... :-)

19 5
možnosti
Foto

Přesně, další dotační podvod.

5 6
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik