Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete.

A odmítám jakékoliv nařčení, „že mně nevadí, jestli někdo krade nebo nekrade“. Vadí mně to. Jenže takový je bohužel dnes společenský standard.

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=636466

Ano je možné, že tolerance zlodějů je dnes pro mnoho lidí společenským standardem (ostatně jinak by nemohl Babiš dostat 30% ve volbách), ale pak je nejvyšší čas s tím něco dělat a přestat zlodějiny tolerovat. Začít se pak musí logicky od těch nejviditelnějších, na ty je potřeba mít nejvyšší nároky.

21 2
možnosti
VD

A tak zachovat a ochránit ty dosavadní stávající, že? Super (???).

:-)

Babiš je účinná vakcína, která jim naopak dává zabrat. A to je super.

:-)

4 8
možnosti
Foto

I kdyby Andrej jedl malé děti, tak ho stejně budou někteří hájit.

23 2
možnosti
ČP

Odložte už tu flašku, nedělá Vám to dobře, pane.

2 1
možnosti
Foto

"...pokud ovšem stále platí rovnost před zákonem..."jste napsal.

A právě proto, že platí, tak se to týká i Andreje Babiše, ať si o tom anonisti jako vy myslí cokoliv. Smiřte se s tím, že i váš guru může být pohnán před spravedlnost. :-)

20 3
možnosti
Foto

Rovnost před zákonem nikdy neplatila a ani platit nebude. To je pouze naivní představa, která prostě nefunguje. Ono se ne nadarmo říká "ruka ruku myje".

5 5
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik