Barma nebo Myanmar

Posledni tri dny plni titulni stranky novin ale to je tak vse!

Proc velky ochrance demokracije a lidskych prav (USA) nic nepodnikne? Proc se najednou ridi RB OSN? Ridila se tim i v otazce Iraku? NE!

Ale nebudu ted mluvit o o velmoci posedle moci! Ale o Spolecenstvi nazehlenych limecku zvanem RB OSN.

Souhlasim s panem Vaclavem Havlem, ze pouze mluvime jak branit lidska prava a demokracii. Sestavujeme zebricky, kde je lepsi a kde horsi demokracie. A jakmile mame jednat v tom o cem roky mluvime, tak nic nedelame!

Pripomina me to historku meho zpoluzaka ze Zakladni skoly.

Jiste si ti starsi pamatuji cviceni CO kdy jsme se ucili, jak osetrit zraneneho, jak ho trensportovat, jak "prezit" chemicky utok a podobne veci. My mladi zaci jsme to brali s humorem a byli ucitele, kteri nas to ucili a vypadali pri tom, dulezite a trestali nas za to kdyz sme neco neumeli. Ale jednou se muj spoluzak zranil doopravdy. Spadl z prolizacky a zlomil si ruku v zapesti. A pak nam vypravel, jak cely ucitelsky sbor (a byli tam i ti chytri ze cviceni CO co nas ucili jak osetrit zraneneho) pobihal kolem meho spoluzaka a nevedeli si rady. Pouze jeden jediny mu pomohl a ruku dokazal zafixovat do dlahy.

A tady me to pripomina RB OSN. Mluvi ucene, vsechny poucuji co a jak delat a jak se to stane skutecnosti, tak najednou nic.

Takze RB OSN je sbor nazehlenych limecku co jen melou pantem a nic neudelaji. Jak rekl muj Nigerijsky kolega v praci "they talk rubbish, eat lunch and are getting paid". (Mluvi hlouposti, obedvaji a dostavaji zaplaceno)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Domurad | pátek 28.9.2007 13:38 | karma článku: 8,45 | přečteno: 675x
  • Další články autora

Roman Domurad

Cirkevni restituce

11.1.2012 v 21:55 | Karma: 11,76

Roman Domurad

Kondolence do S. Koreje?!

27.12.2011 v 11:37 | Karma: 21,79

Roman Domurad

“Valka generaci”

13.4.2010 v 13:05 | Karma: 12,09