Občané v referendum rozhodli o vyhoštění Tomia Okamury z ČR

Přímá demokracie, nota bene celý zájmový kroužek „Úsvit přímé demokracie“ v čele se svým šógunem, předním odborníkem na suši a držitelem Nobelovy ceny za populismus, Tomio Okamurou, slaví první z jistě mnoha dalších úspěchů. Vlajková loď, výkladní skříň a v podstatě jediná myšlenka tohoto hnutí – přímá demokracie, byla konečně uvedena k životu a ihned aplikována.

Tomio sní svůj velký sen.

Jakmile Tomio Okamura propašoval lstí a úskoky přímou demokracii do ústavy České republiky, do občanského zákoníku, do listiny základních lidských práv a svobod, do kodexu mladého pionýra i do směrnice EU o pěstování bavlny, konalo se historicky první referendum dle nového zákona. Téma referenda bylo jasné. Vyhostit, či nevyhostit Tomia Okamuru z České republiky.

„Jako duchovní otec přímé demokracie neskrývám svou pýchu. Lidé konečně mají možnost vyjádřit svůj názor a hlavně mají možnost něco změnit. Jsem rád, že já jsem tomu byl nápomocen“, vyjádřil se Tomio Okamura na tiskové konferenci bezprostředně po vyhlášení výsledků referenda.

Tomio Okamura neskrýval svou spokojenost, ani když vyšlo najevo, že součástí referenda byl takzvaný kompletní balíček. Tedy Tomio Okamura bude nejen vyhoštěn z České republiky, ale bude vysvlečen do naha, namazán vazelínou a na hranice ho potáhne na laně kozel s prašivinou. „Necítím žádnou zášť. Jak už jsem říkal. Přímá demokracie slaví úspěch a tím pádem slavím úspěch i já.“ Tvrdí Tomio, kudy chodí.

Není jisté, zda sám Tomio Okamura v referendum hlasoval pro své vyhoštění, jelikož na tuto otázku odmítá odpovídat. Jisté je, že volby se nezúčastnila jeho partnerka, ani partnerky minulé, jelikož nejsou plnoleté a tedy nemohou volit.

Pokud vám Tedy Tomio Okamura dluží peníze, popřípadě si od vás vypůjčil sekačku na trávu a tuto dosud nevrátil, musíte chvátat, neboť koncem týdne předá kozel s prašivinou nahatého Tomio Okamuru na hranicích Polské straně a Tomio Okamura se stane problémem Polska. Není jisté, zda v Polsku založí opět nějaký úsvit, ale vzhledem k tomu, že Polsko je silně katolické, dá se spíše předpokládat kandidatura Tomia Okamury na Papeže.

Autor: Dominik Landsman | pondělí 6.1.2014 11:15 | karma článku: 26,06 | přečteno: 1846x
  • Další články autora

Dominik Landsman

Jak se připravit na dítě

16.3.2015 v 10:52 | Karma: 32,81

Dominik Landsman

Abeceda rodičovství

4.3.2015 v 9:20 | Karma: 26,71

Dominik Landsman

Dítě nebo pes?

3.3.2015 v 9:41 | Karma: 38,13

Dominik Landsman

Mistrovství světa otců

2.3.2015 v 8:54 | Karma: 20,55