Bloxit - odchod neschopných uživatelů blogu

Představte si blog, kde jsou pouze normální lidé, píší normální články a vzájemně se neuráží....Chápu, nepředstavitelné!

Již mnoho vysoce postavených státníků se snažilo a stále snaží o dosažení ideálního státu, každý zaměstnavatel chce mít perfektní pracovníky. Kdyby se tak administrátoři snažili o to, aby mohli blogovat a komentovat cizí články pouze mentálně způsobilé osoby, bylo by to perfektní. Jak toho ale docílit?

Při vytváření blogerských účtů probíhá určitá inteligenční selekce, neboť ultra zaostalí jedinci nejsou s to si blog založit z několika důvodů: 1. Neumí číst, 2. Neumí psát, 3. Neumí s počítačem, 4. Umí s počítačem, ale neví, co je to příloha, tudíž nikdy nepošlou žádnou fotku ke schválení. Toto je bohužel ale jen velmi hrubé síto. Dalším důvodem pro smazání účtu uživatele je jeho vyjadřování. Pokud dotyčný píše jako ředitel všech dlaždičů světa, pak pevně věřím, že na těchto stránkách nemá co dělat. Jak ale vyhledat blogového "psychopata" a zneškodnit ho? Založíme blogerskou policii? A co takové psychotesty pro nově se hlásící uživatele? Kolik procent registrovaných uživatelů by vůbec prošlo? Kdo by nám potom vlastně komentoval naše blogové výplody, když by zmizeli ze světa blogu všichni, co dokážou kecat do všeho, ač o tom vlastně vůbec nic neví?

Je to docela k zamyšlení. Absolutně nechápu, jak se dokážou někteří pohádat například kvůli politice v diskuzi pod článkem, který se týkal třeba sázení jahod na vlastní zahrádce?? Mnoho lidí hledá cíleně vzájemné konflikty, aby mohli škodit, škodit a škodit. Pokud Vás zajímá, jak vidím sám sebe, objektivní odpověď nečekejte. Ať to posoudí jiní. Vyzývám všechny, o nichž byl tento článek, aby se nad sebou zamysleli...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dominik Bican | pondělí 11.7.2016 20:00 | karma článku: 17,15 | přečteno: 958x
  • Další články autora

Dominik Bican

Udělejme za koronavirem tečku!

28.5.2021 v 11:16 | Karma: 22,76

Dominik Bican

Quo vadis česká politiko?!

14.5.2021 v 23:27 | Karma: 13,08

Dominik Bican

Zavedení eutanázie v ČR

13.5.2021 v 13:26 | Karma: 14,64