Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ti, kdo chtěli zneužít média, se prý bojí zneužití médií

Ubohost a trapnost vládnou Čechii posledních dnů. Ze všech médií se stal bulvár nejhrubšího zrna a rádobyumělci by opět chtěli diktovat národu svoji pravdu. A když je mezi nimi Kocáb, Ruml a jim podobní, není co dodat.

Sluníčkáři všech zemí spojte se! Kdo vypudí obludu z Hradu, dostane za ženu Dášu a trucklíč od města v podhradí, které se postavilo v řad s fanatiky, jenž vnucují svůj názor skrze média ostatním.

Anna K., jedna z hrdinných umělkyň zhnusených utrpením páně Bradyho, vyjádřila obavu, že v médiích ubývá prostoru, kde se lze svobodně vyjádřit. A prý ji z toho mrazí.
Tak tato Luciana Krecarová alias Anna K. si chtěla s partou svých kamarádíčků udělat z televize svoje vlastní občanské fórum, a když jí to zatrhli, hned huláká o potlačené svobodě a demokracii. A co ostatní občané? Pro ně to není, Luciano Krecarová, omezování svobody, když se může v TV vyjádřit jen někdo? Pořádejte si politická školení mužstva na svých koncertech a v divadlech, když tak toužíte po agitaci. Na fotografii z Show Jana Krause je parta Havlových sluníčkových kamaradů, kteří by to tady moc rádi chtěli řídit podle svého, přesně ve stylu hesla: „Kdo nejde s námi, jde proti nám“. Ostatně, třeba Ruml už obsazování televize dobře zná z minulosti.

Jakoby oslava nedožitých osmdesátin Václava Havla probudila sluníčkáře, kteří vytáhli do boje. Udělali z republiky celosvětové centrum bulváru napřed kvůli návštěvě převtělence z Tibetu a hned v návaznosti kvůli údajné rodinné roztržce strýce a synovce s prezidentem. To nám to všechno do sebe pěkně zapadá. Svět se baví nad českou blbostí, politické trosky typu Kalouska a Němcové ožily a opět se ztrapňují před kamerami, které je s nadšením hltají… Ono, co je proti Zemanovi, je pro zkorumpovaná média zpráva dne. A že se jedná v řadě případů jen o neověřené domněnky? Tak nad tímhle většina před obrazovkami nepřemýšlí.

Trapnost s trapností se předhánějí, kdo slintajícímu bulváru – rozuměj dnes takřka všem médiím v republice – chce hrdinně nahlásit, že ON nebo ONA na Hrad nejdou. Protože jejich malost nedokáže oddělit jediného člověka od nejdůležitějšího svátku země. Ale jako plivanec do tváře Miloše Zemana to funguje za vydatné podpory médií. Prezident je sice taky omylný, ale že jsou čeští novináři stále větší svoloč, to mu potvrzují oni sami.
A Jiří Brady? Chudák si ani neuvědomuje, že se stal jen loutkou vedenou sluníčkáři a odpůrci prezidenta Zemana. Zrak mu vlhne dojetím, kolik má najednou příznivců, kteří o jeho existenci ještě před pár dny neměli ani šajn. To všechno dokáže mediální manipulace!

A těch kamarádíčků, které Havel ocenil státními vyznamenáními: Václav Malý, Jacques Rupnik, Dana Němcová, samozřejmě Karel Schwarzenberg, Šiklová, Svěrák, Lánský… I Havel má mezi oceněnými řadu kontroverzních komunistických velikánů. Například bývalého ředitele Ústavu dějin socialismu a pedagoga Vysoké školy politické Miloše Hájka, kované členy KSČ Jiřího Rumla st., původně radikálního stalinistu, nebo Libuši Šilhánovou.

A to už všichni zapomněli, jak Václav Havel zachraňoval z pozice moci své kamarády před basou? Například Martu Chadimovou, která měla být potrestána za padělání listin, aby se dostala k tučným majetkům.
Miloš Zeman, vyjma omilostňování svých známých, není horší ani lepší. Tak jako Václav Havel je prezidentem, jehož svrchovaným právem je vybírat si osoby, které uzná za vhodné ocenění. Tečka. Jakékoliv další řeči jsou jen zbytečné kecy. Stačí trochu přemýšlet a nenechat se oblbnout zkorumpovanými médii a komedianty, kteří hulákají o svobodě a demokracii, kterou sami porušují.

 

Autor: Radomír Dolanský | pátek 28.10.2016 7:32 | karma článku: 42,92 | přečteno: 1966x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

České (ne)právo je zvrhlý hnus vymáhaný po obyčejných lidech

Napřed to byli čeští lodníci, které stát očesal o peníze na základě socialistické smlouvy. Dnes možná ještě hůře dopadnou lidé, kteří doplatili na podvod před lety a dnes na úžasný český právní systém.

24.7.2018 v 20:17 | Karma: 44,09 | Přečteno: 2975x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

… a český novičok stvořil Bůh

Parta samých navybíraných ve Sněmovně, Strakově akademii i v Senátu neví, co by, aby nemusela přiznat, že lhala. To vše kvůli výroku, který zazněl z Hradu potvrzen, chtě nechtě, rozvědkami a šéfem Vojenského výzkumného ústavu.

18.5.2018 v 14:49 | Karma: 41,35 | Přečteno: 1480x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Kladnou snahu čeští politici nepodporují

Asi velmi podobně jako média raději zvolí na titulku zprávu, že narkoman okradl babičku, tak stát raději podporuje spolky, které mu škodí. Těch, které reprezentují, si takřka nevšímá.

26.4.2018 v 18:59 | Karma: 35,97 | Přečteno: 805x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Typický Američan Trump – nejdřív střílet, pak se ptát

Známý světový agresor opět vyhrožuje napadením státu, který vlastně již napadl. A opět bez přesvědčivých důkazů o vině, pouze na základě pořízených záběrů. Kolikrát již byly takové záběry zfalšovány, aby OSN rozhodla na přání?

10.4.2018 v 13:10 | Karma: 41,16 | Přečteno: 1512x | Diskuse| Politika

Radomír Dolanský

Kdyby nebylo Zemana, Babiše a Ruska, není o čem jednat, o čem psát

Tak se nám senátorští „odborníci“ dohodli, že prezident země české je bezpečnostní riziko. Jak špatně je na tom stát, když jej může ohrozit jediný člověk? Nebo ohrožuje politiků lží a podlézání svěžím vlastním názorem?

5.4.2018 v 8:51 | Karma: 40,05 | Přečteno: 1305x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Auto vjelo na chodník a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  18:53

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Poslanci rozhodují o omezení prodeje zemědělské půdy cizincům ze třetích zemí

3. května 2024  5:16,  aktualizováno  9:40

Přímý přenos Vyšší ochranu nejkvalitnější zemědělské půdy schvaluje Sněmovna. Schválí ji patrně v mírnější...

Muž násilím vnikl do školy v Litvínově. Policie ho našla v obchodě, kde kradl

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  9:29

Několik policejních hlídek včetně psovoda a speciální pořádkové jednotky zasahuje u gymnázia v...

Záhadný předmět na noční obloze překvapil fotografy čekající na polární záři

3. května 2024  9:26

Záhadné těleso na obloze překvapilo v úterý večer mnoho fotoamatérů, kteří hleděli k nebi v...

Na Chebsku vjel vlak do spadlého stromu a vykolejil, provoz na trati stojí

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 9:15

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek odpoledne v úseku mezi Velkým Luhem a Skalnou...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.