Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J91a29n 77S34a26r54k94a

11. 4. 2018 7:41

Není tohle ten samej Dolanský, co se nemohl dočkat až bude Donald prezidentem a bude si v Bílém domě potřásat s Ovarovou pravicí?!!;-D

0 0
možnosti
Foto

přání bývá otcem myšlenky, která se v případě potřeby vyvine i v cílenou provokaci

1 0
možnosti
PB

...... von v tem má, zdá sa, Doník trochaj hokej;-D,- voni ho nakrmijou Kimem, vokořenijou to Čínou, jako přílohu dodaj Putina,- nóóó, a zákuskem je ekonomicky neposlušná EU! A když mu k temu jako aperitiv naservírujou Sýrii, kerá chlórem destabilizuje celou "Afriku"!,- pak je naprosto jasný, že musí přijit s nějakým komplexním řešením !,- ... nakonec vod teho tady ty demokratický USA máme, žejo?!

2 2
možnosti
JT

J98i77r52i 60T51i19c16h62y

10. 4. 2018 16:47

Davam otazku: je ten Asad opravdu tak blby, ze pouzije chemicke zbrane aby zabil par zen a deti a postval si proti sobe cely svet? Nebo, pokud byly chemicke zbrane vubec pouzity, pouzil je nekdo, kdo ma zajem poskodit Asada? Mimochodem, Asad je diktator, ktery sve odpurce potlacil, ale drzel tu ruznorodou zemi pohromade, s ochranou mensin, na dosti slusnezivotni urovni. "Zapadni" demokracie je tam nemozna, porovnej Libyi, Egypt. Iraq, Afganistan.

12 2
možnosti
OZ

Nejdřív stříleli Izraelci, jestli to k vám do putyky nedolehlo...a ti mají vždy nejlepší informace

4 4
možnosti
Foto

Áááá, odborník pan Zabilanský. Nesnáší Olšerův web, ale přitom má spočítané počty článků jednotlivých autorů na jeho stránkách. To je jak ta paní, co se dívala na všechny erotické pořady a pak napsala do televize fuj.;-D;-D;-D

7 6
možnosti
Foto

K10a38r17e43l 88M63á21d44l53e

10. 4. 2018 16:01

No, v tomhle mě Doník taky zklamal. Ale co si budeme povídat, za Hillary by to lepší nebylo. Amíci mají rádi rychlá a jednoduchá řešení. Tady vidíme padoucha, tak ho zasypeme bombami. Co bychom se párali s tím, že v tom koutu světa není žádný svatý a leckdo je ještě horší. Viz také humanitární bombardování v Jugošce.

5 4
možnosti
Foto

Otazkou pro mě je, proč západní politici neprokouknou nastrčenou provokaci? Prostě proto, protože nechtějí. Hodí se jim nebo to je jejich vlastní dílo.

4 3
možnosti
MM

Proč...? Prostě proto...! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Známý světový agresor ? Myslíte tím Rusko ??? To Rusko, které od roku 1967 drží diktátorskou rodinu Asadů a jejich stranu BASS u moci a díky Rusku veškeré snahy o ukončení krveprolití v Sýrii zablokovalo v RB OSN Rusko, které bombarduje města v Sýrii bez ohledu na civilní obyvatele, zkouší si v Sýrii nové zbraně a vyzbrojuje teroristickou organizace Hizbaláh, která bojuje na straně Asada a která je úhlavním nepřítelem Izraele. To jste měl ma mysli ???

8 8
možnosti
Foto

Charta OSN zakazuje míchat se do vnitřních poměrů svých členských států.

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.