Rána pod pás rusofobům

Je to téměř neuvěřitelné, ale dokonce i na českých zpravodajských serverech se objevilo prohlášení šéfa ultranacionalistického Pravého sektoru Dmytra Jaroše, který odmítl respektovat dohody z Minsku a hodlá, i přes dohodnuté příměří, „osvobozovat“ Ukrajinu se svými věrnými.

Existence tohoto vražedného komanda je světu samozřejmě dávno známá. Pouze mainstreamová média, a ta česká zvláště, se zmínkám o nesmiřitelných tlupách s gestapáckými prvky (v jejich rétorice nechybí odhodlání vyvraždit východní Ukrajince) vyhýbají jako čert kříži. Není se co divit. Taková tvrzení nabourávají gloriolu svaté války vedené ukrajinským křídlem US/EU a zlí vzbouřenci zase nevypadají tak zle.

Všechno zlé je však k něčemu dobré. Bude-li Pravý sektor pokračovat v bojích i přes vyhlášené příměří, druhá strana samozřejmě odpoví střelbou. A to bude živná půda pro mediální lži těchto dnů na obou stranách, kdy západní blok bez jakýchkoliv pochybností nařkne z nedodržování příměří vzbouřence. Evropským politikům tentokrát válka lží nebude znít libě, ale Spojené státy budou jásat.

Existují v EU politici, například Donald Tusk, ale i miliony občanů, kteří jsou přesvědčeni o jednostranné vině Ruska v ukrajinské občanské válce. O snahách Spojených států zatáhnout Evropu do válečného konfliktu nechtějí slyšet ani slovo. Politiku USA si velmi dobře uvědomuje Angela Merkelová. Proto v očích mnoha zabedněnců dnes působí jako nerozhodná politička. Je to především ona, kdo dobře ví…

Spojeným státům směřování k eskalaci konfliktu vyhovuje z mnoha příčin. Ukrajinská krize pomáhá americké ekonomice již dnes, poněvadž se z Ruska povedlo vyrobit opět studenoválečného strašáka a celá Evropa vyzbrojuje armády i americkými zbraněmi. Opět se po čtvrtstoletí zvyšují stavy amerických vojáků v Evropě. USA mají jedinečnou možnost přiblížit své základny respektive základny NATO přímo k hranicím Ruska.

Vyzbrojení Ukrajiny americkými zbraněmi samozřejmě ještě neznamená evropský válečný konflikt, protože západní Ukrajinci nemají vojáky, kteří by je použili. Ale umožní tím Rusku zasáhnout již oficiálně vojensky na obranu vlastní bezpečnosti. To bude eskalovat válečné odvety v Evropě a výsledkem je – válka. To není, milí rusofobové, zničení Ruska, to je válka v Evropě, v České republice! Je opravdu tak složité pochopit, že případná zkáza Ruska sebou smete i Evropu?

Spojeným státům přijde takový konflikt jedině vhod. A hlupáci v Evropě pak mohou po ukončení konfliktu, pokud budou ještě existovat, vymyslet další státní svátek. Otázkou, zda bude oslavou vítězství nebo památkou padlých.

Takřka denně se v mainstreamu hlasitě ozývá, že na Ukrajinu „zase“ proudí kolony těžké techniky z Ruska. Při dnešní, takřka stoprocentní, vesmírné špionáži se od začátku konfliktu neobjevil jediný družicový snímek dokazující tyto přesuny. Jediné družicové snímky poskytnuté médiím ukazovaly ruskou vojenskou techniku při manévrech na území Ruska někdy v dobách začátku konfliktu. Existují pouze nekvalitní, nicneříkající a neprůkazné snímky projíždějící vojenské techniky, které mohou být pořízeny v kterékoliv části světa, kde se tato technika používá. Ale zaslepencům to vůbec nepřijde podezřelé…!?

Nabízím k přečtení i další články:

Zbavte média šmejdů!

Teroristy vyzbrojují demokratické státy

Tupci po vzoru komunistů falšují historii

Autor: Radomír Dolanský | neděle 15.2.2015 9:49 | karma článku: 41,86 | přečteno: 3399x