Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

USA a EU...tam jsem skončil číst, Ukrajina měla dost falšování voleb - což vytvořilo totalitu. Nemá národ právo svrhnout politiky, kteří falšují volby ? Ano má. Statisticky se odhalí 1 falšování z deseti. Mají pak těmto lidem věřit, že další volby nezfalšují ? A kolik dalších voleb by měli přečkat než by je načapali znovu ?

- Vliv Ruska byl ten, že uplácelo politiky, kteří tak svoji zemi rozprodali především Rusům za úplatky. Ono kdyby se prodali za reálné ceny, takl je pravda, že jediný kldo by se zmohl investovat by byla EU USA a Čína nebo Japonsko nikdo jiný. Proto tahle slepá propaganda, na kterou slyší kritici západu. Problém je že já jsem byl prvním kritikem západu, ještě když jste fandili revoluci, já se jako dítě ptal, jakto že je to revoluce? Vždyt žádná revoluce takhle nevypadala ? Náš Uran je v Rusku, naše peníze se vytunelovali do Ruska a Češi si zvolili za prezidenta ruského Bankéře. Drsný. Ale z čeho se plácám smíchem je naivita lidí, někdy je to k pláči...

2 4
možnosti
BT

žádné snímky ani neuvidíte ale ne proto že neexistují

1 0
možnosti
JR

J16a26n 10R27á98ž

15. 2. 2015 14:48

Jednoduchý scénář: Ukrajinští náckové zaútočí, separatisté se budou bránit. Mainstream, včetně našich hrdinnych zpravodajů prohlásí, ze střelbu zahájili separatisté. Obama vydá prohlášení, že za porušení příměří může Putin a nic mu nebude bránit, aby Amíci začali dodávat na Ukrajinu nejprve zbraně, pak vojenské poradce, pak obsluhu zbraní. No a Rusové nemohou jinak, než učinit odvetná opatření. Každý si může domyslet, co bude pak, aniž by se kdokoliv zamýšlel nad faktem, ze nejmenší důvod k porušení příměří mají proruští separatisty a Putin už vůbec, protože svých cílů už dosáhl.

6 5
možnosti
Foto

Velmi srozumitelně a jednoduše napsáno a vysvětlenoR^. Jen škoda, že se tato jednoduchá rovnice některým nehodí do krámu.

5 4
možnosti
JK

Poukazujete na neexistenci satelitních snímků a o případně předložených tvrdíte, že jsou falsa, pořízená kdekoli jinde..;-D

9 3
možnosti
Foto

Paní Kolaříková, než se budete ztrapňovat nějakými nepravdivými výroky, prosím vás, přečtěte si můj blog ještě jednou, pokud možno bez nenávistné rudé záře v očích, a vnímejte, co opravdu píšu. Ani písmenkem nezmiňuji, že by nějaké družicové snímky byly falza (mimo těch z ruského výsostného území taky nebyly žádné jiné zveřejněny), ale já ani nepopírám pravost oněch nekvalitních fotografií. Jen poukazuji na to, že nemají ani tu nejmenší faktickou vypovídací hodnotu v kontextu s popiskami, které u nich čteme.

Pokud potřebujete polopatické vysvětlení: Vyfotím na neidentifikovatelném poli ohořelé auto s kyjevskou SPZ a dám k tomu popisku, jak hrozně zacházejí vzbouřenci se západními Ukrajinci. Úplně stejně je to se záběry, které nám nabízí česká média.:-/

8 3
možnosti
Foto

Uvádíte ve svém blogu: „Ale umožní tím Rusku zasáhnout již oficiálně vojensky na obranu vlastní bezpečnosti“. Vy jim to přejete, že? Kluci sovětští, co vás vede k té nenávisti a lži?

12 4
možnosti
Foto

I38v59o 51C38i45l38i54c50h

15. 2. 2015 13:35

Já tu větu z celého kontextu pochopil tak, že to RF bohužel umožní oficiální zásah, takže k velké válce bude zase blíž.

4 3
možnosti
JH

J33a92n 67H60o53f13í62r17e72k

15. 2. 2015 13:14

http://www.literarnipokusyetc.bloger.cz

"Kyjev dostal možnost zachovat si tvář tváří v tvář kolapsu režimu" - rubrika Překlady

Rozbor situace na Ukrajině, který v našich médiích nenajdete...

2 4
možnosti
Foto

Tomu říkáte rozbor? No, říkat to můžete.;-(

2 0
možnosti
Foto

Když váš rudě protkaný text porovnám s informacemi, že příměří se dodržuje, musím se zeptat:

PROČ jste to napsal?

Má to pro ostatní být informace o vaší afinitě? To už ale určitě vědí.

14 1
možnosti
LN

..já myslím že to autor programově riskl...kdyby mu to vyšlo...a střílelo se...byl by slavný.....

4 0
možnosti

Já dávám karmu, protože souhlasím s každým slova pana blogera. Díky. R^

4 13
možnosti
Foto

Opravdu není za co.

5 1
možnosti
JK

Hloupý článek ubohého zakomplexovaného človíčka.Rv

12 11
možnosti
Foto

I56v39o 30C52i49l57i13c23h

15. 2. 2015 12:18

To jste mu nyní ten článek argumentačně zcela rozdrtil ;-DR^

10 4
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.