Raději 100 Čechoukrajinců než jednoho muslima

Na krajánky bychom neměli nikdy zapomínat. Přesto se nám to skvěle dařilo hned od listopadu 1989. V době, kdy se především američtí vystěhovalci snažili pomoci rodící se demokracii v České republice, byli mnohými čerstvě přebarvenými demokraty odmítáni.      A dnes nás politici masírují pomatenou evropskou politikou o záchraně všech chudáků světa.

Evropa sklízí, co sama zasela. V čele se Spojenými státy se snažila vnutit Západní pohled na demokracii státům, které mají naprosto odlišné hodnoty. Andělé domnělé spásy se postupem času změnili na anděly smrti. A před smrtí ze „svobodných“ zemí utíkají statisíce lidí, které vyhnala demokracie Západu. Nyní nás ta samá demokracie dobrovolně nutí přijímat plody jejích demokratických snah.

Na jedné straně jednotlivé západní státy bombardují území cizích států o sto šest, na straně druhé přijímají desetitisíce utečenců. Evropská únie, místo, aby se starala, jak vybřednout z nepřetržité krize a dlouhodobě se zhoršujících ekonomických ukazatelů, zachraňuje svět na úkor Evropanů. Procesí pomýlenců vítající muslimské hordy, připomínají fanatiky z filmu Den nezávislosti, kteří nakonec skončí sežehnuti přátelským ohněm návštěvníků.
Ovšem ta všeobjímající charita se Evropě velmi brzy vymstí. Sami vrazi z Islámského státu nezakrývají skutečnost, že mezi utečenci připlouvají do Evropy desítky jejich bratrů, připravených na vraždění Evropanů. Díky násilné demokratizaci zemí Afriky a Blízkého Východu a liknavé likvidaci chemických látek, se brzy můžeme těšit na evropskou apokalypsu. Když už, tak by IS mohli začít uklízet v Bruselu. Tam, kde chybí rozum, musí zákonitě přijít zmar.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radomír Dolanský | středa 4.3.2015 10:31 | karma článku: 31,65 | přečteno: 786x