Nedemokratický Demokratický blok

Paběrkáři z konce sněmovní tabulky stále více nedokáží strávit, jak je ohodnotili voliči. Prozíravý volič tentokrát asi věděl, co dělá. Místo práce pro voliče parta z chvostu vymýšlí fantasmagorické scénáře budoucnosti české země.

Zapšklost a uražená ješitnost. Tak vypadá volební program ODS, TOP 09, KDU-ČSL a STAN. Posledně jmenovaní by naopak měli slavit, že se poprvé v historii dostali samostatně do Sněmovny. Ale to by nesměli mít volebního lídra, který vystudoval u Kalouska s červeným diplomem. KDU-ČSL asi pochopila, že už propásla svoji šanci vetřít se Babišovi do vlády, tak převzala rétoriku dvou největších ješitů na scéně. Nejhlasitější chvost na světě Kalousek s TOP 09 a ODS druhá nejsilnější strana ve Sněmovně. Jak nádherně to zní, když člověk neví, že mezi prvním a druhým zeje dvacetiprocentní propast.

Mistr Kalousek dokázal nemožné a končí jako šéf již v druhé straně a pořád tomu říká úspěch. Mistr Kalousek, který chtěl křesťany spojit s komunisty a dnes huláká, jaká je to zvrhlost od Babiše, když dělá to samé. Takové převlečkabáty média, která v České republice už dávno nejsou nestranná, milují. Není to nic nového pod sluncem, že ten na chvostu řve nejhlasitěji.

Je opravdu neuvěřitelné, jak dovede tento takzvaný Demokratický blok mistrně obracet smysl řečeného. Takže pokud se ANO, i když neoficiálně, spoléhá na podporu SPD a KSČM, aby mohlo plnit svůj volební program, je to nedemokratické. Pokud se chvostové strany s ODS spojí v takzvaný Demokratický blok, aby neplnily svůj volební program, ale snažili se zničit Babiše, už je to demokratické. Od samého začátku tito uražení ješitové zapomínají, že takto rozdali karty voliči, nikoliv Babiš. A paběrkáři se nyní snaží překazit vůli voličů.

Před očima nám probíhá něco, co většina lidí praktikuje opakovaně ve svých každodenních životech. Pokud někoho oslovíme s žádostí o spolupráci a on nás odmítne, obrátíme se na druhé. Možná už nebudou zcela podle našeho gusta, ale společně s nimi dosáhneme našich cílů. Stejně tak známe z běžných životů mstivé uražené ješity, kteří svoji neschopnost skrývají za snůškou lží a očerňování, úplně stejně jako ta parta neúspěšných ve Sněmovně. Dělají ze sebe nadlidi, ale ani v řízení země se nedokážou oprostit od těch nejnižších lidských pudů.

A pořád jim nedošlo, že dokud budou místo práce vymýšlet jak nejlépe ve sdělovacích prostředcích očernit konkurenci, nikdy nezískají voliče na svoji stranu. Volič jim jasně ukázal, zač mu tito „zachránci“ demokracie stojí, a přesto pořád přitrouble vyjí svoji falešnou písničku. Ale možná, že jde o mnohem, mnohem více. Kostlivci ve skříni, dlouhá léta budované výnosné kontakty, o miliardy okradení voliči, kdoví, co by se na koho v šatníku nalezlo? No, kdo chce kam…

 

Autor: Radomír Dolanský | neděle 26.11.2017 9:15 | karma článku: 42,84 | přečteno: 1899x