Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak u blbých na dvorku

Navštivte jedinečnou cirkusovou show v České republice. Ve Strakově akademii, v Parlamentu, na Hradě, v sídlech politických stran, tam všude lze sledovat neuvěřitelné výkony komediantů na slovo vzatých.

Zničit Babiše! Heslo dne pro všechny strany lačnící po moci. Tedy vyjma hnutí ANO a prezidenta republiky a prozatím značné části občanů. Je vidět, že Sobotkův amok ze stále klesajících preferencí dosáhl vrcholu a výsledkem jsou horší reakce, než jaké plodí blbá blondýna Ivy Pazderkové. Premiér sebevrah, předseda ČSSD, který se před pár týdny chlubil značnou podporou spolustraníků. Otázka, zda se tím dnes chlubí spolustraníci. Premiér přejmenovaný svými politickými rivaly na sraba a především nerozhodného zbabělce, nyní posměšně přirovnáván k vladaři Půlnočního království: „Odvolávám, co jsem odvolal…“

Hysterie kolem Babiše nabývá na obrátkách s každým dnem, který ubude do data řádných voleb. Ta nekončící podpora a důvěra obyvatel MUSÍ skončit za každou cenu. Ještě nikdy v polistopadové historii řady zkorumpovaných nepožadovaly tak urputně, aby jeden z nich, a přesto vyvrženec, doslova svítil alabastrovou bělobou. A podrobně vysvětlit každý krok od narození! A každý týden povinná zpověď před poslanci! Neuvěřitelné v rozvinutých demokraciích, nikoliv v České republice. No, a pak může být člověk svědkem unikátních klaunských výkonů.

Díky prezidentovi dnes ta nejdůležitější část populace ví, že není normální, protože vstává mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní, aby uživila „ty normální“, kteří ještě díky péči Michaely Marksové a zkreslené představě o diskriminaci mají v sedm hodin ráno hlubokou noc. V České republice v sedm hodin ráno nespí školkáči, natož školáci. I když, vzkazovat v sedm ráno esemeskou, že demisi nepřinesu, taky vypovídá mnohé o úctě k prezidentskému úřadu bez ohledu na to, kdo tam zrovna sedí. Proč se pak divit, že jak se do lesa volá…

Premiér podává demisi ZA ministry. Ale v případě demise vyhlášené Bohuslavem Sobotkou o tomto kroku nevěděl jediný z ministrů. Samozřejmě včetně ministrů za ČSSD. Takže zde opravdu podával demisi pouze premiér. Všichni mudrují, jak si vlastně vyložit znění Ústavy a mnozí nenávistně pokukují po prezidentu Zemanovi, který si opět dovolil mít vlastní názor. Netradiční, ale pravděpodobně nikoliv tak úplně neústavní.
Vždyť i ta nejtragičtější demise v novodobých dějinách Československa byla podána k rukám prezidenta Beneše ministry tří stran, nikoliv bez jejich vědomí, jak to udělal Bohuslav Sobotka. To je ten zásadní rozdíl!

ODS a TOP 09 radostí výskají a jejich otevřené náruče čekají na voliče, kteří se prostě jen přesunou k opačnému mantinelu. V mžiku zapomenou, že to byly právě tyto dvě strany, které jim už jednou slibovaly modré z nebe a nakonec se snažily zdanit i sběr hub. Prostě jen vymění znovu a opakovaně jednoho lháře za druhého. Možná.
Určitě se v České republice nemusí bát žádný politik, že by se snad vláda věcí svých navrátila lidu. Naopak, lid je jako vždy s velkou pravděpodobností dá znovu těm, kteří jej opakovaně obelhávají.Je naprosto jedno, jestli se Andrej Babiš dopustil nějakého daňového úniku. Tady vůbec nejde o spravedlnost. To je jen divadlo pro plebs. Ve skutečnosti je to jen prasácký boj o moc a o koryta. Lid je jako vždy až na posledním místě. Přesně ten lid, který to má v rukou a prozatím vždycky vsadil na blbého koně.

 

Autor: Radomír Dolanský | pátek 5.5.2017 12:16 | karma článku: 37,36 | přečteno: 1348x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Jak ospravedlnit nekonečnou okupaci Afghánistánu?

Není okupace jako okupace. Jedna vadí i po padesáti letech, druhá se kryje za řadu alternativních názvů a odůvodňuje kdečím, jen, aby mohla v klidu pokračovat, většinu času bez velkého zájmu občanů. Jen smrt českého vojáka zabolí.

24.10.2018 v 5:29 | Karma: 40,66 | Přečteno: 1500x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Klause mladšího je pro Fialu škoda, pro ODS nikoliv

Potenciál Václava Klause ml. se projevil již při volbách do Parlamentu, kdy s hlasy lidu pro Klause převálcoval předsedu ODS i s celou jeho klakou věrných. Odměnou je mu kritika ze strany podstatně méně úspěšných spolustraníků.

21.10.2018 v 7:28 | Karma: 46,87 | Přečteno: 6275x | Diskuse| Politika

Radomír Dolanský

Quo vadis, republiko? Pravda o Romech je rasismus!

Nejsou to jen slova Miloše Zemana pronesená před několika dny v Kojetíně. Je to popírání viditelného. Jsou to lži převlečené za politickou korektnost. Je to podlézavost přání Únie a ulhaným křiklounům, které podporuje stát.

8.10.2018 v 6:45 | Karma: 41,11 | Přečteno: 1721x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Ilegálové žádají o azyl kyselinou a Evropa je stále vítá

První otázka - pro idioty: Co se stane Evropanovi, který ilegálně překročí hranice cizího státu, armádu a policii onoho státu napadne kyselinou, nehašeným vápnem a exkrementy?

22.8.2018 v 20:01 | Karma: 45,21 | Přečteno: 2944x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Ubohost fanatismu #MeToo a koza zahradnicí

Docela oprávněně se v České republice rozčilujeme nad mnohdy velmi podivnou funkčností justice. Ovšem to, co předvádí svět, kterému se kdysi dávno říkalo svobodný, je zvrhlá hra na spravedlnost.

21.8.2018 v 17:24 | Karma: 39,86 | Přečteno: 1603x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Izrael má nový plán pro Gazu. Po válce by na ni mohly dohlížet i arabské státy

3. května 2024  16:30

Čelní představitelé izraelské vlády uvažují o rozsáhlém plánu poválečného uspořádání Pásma Gazy, v...

Německo sabotuje projekt bruselského Starlinku. Zvýhodňuje Francouze, tvrdí

3. května 2024  16:19

Evropská unie chtěla do roku 2027 na nízkou oběžnou dráhu Země vyslat soustavu satelitů v rámci...

Vlak po nárazu do stromu vrátil na koleje jeřáb, zvedal 21tunový kolos

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 15:56

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek vykolejil osobní vlak, skočila v pátek kolem...

Škody po požáru v Mionší jsou jen minimální, prales podle hasičů někdo zapálil

3. května 2024  11:46,  aktualizováno  15:54

Hasičští experti se vrátili do terénu, aby vyšetřovali příčinu požáru v pralese Mionší v Dolní...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.