Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Quo vadis, republiko? Pravda o Romech je rasismus!

Nejsou to jen slova Miloše Zemana pronesená před několika dny v Kojetíně. Je to popírání viditelného. Jsou to lži převlečené za politickou korektnost. Je to podlézavost přání Únie a ulhaným křiklounům, které podporuje stát.

Je to už pěkných pár let, kdy vytvářející se status Roma jako utlačovaného etnika získával na síle. Tehdy státem podporované neziskovky s politickými lidumily a zbytečnou zátěží státní kasy typu Kocába nebo Dienstbiera mladšího zvítězily nad státem a úřadům práce bylo zakázáno uvádět v materiálech, že nezaměstnaný je Rom.
Proto dnes můžou Romea a spol. tak hlasitě hulákat, že jejich etnikum je špiněno vylhanými kampaněmi. Neexistuje oficiální statistika, kolik Romů z celkového počtu Romů v ČR nepracuje. Je to diskriminační a rasistické. Nicméně sázkové kanceláře v následujících deseti letech na výhru, že je většina Romů zaměstnaná, kurz stoprocentně nevypíší.

Pokud i přesto kdokoliv řekne na veřejnosti, že je to pravda, tak podle poklonkářů z médií a již zmíněných neziskovek, lavíruje na hraně rasismu. Přitom je více než jasné, že politika lží škodí i výjimkám v řadách Romů, které se vymanily ze systému vytvářejícího z většiny pouhé uživatele dávek a dojení kapitalismu s lidskou tváří. Romové se nemusí snažit a na ulici stejně neskončí. Ostatně – viděl někdo mezi bezdomovci řady Romů? Opakované lži státu a naprosté nepravdy neziskovek „zachraňujících“ Romy, vytváří jen další a další kritiky politiky rasismu naruby. A nezachránilo by to ani 1.000 fotek z Romey. Propaganda s pomocí médií, které si moc rády smlsnou na Zemanovi, slaví úspěch. Několik desítek fotografií má posloužit skrýt debaty o zbylé většině. I ti pracující Romové skočili na špek systému.

Dalším viditelným úspěchem ochránců ublížených je naprostá absence oznámení, že pachatelem trestného činu je Rom. Pokud má na to nějaká TV koule a použije záběry z bezpečnostních kamer nebo z mobilu občana, tak je to jediná možnost, jak zjistit, že kriminálník není z majoritní společnosti. Což je, v případě útěku pachatele, podstatná informace. Ale ne, byl by to rasismus a diskriminace pravděpodobného kriminálníka.
Když jsou dnes našimi velkými přáteli Spojené státy, proč se neřídíme podle jejich principů, kde je barva pleti či rasa jednou ze základních informací o hledaném?

Jak můžou různí tlampačové včetně podlézavců z médií tvrdit, že kritici chování Romů a jednání státu v této otázce jsou xenofobové? Asi to působí nesmírně učeně, používat cizí slova. Pokud se však takový chytrák nestane ještě větším hlupákem, než byl doposud. Totiž, základem xenofobie je strach z neznámého. Ale my všichni, snad vyjma jejich ochránců, Romy známe. Známe je velmi dobře! Proto můžeme jako největšího rasistu a lháře označovat stát, urážející a okrádající pracující většinu, aby mohl provádět svoji líbivou politiku pomoci těm, kterým se prostě nechce.

Je to lež, že je většina Romů nezaměstnaných? Je to lež, že z celkového počtu romského etnika je trestná činnost procentuálně mnohem vyšší než procento u většinového etnika? Jsou dokonce naivy, které se snaží oblbnout názor lidu tvrzením, že Romů je méně, tak je procento vyšší. No, kdyby se lépe učili…
Jen malá ukázka, kolik organizací údajně se zabývajících romskou menšinou podporuje stát – ZDE – pozor! žádný pomlouvačný rasistický web, ale romské stránky!!! Na základě tak mohutné pomoci, vznešených hesel o integraci, vzdělávání, a to zde není zdaleka uvedeno vše, by muselo být skutečností heslo – co Rom, to vysokoškolák! Kde je slibovaná čistka neziskovek Andreje Babiše – na tyto si určitě netroufne šáhnout.

Je to lež, že ve vietnamské tržnici Roma takřka nevidíte, ale v prodejnách značkového oblečení je po výplatě sociálních dávek plno? Kdo viděl Roma v české autoškole? Proč je diskriminací požadavek statisíců Čechů, aby Romové pracovali? Proč je označení cikán rasistické, urážlivé a označení bílí nebo gádžové se vesele používá ve sdělovacích prostředcích? Proč jsou řeči o nepracujících Romech rasismem a poukazování na nefachčenky a flákače z majoritní společnosti naprosto v pořádku? Proč jsou takové otázky rasismem? Protože pravdivé odpovědi by nekorenspondovaly s vylhanou politikou státu? Kdo řekne pravdu na kameru? Nikdo, protože hovořit o těchto věcech se v ČR lidé bojí úplně stejně jako kritizovat vedoucí úlohu strany před rokem 1989. A těm, kteří se nebojí a jsou to známé osobnosti, těm se mikrofon před ústa nedává, nebo se lehce zdiskreditují jako nacisti, extremisti a populisti, poněvadž statistiky neexistují!!! Nic nelze oficiálně dokázat, poněvadž každá statistika o Romech, vyjma těch, které jim jdou na ruku, je diskriminace a rasismus!

V České republice je stoprocentně rasismus – rasismus naruby. Zeman není rasista. Zeman jen říká nepříjemnou pravdu a s ním nezanedbatelná část obyvatel. Jen političtí příživníci tvrdí lži lidem do očí. Jako za socialismu, jen obráceně.
Evropské centrum pro práva Romů založili v USA. To hovoří za vše!

 

Autor: Radomír Dolanský | pondělí 8.10.2018 6:45 | karma článku: 41,11 | přečteno: 1721x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Dost bylo vlády všelijakých odborníků

Vyjma politiků a jejich stále se měnících našeptávačů imunologů, mikrobiologů a kdovíjakých logů leze nekonečné omezování svobod a porušování zákonů samotnými politiky lidem už krkem, včetně některých nařízení jako z blázince.

25.4.2021 v 12:05 | Karma: 28,50 | Přečteno: 778x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

Neuvěřitelný úspěch české BIS! Po akčních šesti a půl letech předložila veřejnosti údajná důvodná podezření, nikoliv fakta a pádné důkazy. Rychlost vyšetřování je zarážející, načasování naopak pochopitelné.

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18 | Přečteno: 2194x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Musí občané dodržovat nezákonné opatření?

Řada našich politiků a především mainstreamová média s velkou chutí kritizují jiné státy, kde jsou údajně pošlapávána lidská práva, svoboda pohybu, projevu apod. Budeme k nim taky patřit, když vláda schválí nezákonné nařízení?

11.4.2021 v 17:57 | Karma: 33,13 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Koronavirus - špinavá politika, kšefty a lži

Ačkoliv se politici snaží, seč můžou, aby to vypadalo, jak moc jim záleží na životech občanů, svými mnohými kroky se sami usvědčují ze lži. Celá šaráda připomíná čím dál více spíše zkoušku na politiku Velkého bratra.

5.4.2021 v 10:43 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1186x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Blatný si sám podráží nohy vlastními nařízeními

Ministr zdravotnictví trvá na neměnnosti svých nařízení, přestože jsou v některých bodech nesmyslná až hloupá. Může jít o něco jako puberťáckou zaťatost vůči premiérovi, ale určitě se nejedná o smysluplnou ochranu obyvatelstva.

12.3.2021 v 11:16 | Karma: 36,82 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.