Hloupá Evropa, vysmátá Ukrajina

Evropa, včetně České republiky, propočítává ztráty stamilionů, ztráty pracovních pozic a samozřejmě současné, ale i budoucí ztráty trhů v Rusku. Politici, podobně jako elektronické hračky, stále dokola opakují, že sankce jsou nevyhnutelné a musíme obětovat naše pohodlí pro ochranu demokracie. A co dělá Ukrajina?

V minulém týdnu přinesly některé servery velmi zajímavá fakta o ukrajinském boji proti teroristům, jak východní Ukrajince označují politici z Kyjeva. Sice se tyto zprávy u našich „nezávislých“ sdělovacích prostředků dlouho neohřály a veřejnoprávní televize hraje samozřejmě mrtvého brouka, ale přece jen se objevily. Zatímco tedy politici z Ukrajiny hřímají o konečném vítězství a totálně politicky zblblá Evropa chystá miliardy, které hodí do černé díry, Ukrajina vesele vyrábí zbraně – je to pro mnohé asi nepochopitelné – pro Rusko.

Ukrajina je osmým největším výrobcem zbraní na světě a většina produkce směřuje do Ruska. Ano, Ukrajina, která tak nenávidí Rusko, jejichž rétoriku o vině východní velmoci velmi rádi převzali pohůnkové Spojených států z Evropy, bez přestání zásobuje Rusko zbraněmi! Vyrábějí pro Rusko letecké a lodní motory a další komponenty. Vše omlouvají tím, že jinak by na Ukrajině přišly o práci desetitisíce lidí. Jak s těmito fakty naloží rusofobní fanatici?

Takže hlupáci v Evropě, stále více se ztrapňující hlupáci, hrdě trpí za ukrajinskou demokracii, která i po případném vítězství podivného slepence demokratů, oligarchů a ultranacionalistů vládnoucích z Kyjeva ještě dlouhá léta v této zemi nezavládne, Ukrajinci vojensky podporují nenáviděného nepřítele.

Na takových příkladech je dokonale vidět, že veškeré dění kolem Ukrajiny je pouze uměle vytvořená politická šaškárna. Snaha NATO a především USA dostat své vojenské základny blíže k ruské hranici. Uvidíme, co tito „mírotvůrci“, kteří rozeštvali celý Blízký východ i Afriku, budou říkat, až Rusko vytvoří základnu na Kubě. Když můžou jedni, proč ne druzí? To je přece demokracie, ne?!

Přitom cesta k celosvětovému uklidnění je závislá především na oněch rádoby demokratických zemích. Ale to by tyto země musely zavést to, čeho se bojí jak čert kříže – celosvětovou kontrolu prodeje zbraní. Poněvadž ve světě se lidé zabíjejí nejvíce právě těmi demokratickými, což platí především o amerických, ruských, ale i francouzských, britských a dalších zbraních. Třeba i těch ukrajinských. A zatímco Evropa řeší stupidity typu,  zda se vzbouřenci průvodem zajatců nezpronevěřili ženevským konvencím, na Blízkém východě a v Africe bují islámské vraždění, na kterém nese vinu celá ta americko-evropská demokratická fraška.

Nabízím k přečtení i další články:

Pomatená Amerika

Irák: Ameriko, za demokracii děkujeme pěkně!

Český politik – synonymum zloděje, korupčníka a mizerného hospodáře

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | úterý 26.8.2014 6:36 | karma článku: 46,83 | přečteno: 14534x