Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Blog iDnes – veřejné mínění sami a zdarma!

Nechcete-li se spoléhat na „zaručené“ výsledky agentur zabývajících se empirickými výzkumy, máte možnost vytvořit si vlastní výzkum bez statisícových investic, rychle a zcela zdarma. Přečtěte si články a diskusní příspěvky na blogu iDnes.

blog.idnes.cz

Navíc máte jistotu, že jde o názor každého jedince, neovlivněný zadavatelem, výší plateb zájmových skupin, snahou zalíbit se určitému objektu v dané chvíli, výběrem respondentů jen v Praze a blízkém okolí, podaný srozumitelnou řečí lidu a se spoustou dalších plus.

Ptáte se, kde výsledky tohoto výzkumu veřejného mínění naleznete? Nikde, vytvoříte si je sami! Sjedete kurzorem pod článek a pod ukázkou příspěvků do diskuse kliknete na Vstup do diskuse a jste doma. Stačí si přečíst obsah článku a pak jen zjistit co na to v diskusi „národ“. Chcete-li snížit chybu v odhadu pravděpodobnosti, jednoduše provedete to samé u článků se stejnou nebo podobnou tematikou.

Samozřejmě, že nejpřesnější odhady zde získáte na politické dění, a to především u nás. Článků na určitá politická témata nebo jednotlivé politiky jsou zde aktuálně desítky. Mají největší čtenost což o našem národu vypovídá, že na rozdíl od jiných národů politikou žijeme, i když ji na rozdíl od jiných národů z pozice síly lidu nedovedeme ovlivnit. Snad jen vyšší spotřebou piva při debatách, kdo ve Sněmovní ulici nejčerstvěji kandiduje na ocenění Trouba týdne. Pokud by blogeři a národ dovedli být tak rychlí, mohli by výše uvedené ocenění bez problémů změnit na Trouba dne a přesto by kandidátů neubylo.

Na blogu iDnes můžeme být takřka dnes a denně svědky unikátního názorového samovýzkumu obyvatelstva České republiky, který na oficiálních místech a v tak přesném pojmenování dané problematiky nikde nenajdete. Názoru, ve kterém fixlují politici, veškeré sdělovací prostředky a dokonce i ona veleslavná a více či méně zbytečná Evropská únie. Blog iDnes je v tomto názorovém proudu výjimečný, protože jej po špičkách obcházejí i zmiňované agentury empirických výzkumů. Ten zbytek, který nechce lhát, hraje mrtvého brouka.

O jaký problém jde? Samozřejmě – jsou to Romové a Cikáni, kde už jen vnucováním jednotného označení Romové nás politici uvádějí v omyl. Že si zde celá Evropa, potažmo svět, lže do vlastní kapsy můžeme na blogu iDnes zjistit během několika minut. A určitě to nejsou v převážné většině žádné rasistické výkřiky, jak se nám neustále snaží vtloukat do hlav ochránci kdečeho, ale názor, syrová pravda píšících autorů a jejich čtenářů. Jsou to pak politici, kteří především nesou díky své účelové slepotě a lživé propagandě vinu za zvyšující se zlost, vysazenost a mnohdy až nenávist jednotlivců, ale spíše čím dál víc převážné většiny národa vůči těm, kteří z toho všeho jen a jen tyjí – Cikánům a Romům. A přitom je to tak lehké – přečtěte si názor občanů na blogu iDnes.

Zajisté, že mnohý oponent těchto řádků může namítat, že jsou zde diskusní příspěvky, kde jednoznačně čtenář, a někdy i pisatel, vykazují IQ houpacího koně nebo bublajícího bahna. A není jich zrovna málo. Ale i takový občan je součástí celku, má právo na svůj názor a tudíž je třeba s ním počítat v průzkumu názoru obyvatelstva. A pokud náhodou někdo z vás máte vlastní názor, který je úplně jiný, určitě vám tleskám, že jste to v naší společnosti ustáli. Stejně tak tleskám třeba panu prezidentovi, který si stojí za svým názorem takřka proti celé Evropě. Ať už je jakýkoliv, je jeho a musí se s ním počítat. Tento prezidentův postoj mnohým z vás, podle toho co čtu na blogu iDnes, vadí. Ale že politiky váš názor nezajímá vůbec, jen jednou za čtyři roky potřebují váš hlas, to už spoustu lidí nezajímá. Této nemalé části národa, tomuto stádu, nevadí lež, ale pravda, která vyčnívá!

A právě o tom, jak je to s názorem občanů doopravdy, se na těchto stránkách můžeme setkávat neustále, dokud si toho nevšimne nějaký Trouba dne, který nedovede zvolit ani sám sebe,  a hezky nám to oseká.

Nejčtenější články a nejvyšší karma:

Jak se „léčí“ alkoholici na Moravě

http://dolansky.blog.idnes.cz/c/99458/Jak-se-leci-alkoholici-na-Morave.html#t2

Jiří Čunek versus česká národní blbost:

http://dolansky.blog.idnes.cz/c/89700/Jiri-Cunek-versus-ceska-narodni-blbost.html#t2


Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | pondělí 19.10.2009 14:19 | karma článku: 14,51 | přečteno: 1411x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Dost bylo vlády všelijakých odborníků

Vyjma politiků a jejich stále se měnících našeptávačů imunologů, mikrobiologů a kdovíjakých logů leze nekonečné omezování svobod a porušování zákonů samotnými politiky lidem už krkem, včetně některých nařízení jako z blázince.

25.4.2021 v 12:05 | Karma: 28,50 | Přečteno: 778x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Vrbětice přijdou právě vhod

Neuvěřitelný úspěch české BIS! Po akčních šesti a půl letech předložila veřejnosti údajná důvodná podezření, nikoliv fakta a pádné důkazy. Rychlost vyšetřování je zarážející, načasování naopak pochopitelné.

18.4.2021 v 10:17 | Karma: 42,18 | Přečteno: 2196x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Musí občané dodržovat nezákonné opatření?

Řada našich politiků a především mainstreamová média s velkou chutí kritizují jiné státy, kde jsou údajně pošlapávána lidská práva, svoboda pohybu, projevu apod. Budeme k nim taky patřit, když vláda schválí nezákonné nařízení?

11.4.2021 v 17:57 | Karma: 33,13 | Přečteno: 882x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Koronavirus - špinavá politika, kšefty a lži

Ačkoliv se politici snaží, seč můžou, aby to vypadalo, jak moc jim záleží na životech občanů, svými mnohými kroky se sami usvědčují ze lži. Celá šaráda připomíná čím dál více spíše zkoušku na politiku Velkého bratra.

5.4.2021 v 10:43 | Karma: 32,57 | Přečteno: 1186x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Blatný si sám podráží nohy vlastními nařízeními

Ministr zdravotnictví trvá na neměnnosti svých nařízení, přestože jsou v některých bodech nesmyslná až hloupá. Může jít o něco jako puberťáckou zaťatost vůči premiérovi, ale určitě se nejedná o smysluplnou ochranu obyvatelstva.

12.3.2021 v 11:16 | Karma: 36,82 | Přečteno: 1461x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:28

Přímý přenos Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl ve čtvrtek terčem atentátu, je...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

ANALÝZA: Rusko natahuje frontu do šířky. Putinova letní ofenziva začíná

15. května 2024

Premium Vytváření nárazníkové zóny u hranic, nebo pokus o útok na druhé největší ukrajinské město? Nenadálý...

Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness
Vyhrajte balíček z řady sebamed Anti-Redness

Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.