Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

… a český novičok stvořil Bůh

Parta samých navybíraných ve Sněmovně, Strakově akademii i v Senátu neví, co by, aby nemusela přiznat, že lhala. To vše kvůli výroku, který zazněl z Hradu potvrzen, chtě nechtě, rozvědkami a šéfem Vojenského výzkumného ústavu.

A světe div se, značná část občanů protestuje proti oznámení Miloše Zemana, což znamená, že si přejí, aby se jim i nadále lhalo! V tomto případě se politici snaží lidu vyjít vstříc a vydávají jedno prohlášení za druhým, že pravda byla lež a lež je pravda. No, a poněvadž Bohuslav Šafář potvrdil, kdo tady lže, už je taky na dlažbě. To je česká svoboda a demokracie, za kterou bojují aktivisté na náměstích s transparenty.

Prezident Zeman byl první z českých politiků, kdo veřejně přiznal, na základě šetření tajných služeb, že se v ČR testovala látka novičok v malém množství a poté byla zničena. První po zběsilých útocích na Rusko, které ještě předtím tvrdilo v podstatě to samé. Po Rusku tyto skutečnosti z dob Československa potvrdil německý chemik Ralf Trapp. Ale o tom se média moc nerozepisovala, protože na německé přátele přece jen nemůžeme plivat stejně jako na Rusko. Následně Německo na vrcholné úrovni oznámilo, že novičok samo testovalo ve Švédsku a odkazuje i na testy ve Velké Británii, zatímco fanatici ze STAN troubí o velezradě prezidenta. A žádnému z českých užitečných idiotů dodnes nedošlo, jak asi mohli Britové vědět, že se jedná o novičok, kdyby jej neznali?!
Prezident se nikomu nesnažil vsugerovat, že šlo o stejný typ látky, který byl údajně použitý v Londýně. Teprve čeští politici přistiženi při lži upozorňují nejméně dvakrát v jedné větě, že se jedná o jiný z rodiny novičoků. A vymysleli zázrak – testoval se, ale nevyráběl.

Čechie se opět blýskla originální politickou rétorikou. Z učenců - politiků vypadl opravdu neskutečný blábol. Pokud provedete postupy, abyste získali jakoukoliv látku v množství s předponou mili nebo mikro, NENÍ TO VÝROBA! To by, jak nás poučuje slečna přes armádu Šlechtová, musely být litry, hektolitry, apod.
Takže lháři tvrdí, že v Brně testovali něco, co nebylo vyrobeno. Najednou se to jen tak objevilo v Petriho misce. Anebo se jednalo o boží spolupráci, podobně jako při početí Mesiáše. A jak se zázrak projevil? NIC se zde nevyrobilo, pak se to NIC testovalo. Ale když NIC nebylo vyrobeno, nemohlo být NIC zničeno. Aby někteří politici nevypadali jako blbci (což se nepovedlo) má Česká republika na (ne)výrobu NIC dokonce zákon!
Takže kdo nám dokáže, že NIC bylo zničeno, když nebylo vyrobeno?

Mnohem podstatnější otázkou je, co je špatného na přiznání, že se v České republice testoval novičok? Vždyť my můžeme být hrdí, že máme špičkové vojenské chemiky uznávané dokonce i tak samolibými vojenskými trubci jako jsou v US Army. Pokud nebudou špičkoví odborníci cvičit, přestanou být odborníky. To platí ve všech oblastech lidské činnosti. V oblasti vzájemného vraždění a ochrany proti němu dvojnásob.
Kdo si ještě pamatuje komedianta z ministerstva zahraničí, který prožil téměř orgasmus, když před mikrofonem opěvoval vojenskou agresi USA, Francie a Velké Británie na svrchovaný stát jako obvykle bez důkazů a bez mandátu OSN – organizace, která je dobrá nanejvýš jako stafáž Angeliny Jolie nebo Madonny? Také tehdy hulákali fanatici u nás i ve světě. A najednou zdechl pes. I šílený pačesáč z Washingtonu vyhrožuje už zase někomu úplně jinému.
Lidé v této oblbovací válce dezinformací velmi rychle zapomínají. Žereme hnůj z Evropy, posloucháme zmetky, blázny, lháře a demonstrujeme za svobodu slova, když ji někdo použije a řekne jiný názor než ten náš.

Jestliže existuje vylhaná propaganda, tak především mezi politiky a v řadě poslušných médií. Zeman jednoznačně vyzradil státní tajemství – že řada českých politiků jsou lháři.
Dříve jsme měli jedinou správnou stranu. Dnes máme jedinou správnou politiku.
Chceme-li za odlišné názory lynčovat, stavět na pranýř a oslavovat lži, nelišíme se vůbec ničím od komunistů před rokem 1989!

 

Autor: Radomír Dolanský | pátek 18.5.2018 14:49 | karma článku: 41,35 | přečteno: 1480x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Jak ospravedlnit nekonečnou okupaci Afghánistánu?

Není okupace jako okupace. Jedna vadí i po padesáti letech, druhá se kryje za řadu alternativních názvů a odůvodňuje kdečím, jen, aby mohla v klidu pokračovat, většinu času bez velkého zájmu občanů. Jen smrt českého vojáka zabolí.

24.10.2018 v 5:29 | Karma: 40,66 | Přečteno: 1500x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Klause mladšího je pro Fialu škoda, pro ODS nikoliv

Potenciál Václava Klause ml. se projevil již při volbách do Parlamentu, kdy s hlasy lidu pro Klause převálcoval předsedu ODS i s celou jeho klakou věrných. Odměnou je mu kritika ze strany podstatně méně úspěšných spolustraníků.

21.10.2018 v 7:28 | Karma: 46,87 | Přečteno: 6275x | Diskuse| Politika

Radomír Dolanský

Quo vadis, republiko? Pravda o Romech je rasismus!

Nejsou to jen slova Miloše Zemana pronesená před několika dny v Kojetíně. Je to popírání viditelného. Jsou to lži převlečené za politickou korektnost. Je to podlézavost přání Únie a ulhaným křiklounům, které podporuje stát.

8.10.2018 v 6:45 | Karma: 41,11 | Přečteno: 1721x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Ilegálové žádají o azyl kyselinou a Evropa je stále vítá

První otázka - pro idioty: Co se stane Evropanovi, který ilegálně překročí hranice cizího státu, armádu a policii onoho státu napadne kyselinou, nehašeným vápnem a exkrementy?

22.8.2018 v 20:01 | Karma: 45,21 | Přečteno: 2944x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Ubohost fanatismu #MeToo a koza zahradnicí

Docela oprávněně se v České republice rozčilujeme nad mnohdy velmi podivnou funkčností justice. Ovšem to, co předvádí svět, kterému se kdysi dávno říkalo svobodný, je zvrhlá hra na spravedlnost.

21.8.2018 v 17:24 | Karma: 39,86 | Přečteno: 1603x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

O menopauze musíme mluvit, burácela herečka Halle Berry před Kapitolem

2. května 2024  21:41

Slavná herečka Halle Berry se zapojila do americké politiky, když podpořila senátorky snažící se o...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.