Začátek sexuální abstinence?

Vánoce a období po nich bylo ve znamení radostného poznávání nové kráskoslečny - Kate. Pozorný čtenář zaznamenal, že jsem se díky tomu dostal do velmi delikátní situace. Moralista by to pojmenoval jako odsouzeníhodnou nevěru a podvádění partnerky. Svobodomyslný beatnik by mě uklidinil - byl to jen románek, nic víc.


Stalo se 01. mrazena 2k8 odpoledne (tedy na Nový rok 2008):


S Kate pomalu vydýcháváme party století, tedy Silvestra. Nepamatuju si co a kde se přesně dělo, mám okýnka, jak starý alkoholik s rozvíjející se psychózou.

'Hele, kde jsme to včera vlastně pařili?' ptám se opatrně.
Místo odpovědi mě něžně pohladila. Lepší nevědět, co a kde se dělo.


Pomalu jsem se probral a šel na nákup. Překvapivě mnoho obchodů bylo otevřených. Ukuchtil jsem typickou english breakfast, tousty s máslem a fazolkami v tomatové šťávě. Normálně vařím jen v sebeobraně, tento den jsem však měl zvláštní důvod.


'Džízis, ty jsi hodnej...' pronesla Kate, když jsem jí nesl snídani do postele. Ležela schoulená jak kotě a její dlouhé vlasy okupovaly půlku postele.


Najedli jsme se a s příšerným dojezdem ze včerejší noci jsme zírali na telku. Nastal můj okamžik - chvíle, kdy musím jako chirurg nekopromisně použít skalpel.

'Ehm, Kate ... já jsem se chtěl jen zeptat ... ty nemáš kde bydlet??'

'Si blbej? Dělám v realitce, mám vždycky lepší bydlení než moji zákazníci, kteří mě živí.' odpověděla s pragmatickým šklebem ve tváři.


'No, já jen ... víš jsem magor, samotář. Potřebuju svůj klid. Před týdnem jsi se ptala, jestli u mě můžeš pár dní přespat, ehm ... já jsem s tebou moc rád, vlastně jsi nejskvělejší a nejzajímavější slečna, co jsem poznal, ale...'


'Shut up, man!' skočila mi do řeči.

Vylítla nahá z postele.

Oblíkla se během 2(!) minut.

Do čtvrthodinky si naházela všechny věci do kufrů.

Neuběhla ani půlhodinka od mého posledního vyřčeného slova a byla pryč.


Udělal jsem to kvůli Olze??? Asi ne. Spíš kvůli svému duševnímu klidu. Zbavit se Olgy by bylo mnohem těžší, jsme spolu už přes půl roku. A přesto, že nevěřím na lásku, tak k ní chovám jistou emocionální slabost. Ke Kate mě přitahovala 'jen' vášeň a zvědavost.


Stalo se mezi 2.-11. mrazenem 2k8:

Olga se měla vrátit v pátek, čtvrtého.
Zprvu jsem si samolibě užíval sám sebe.
Řikal jsem si: 'Jsi sice občas nevěrnej hajzlík, ale když dojde na lámání chleba, tak se umíš správně rozhodnout.'


Později, jsem dokonce začal chystat pár vychytaných překvápek pro Olgu. Chtěl jsem, aby byla ráda, že je se mnou, protože i já jsem byl rád, že se ke mě vrací.

Proběhl pátek, víkend, celý tento týden a máme tu opět pátek.


Olga nikde. Původně jsme si slíbili, že si nebudeme celou dobu našeho odloučení psát ani volat. Takový psychologický trik, abychom se na sebe víc těšili. Až dnes, páč mi to začalo bejt divný, jsem jí zkoušel volat.


'The person you are calling is not availible at the moment. Try again later.'

No nazdar.

 


DODATEK>


Je to teprve deset dní, co jsem bez ženy. Doma chlívek, v hlavě prázdno a ... a dneska jsem byl na kafi, obsluhovala mě opravdu nehezká servírka. Měla dost mastné vlasy, navíc peroxidová blondýna, který fakt nemám rád. Přesto jsem měl takovou erekci, že jsem si musel dát další kafe a číst si nudnou ekonomickou rubriku v Daily Express, než to slehlo. Nemohl jsem se na ní dívat, i když vůbec nebyla můj typ, viděl jsem v ní mnoho půvabu. Džizis, co budu dělat, když budu sám měsíc, nebo čtvrtroku??? Nebo dýl??? Ou maj got!

 


Slovníček památných vět a frází:

Shut up, man ... Zmlkni, čoveče!

english breakfast ... anglická snídaně

džizis - fonetický přepis jesus ---- tedy ježíši!

'The person you are calling is not availible at the moment. Try again later. ... Volaný účastník není dostupný, zkuste zavolat později.

Ou maj got - fonetický přepis 'O my god' ... tedy óóó můj bože.

 

 

haught

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: martin dobrovsky | pátek 11.1.2008 20:21 | karma článku: 14,63 | přečteno: 2229x
  • Další články autora

martin dobrovsky

mp& Nihilists

5.11.2011 v 4:24 | Karma: 5,14

martin dobrovsky

Pionýrky Mňau Mňau.

16.1.2011 v 14:43 | Karma: 14,65

martin dobrovsky

Vzpomínky na Amsterodam.

14.12.2010 v 23:03 | Karma: 11,87