Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Treehorn

28. 12. 2007 14:42
Neuvěřitelně...

....hloupý článek.

0 0
možnosti

Karel

28. 12. 2007 14:09
TEST národa

Kdo je pro KLAUSE a proč?

Proč jsem Proti Klausovi!

Kdo je pro Švejnara a proč?

Kdo nechce Švejnara a proč?

Můžeme přes internet podpořit zvolení!!!

0 0
možnosti

Karel

28. 12. 2007 14:05
Svět přeje připraveným

Věřím, že někde v komnatách NBÚ již Mrázek s Hejlem připravují scénář smetanové revoluce (samet se neosvědčil) zda Myrka a ofinu či tu kozatou ještě jednou?

Protože je známo, jak ubozí stratégové v případě nouze se chopí moci, je nutné polní cvičení, ale předem nástup na rozkaz a přečít jasné sdělení národu: Politici vyčerpali trpělivost většiny občanů v České republice.

Společnost je zklamána a mnohdy ohrožena jednáním politiků, nevidí náznak ke zlepšení jednotlivců i celku.

Vědomi si odpovědnosti za společnost a pouze v den národních voleb, nemohouc odhadnout vývoj(přeběhlíci), požedují nové volby na základě těchte kritérií: Pojďme je vytvořit, aby věrohodně představovaly skutečné demokratické zájmy  občanů:

kdo se zapojí a jak se bude bloggovat až po konečnou petici nových voleb, seznam nás podpoří chceme upevnit a obnovit občanskou společnost bez KLAUSe nebo s?

0 0
možnosti

Livie

28. 12. 2007 13:48
Prosím, národe zvolte mi Vaška na HRAD

Livie již píše dopis syna národu,jak by se měl rozhodnoutpři volbě presidenta. Jinak si nedovede představit, jak si s Vaškem dožijí bez služebnictva a hradní okázalosti. Tak zdegenerovali manželé Klausovi, ignorujíc svoji negativní minulost, projevujíc zlou nenávist a pohrdání.

Tak nemocného (psychicky) presidenta na Hradě jsme ještě neměli. Povolat před volbou experty z Bohnic, to je řešení i pro poslance. Před nástupem povolání prohlídka zdravotního stavu je i na vozíkáře dnes operátora, proč ne na presidenta?

V roce 2008 si to asi užijeme, 8 jsou osudové, naštvanost veliká, zdražování zvyšuje napětí. Kdo se ujme režie opět převlečená ulice a Žifčáci či Lorencové?

0 0
možnosti

politik

28. 12. 2007 13:33
Co máme my poslanci dělat??

Zkuste se vžít do naší role tomu dej a tomu ne -každý něco slibuje a my chceme přežít na dobrém místě. Nikdy jsem si nemyslel, jak se můžu dobře za nicnedělání aflákání mít. Nikd mi nekontroluje.

Co kdyby Švejnar od nás něco chtěl, dobré zákony, odpovědné jednání atd. Já se chci mít dobře a flákat se do smrti, tak asi víte koho budu volit! Já nic jiného neumím, jsem budižničema a obecný blb. Vládnu rád!

0 0
možnosti

Jan

28. 12. 2007 13:26
Proč Putinova cena pro VK

Hrad se stává bojištěm USA a Ruských zájmů. Proto to náhlé vyznamenání Puškinovo cenou, která má komunistům říci koho volit.Ale to si také musí Filipové říci, jaký cíl sledují kteří kandidáti.

Nadstranický rozhled Švejnara je pro VK smrtící hrozba. Pokud komunisti nevezmou v úvahu katastrofický scénář: krize a bouře, soc neklid a poté ve spáleništi vláda (to není nic moc)

Tak musí volit Švejnara i přes zájem vzkaz Putina volte Klause. Ten je špatnou zárukou rozvoje občanské společnosti.

0 0
možnosti

nepolitik

28. 12. 2007 13:19
Můj otec říkával, že:

"Z MLADÉHO HLUPÁKA NEMŮŽE

BÝT NIC JINÉHO, NEŽ STARÝ BLBEC!" Byl to moudrý člověk,

takže, až se k tomu ještě přidá přítel Alzheimer, máte se autore na co těšit.

0 0
možnosti

Honza

28. 12. 2007 13:16
VK tak nečitelný???

Ani nevím, proč se nám minulost VK nepřiblíží, ale na tom prvoplánu Mosadu P86 a jeho(VK) zapojení něco bude , kdo mohl studovat  za normalizace v USA. Být čistým emigrantem, znamenalo buď odolat rozvědce a domů ČSFR se do prosince 1989 nepodívat, nebo dělat Havelky   a jiné práskače. Dokonce sestra v CH a možnost VK  k vyjetí do USA dává tušit, že VK měl pro případy vývojové krize jasné úkoly.

Alojz  Lorenc ho důsledně řídil, proto ten přehled při  nainvestování HCaC do podniků. Dodnes nic neprasklo a ani nepraskne, Česká veřejnost se neptá. Proč koupil Čs. námořní plavbu a již v roce 1993 prodával Viktor Kožený VK=VK Lodě z majetku i s posádkou. Kde VK začal působit v roce 1990. Ať to historici řeknou a všem bude jasno, co nám Václav Klaus připravil za bezmajetnou budoucnost. Zač nás tak trestal. K tomu byl někým připravován. Proč nechtěl Lorenc rozvoj společnosti, uvěřil kibucům. Protože se nikdy tomu ve službách Státní bezpečnosti neučilo. Vládnout musí národohopsodáři

0 0
možnosti

Lojza

28. 12. 2007 12:46
Lorenc to naplánoval a vybíral loutky

Už chápu proč si Tony myslí, že by měl Mrázek žalovat Klause. Kdyby M. věděl, jak je to vše Stb  nachystané, tak by se do ničeho nemazal. A.Barak by byl k ničemu, protože zastírací podvody s kradoucím židem poškozují židovský národ v očích české veřejnosti.

Ale těm židům to bylo jedno, jako židu VK a tak si zahráli na ty rabijátní(zlé až zločinné) bandy(většině škodí, sobě ku prospěchu).

Dnes má VK jedinný úkol -do smrti maskovat důvody, proč se stal v Lorencově seznamu osobou vhodnou pro zajištění plánů Mosad P86. To asi psychologicky odolný KLAUS do smrti neodhalý.

Tak si dovodíme důvody sami. Stačí 1000 pátracích hodin v VK minulosti!!!

A bude nám jasno, poznáme důvody rozebrání =rozkradení státního majetku - kibuce se VK nepovedly=kuponovka, Opravdu ctižádostný a málo vzdělaný ortodoxní žid - nejhořší kombinace Rabíne, pamatujte na další vývoj až po pogromy a exodus. Rabíne buďte vzdělán alespoň Vy a Vaši blízcí.  

0 0
možnosti

Pepík

28. 12. 2007 12:24
Profil VK odolný narcísek a sobecký tyran

Svým způsobem velmi nevzdělaný omezený sedlák, který uzná jenom své vlastní (mnohdy velmi mylné až směšné) názory a v dominanci na Hradě ani neví jak se mýlí,ti Jaklové a spol. mu pravdu neřeknou, ani ji sami neznají.

 Se stářím se jeho mizerné povahové rysy zhoršují. Bude to nepříjemný vrtošivý stařík, natož uznávaný president. Ignorant se bude těšit na každé nové ráno svého obřadu.

Nepomůže,neprospěje veřejnosti, jenom své úzké rodinné bandě, sežene synovi další 200mil. Kč na POGVK jako filantropické dary Crenka či Babiše, možná ČSA nebo ČD-to půjde snáze. VK snad i Hrad zprivatizuje!!! Přenechme mu Český stát. Za to jak jej nechal řízeně rozkrást-nic jiného nám nezbývá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter