Diskuse

Právě dnes

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ty dvě Ukrajinky, jak ta zničená babička, která ztratila syna, tak ta druhá, vyčítající Čechům fyzickou pasivitu v konfliktu, jsou bohužel obecnou tragedií války.Není třeba tu ženu odsuzovat, ale mlčky chápat a omluvit její jednání extremním napětím, nervozitou a neštěstím, které jí přivodili Rusové.

0 0
možnosti
ŠM

tak ať se sebere, jede zpátky a bojuje..je tou poslední,co by měla vyčítat nám, že děláme málo nebo nic...

0 0
možnosti
Foto

Kolik našich emigrantů na Západě vyčítalo Německu, či Rakousku, že nám nepomohli a pro Čechy vůbec dělají málo? Proto jsme rozděleni jako národy, aby se dal předem vytušit rozdíl.

0 0
možnosti
JL

Já bych řekl, že Češi pomáhají, já tedy nepomáhám, ale nějak nemám čím: nemám zbytečný milion, ani zbytečný tank na dvorku. Ale my nejsme spojenci Ukrajiny - nevím o žádné smlouvě mezi státy. Pomáhat proti Rusku může ČR svou troškou, je to nevýkonná ekonomika. Ukrajinci se pustili do války s obrem za humny a prostě to budou mít těžké, i když tam kdekdo posílá houfnice, tanky, samaljoty a munici.

0 0
možnosti
MS

Takže až Vás někde v noci přepadne obrovitánský hromotluk a rozfláká Vám hubu, tak o sobě taky budete říkat, že jste se pustil do rvačky s obrem?8-o

0 0
možnosti
PN

Takova "vdecnost" je bobuzel dost bezna. At udelate to udelate, je to malo. Takze je kolikrat jednodussi nedelat nic, vynadano dostanete tak jako tak. Hezky den a silne nervy.

1 0
možnosti
Foto

Hezky napsáno. Přečetla jsem to se zájmem a porozuměním. Karma.R^

0 0
možnosti
JV

Tak snad se to nedozvíte jednou i od té bábušky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 17,07
  • Průměrná čtenost 311x
V pracovním čase nahlížím do osobních příběhů pacientů. Mám takové zaměstnání. Jsem terapeutka. Dozvídám se o komplikovaných vztazích mezi lidmi. Nechci už o nich vědět sama. Proto jsem se rozhodla vstoupit na tyto stránky.

Seznam rubrik