Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

I když se sami nazvali elfy, nic to nemění na faktu že se jedná o zákeřné skřety.

2 0
možnosti
JB

Je to spolek udavačů, kteří díky dosaženému vzdělání mají na výběr buď smažit hranolky ve fastfoodu nebo udávat na internetu a diktovat lidem, co si mají myslet.

2 0
možnosti
JK

V původní mytologii byli elfové trollové používající deodorant.

3 0
možnosti
Foto

Totéž si můžeme myslet o andělích a čertech :) :)

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Pravda se obléká jako Popelka, kdežto Lež se pyšní jako páv krásně zdobenými šaty, víte, o co by svět krásnější, kdyby nebylo Elfů?

1 4
možnosti
Foto

Pravda je jedna, dezinformace hrají pro Pána prstenů... Nedávné výročí invaze vojsk nám připomíná, proč je důležité odrážet trollí útoky...

1 0
možnosti
Foto

Není to tak snadné. Facebook nabízí možnost, zablokovat si počet a seznam přátel které máte. A i když dotyčného mezi přátele pozvete, i tak tento seznam neuvidíte. Totéž se týká profilové fotografie. Každý si tam dává co uzná za vhodné. To že tam nenacpu svůj ksichtík neznamená, že můj profil je falešný. Takže nesuďte příliš přísně.

5 0
možnosti
Foto

Jasně, není to úplný návod... Pakliže ovšem takový profil napadne vaši soukromou stránku, vysmívá se, píše vulgarismy, tak je jasnej... Troll

0 0
možnosti
EK

Spíš než ve Středozemi žijeme na Zeměploše. A tam a tam jsou sice elfové krásní a nádherně zpívají, ale v srdci jsou chladní a zlí a dělá jim radost ubližovat lidem.

5 0
možnosti
KV
  • Počet článků 562
  • Celková karma 10,31
  • Průměrná čtenost 385x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články