Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Nesmysl. Jak píšete, hodně se toho skartovalo a stopy se zametly. Lze předpokládat, že se to týká zejména těch nejaktivnějších sviní. Naopak se na seznamech našli lidi, kteří ani nevěděli že jsou evidovaní jako agenti. Málokdo z nich to dělal z lásky ke komunistické ideologii a Rusku ale buď ze ctižádosti, nebo to často lidi podepisovali pod pohrůžkou. Takže příštím prezidentem bude nejspíš buď bývalý agent STB, nebo voják, který sloužil obraně komunistického režimu. Oba převlékli kabáty a nebudou kopat za Rusko

1 1
možnosti
PB

P85e39t18r 96B60u52r56i26a69n

23. 4. 2022 15:23

Naprosto výborný a správný názor. Bohužel po vládním puči 2013 se nám na politická a vládní místa vedrala spousta morálního odpadu a průměrný charakter české společnosti spadl o dva řády. Takový nárůst lží v přímém přenosu tady nebyl ani v devadesátkách. Vzpomeňme jen na Babiše, který lhal veřejně a prokazatelně prakticky v každé druhé větě.

V primitivních lidech se náhle probudila malost, křiváctví a hyenismus podporované zdánlivou legálností takových postojů.

Staří komunisté a jejich mladší příznivci, lokajové Moskvy a totalitních praktik se etablovali ve stranách SPD, Trikolóra a částečně se skryli i v ANO, tedy všude tam, kde se nemusí přemýšlet a lež se tam stává normou vydávanou za názor.

Jen malá ukázka z debaty pod článkem o ukrajinských matkách s dětmi skrývajících se už 2 měsíce v podzemí před ruskými hrdlořezy:

- Však dostali možnost se vzdát a odejít. Zůstat pod městem je jejich svobodná volba. Tak bych je nelitoval a jen konstatoval stav věci.

- Ukrajinská propaganda

- Měli se všichni vzdát a nemuseli by umřít

11 1
možnosti
Foto

Zdravím pane Petře, děkuji za obsáhlý příspěvek! Ano, komančové převlékli kabáty jako již tolikrát. Udeřili na pudovou stránku lidí, na malost, xenofobii, provincionalismus, na šovinismus. Je nyní na každém jednom z nás jak se zachováme, koho zvolíme a komu nastavíme uši. Komu dáme svoji důvěru. Přesně jste pojmenoval populistické primitivně laděné strany hrající na ony pudy.

Válka je nejhorší věc na světě! To mi říkávala babička, zažila 2. světovou válku, dnes jí dávám čím dál více za pravdu... Děkuji na shledanou v lepších časech jak se říkává... DÍKY!VEU[>-][UA]

5 0
možnosti
  • Počet článků 562
  • Celková karma 11,17
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články