Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAN

Žena na Hrad, jsem pro. Ale máme více možných kandidátek, mne třeba zaujaly dámy - Sommerová, nebo Marvanová. Jsem pro, hlavně to musí být slušný člověk, na rozdíl od té hrůzy co tu bylo téměř 19 let :(

1 1
možnosti
ZZ

Víte - jí bude 80 let, tak už jí dejte konečně svatý pokoj.

:-P

2 0
možnosti
PB

..... bohajeho;-D!,- sem vopravdu netušil, co všecko sa dá za liberálně genderovej progresivismus schovatVV,- "ať mír dál zůstává ....." s Vámi,- Amen!

1 1
možnosti
JL

Neverim, ze by o takovou funkci sama Marta stala, na Hrade by se mezi svymi pretezko citila. Kdyz zpiva je velice blizko citi se byt se svym lidem. O tohle by prisla.

1 0
možnosti
FL

Já její politické názory neznám, zejména pokud jde o mezinárodní politiku. Je fakt, že mi byla vždy sympatická. Pokud by volba byla mezi ní a třeba různými ctižádostivci typu Hilšer, nebo komunistický lampasák Pavel, tak bych se dvakrát nerozmýšlel.

0 0
možnosti
Foto

Mohla by zavést pěknou novou tradici hradního "Chcete mě?"

4 0
možnosti
Foto

No jistě, ale to jistě nebyla alfa a omega jejího pohnutého života!

0 0
možnosti
Foto

Jo, kdyby ji bylo aspoň o dvacet let méně, hned bych ji volil. Na youtube je klip. kde zpívá s Gottem Scarborough Fair. Řekl bych, že nikdy ji to tak neslušelo. To by slovenskou prezidentku předčila na celé čáře.

4 0
možnosti
EH

Celebrity z řad zpěváků a herců by lidi volili jedna báseň. Ale nemyslím, že jedinou devizou má být slušnost a absence politických skandálů. Disent už taky netáhne jako před 30 lety.

Havel byl jenom jeden, protože byl první a celý demokratický svět vítal nováčka ve stádu. Havla udělala média, stejně jako princeznu Dianu, Matku Terezu, Elvise apod.

1 1
možnosti
LB

Zřejmě nepostrádáte smysl pro humor... když tvrdíte, že Havla udělala média.

Havel se proslavil už v roce 1963 premiérou Zahradní slavnosti v divadle Na Zábradlí, nebo svým vystoupením na IV. sjezdu čs. spisovatelů v červnu 1967. Znali ho čtenáři časopisu Tvář, samizdatových knižních edic jako např. Edice Petlice nebo Expedice, samizdatových Infochů (informací o chartě), či Lidovek vydávaných R. Zemanem a J. Rumlem a v neposlední řadě posluchači Hlasu Ameriky a Svobodné Evropy.

6 0
možnosti
MB

Jaroslave, Vy jste dobrý. Taky nosím brýle. Taky jsem prošel. V rudém souručenství musí být školství rudé. Nejedlý by Vám to vysvětlil a Vávra pustil do televize. Za Adolfa zase hnědé. Josífek od Goebbelsů by Vám dal. Ty zkoušky na VŠ o Marxáku byly o čem. O modlitbě pro Martu ? ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak demokracie si mnoho za sosáče neužila !

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Vaše hodnocení Zuzany Čaputové zdá se vypovídat o Vašem velmi subjektivním úhlu pohledu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 562
  • Celková karma 11,16
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články