Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) Telefonní hovory mohou skutečně občas vyděsit... Děkuji za příspěvky a zkušenosti, přeji pěkný den!

0 0
možnosti

Ano, paní Dito! Ve svém okolí ráda oslovuji křestním jménem (a přitom vykám) i starší lidi nebo lidi, se kterými nemám bližší kontakty. Totéž mám ráda směrem ke svojí osobě. Už v oslovení se pozná, jak kdo je "bodrý" a také to, nakolik je inteligentní.

0 0
možnosti
Foto

Nicméně z opačného pólu. Miluji telefonní hovory, kdy mi kdosi nabízí cosi a nějak dopředu ví, jak se jmenuji. Pokud v jedné větě mě 2-3x osloví příjmením , připadám si trochu jako pako.

1 0
možnosti
JR

J40a56r20a 87R35a20n36k

31. 5. 2016 23:13

R^Velice hezky napsane, ziji v zemi, kde jsou lide k sobe uctivi, oni proste takovi jsou a vidim i rozdil mezi nekterymi "od nas", ti mladi, kteri se sem dostanou snatkem se prizpusobi rychle, ale ti kteri maji "zlozvyky" z totality jsou mnohdy nestastni.....ale presto si volame, posilame e-maily a sve kamaradky oslovuji jmenem. Naucili jsme se i od zdejsich rikat a psat, kdyz se loucime "I love you", neni to tezke, nekdy staci i ono od teenageru xoxo a za tim jmeno:-)

1 0
možnosti
RE

Pamatuji se, když k nám v devadesátym dorazila IKEA a jejich popisky na zboží všem tykaly. Bylo to takové milé a hned mě to povzneslo. Lidi tady si však hned stěžovali a muselo se to změnit na běžné, fádní označení zboží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 562
  • Celková karma 8,91
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články