Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji pane Šimku za podporu a zdravím, Váš příspěvek by vydal na samostatný blog! S tím prognosťákem máte naprostou pravdu, tam se vylíhli samí přisluhovači ̈- lokajové Mordoru... Doba devadesátek byla skutečně tvůrčí a svobodná, díky 17. listopadu!!!R^

0 0
možnosti

R^

Žili jsme v jedné pohraniční obci plné lampasáků, tajňáků a vojáků střežících naše hranice. Se zatajeným dechem jsme sledovali, co se děje v Praze. Báli jsme se, a proto teprve asi desátý den jsme se sešli v kině na podiu a s kamarádem, se kterým jsme na tom podiu stávali v roli ochotnických divadelníků, a vyhlásili jsme místní Občanské fórum. A diskutovali, svobodně diskutovali a báli jsme se čím dál míň! Jak jsme v té době byli naivní!

Jeli jsme na svatořečení Anežky české do Říma na 12/11-1989 již s obavou, abychom o něco nepřišli. V každém autobusu byl prý jeden tajný. Navrátili jsme se naplněni láskou k druhým lidem a komunistické ledy se začaly prolamovat.

V roce 1991 jsme spolu zakládali ODS jako pravicovou a konzervativní stranu založenou na desateru tezí zjevně od Zielence. To jsme ještě nevěděli, že Václav Klaus pracoval v Prognostickém ústavu pod dohledem ruských tajných služeb a že měli za úkol stát se předsedy nově vznikajících stran. Věřil jsem, že Klaus dělá chybu, když si tam tahá do pravicové strany komunisty. Marně jsme protestovali! Do roka jsem jako předseda místní ODS vnímal, že ODS nemá nic společného s konzervativismem a do svou let bylo zjevné, že Klaus otočil kormidlo doleva! Vystoupil jsem! A to jsem ještě nevnímal, jak moc připravuje cestu područí ruskému imperialismu. Tyto stopy nacházíme u některých členů dodnes. Teprve Petr Fiala otáčí kormidlo správným směrem, a proto se proti němu otáčí celá zákulisní postkomunistické oligarchická scéna!

Za politicky byznys vděčíme členům Prognostického ústavu a překabátěným komunistickým nomenklaturním kádrům. Politický byznys vyvrcholil za Andreje Babiše, kterému není nic svaté! A dnes vrcholí souboj liberálních demokratů zastoupených ve Fialově vládě s populistickými až anarchistickými opozičními politiky spojenými s nejrůznějšími antidemokraty a proruskými trolly!

2 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 12,19
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články